• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş ablayı görmek

fatıma93

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamün aleyküm.
Rüyamda vefat eden ablamı gördüm. Vefat eden annem de vardı. Annnemle ablam mutfakta oturmuşlardı. Ben de mutfağa gidip ablamı öpüyordum ama baya öpüyordum. Ablam bana diyordu ki "Niye geç geldin yanımıza bak biz burada muhabbet ediyoruz sen de gel" diyordu. Tatlı koydu tabağa ve gazoz doldurdu bardağa. "Gel beraber yiyelim" dedi. Sonra bize babamın teyzesi geldi.. Öylece uyandım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm.selam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ölmüş bir kimseyi görmek ,ölen kişinin hayır ve duaya ihtiyacı olduğuna delalet eder.Bu durumda korkulacak bir şey yoktur.Sebeb aramaya da gerek yoktur...

Rüyada ölmüş ablayı görmek;
"Ablam bana diyordu ki "Niye geç geldin yanımıza bak biz burada muhabbet ediyoruz sen de gel" diyordu. "
Bu günler ölümü ve Kaybettiğin annen ve ablanı ne hikmetse daha çok düşündüğünüzden oluşan bir Rüya..yeşerecek olan umut ve muhabbete de yorumlanir..

yarım kalınır, yalnız kalınır, sahipsiz kalınır, umutsuz kalınır, anlamsız kalınır ama,ölenle ölünmez.Ama..kalanlarlada yaşanmıyor diyorsunuz...

Ey Sahib-i devran, Ey Malik-i zaman, Sen yetimlerin Sahibi, Sen yoksulların hazinesi, Sen yaşlıların gücü ve sen kimsesizlerin kimsesisin.
Ya Rabbi, anne ve babamızın geçmiş bütün günahlarını affet, onları bağışla ve onları rahmetinin hazinelerine kavuştur.
Ve biz yetimleri Sahipsiz bırakma Yarrabbi...

duaa..

Üst Alt