• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş birini görmek

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm güzel kardeşlerim rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada kendi evimde oturuyordum ölmüş babaannem bana tepkisiz bir şekilde bir şeyler anlatıyordu.Sonra babamla bir iş yerine gittik.Orada bir adamla konuştuk adamı tanımıyorum.Pazarlık yapıyorlardı o yüksek para söylüyordu benim babam düşük sonra düşük fiyatı kabul ettirip parayı verip geldik babaannem bana bu el beyaz kefenle gelip bir şeyler söyleyip gitti.Uyandım.

şimdiden teşekkürler iyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada ölü birini görmek esas olarak 2 ana mesaj verir;
gerçek yaşamınızda çevrenizde fazlasıyla negatif enerjiye sahip insanlar olduğunu, olaylara daima olumsuz tarafından bakan bu kişilerdeki negatif enerjinin
sizi etkilediğini işaret edebilir..Vesvese ve Evhamdan ,BATIL ve hurafelerden uzaklasmadikca da HAKKI bulamazsiniz...

Rüyada ölmüş birisini görmek özlemleri, hasretleri simgeler. Rüyada bir ölü görmek sevilen birilerinin geleceğini veya sevdiğinizin birisinden iyi haberler almayı haber verir.
Rüyada pazarlık yaparken görmeniz, darlık içinde geçen hayatınızın kısa bir zaman daha süreceğine ve sonunda bolluk ve ferahlığa çıkacağınıza işarettir.
evdeki hesap çarşıya bile uymazken dünyadaki hesap ahirete nasıl uysun Allah cc. Yar ve yardimcimiz olsun..iyi gunler..

harun17

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüs birini görmek

Merhaba Arkadaslar, ben son zamanlar kiz arkadisimin ölmüs babasini görüyorum ve rüyada bana ölmüs babasi hep hata yapiyorsunuz falan diyor, yani bizim beraber olmamizi istemiyor. Eger kiz arkadasimla görüsmezsem rüyayi görmüyorum ama görüsdügüm an aksamina hemen rüyayi görüyorum. Acaba ne anlama geliyor? Bana yardimci olabilirmisiniz? Artik geceleri yatmak istemiyorum cünki biliyorum kiz arkadasimla görüsdügüm an, ayni aksamina rüyayi yine görücem diye.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ölü görmek hayra yorulur. Ölmüş insanların rüya aleminde söyledikleri doğru olarak çıkar...
dünyamızı kurtaralım derken ahirettimizi karartmiyalim...

Hayat, bir yol mutlaka açar, kendinde bir yol bulmak isteyene.
Allah yardimciniz olsun.. Selametle..

nefesim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş birini görmek

Selamun aleyküm
Rüyamda arkadaşımın iki ay önce vefat eden onyedi yaşındaki kardeşini gördüm. Annesiyle kanepede yatiyor çenesi bağlanmış gömülmeden önce yüzünü görmek istiyorum sesli ağlıyorum diye annesi acı çeker oglum ağlama diyor. Sonra yüzünü açıyorum çocuğun sen benim öğretmenimsin annemi babamı okula sen cağırdın seni öldüreceğim diyor beni karanlık apartmanın beşinci katından aşağı kovalıyor bağırarak apartmanın kapısından cıkıyorum her yer aydınlık çocuğun babasının arkasına saklanıyorum cengiz amca beni kurtar diyorum icimdende gömülsede kurtulsam diyorum yorumlarinizi bekliyorum. ALLAH'a emanet olun.

Gönül sızım
Rüyanizin yorumu burda..
https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/5742-ruyada-olunun-dirilmesi.html

pipooo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş birisini görmek.

Rüyada vefat birini görmek, rüyada ölmüş birisini görmek tabiri.
Şimdiden Allah razı olsun.

Rüyamda çok sevdiğim dini bütün olan ölmüş yaşlı bir akrabamı gördüm. Bir evde onunla karşılaşıyordum önce sarıldık sonra ağlamaya başladı ellerini öptüm yüzünü öptüm ağlayarak o da beni durmadan öperken size iftira attılar diye ağlanarak söylenıyordu. Rüyanın çok etkisinde kaldım benim için yorumlarsanız sevirim. Hayırlı günler.

YÖNETİM/UYARI: https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

zekidamar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmuş arkadaşını görmek

Selâmün aleyküm gönül abla nasılsın. Rüyamda ölmüş arkadaşımı görüyordum ikimiz de gülüyorduk, bu ne anlama geliyor yorumlarmisiniz. Teşekkürler abla Allah razı olsun senden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada ölmüş arkadaşını görmek;
ölmüş arkadaşın, ölüm sebebini yazsaydınız keşke..
Rüyada ölmüş birini diri görmek yakın zamanda iyi haber almaya ,umutlarin tekrar yeşermesine işaret eder..

Rüyada ölmüş arkadaşınla birlikte gülerken görmek;
sıkıntıları, sorunlarından kurtulmak için çalıştığınızı, simgeler.
Yerin altındakilerin pişman olduğu şeyler için “Yerin üstündekiler, birbiriyle kavga etmektir..

Rüyada Ölünün Gülmesi
Rüyada ölmüş birinin gülümsediğini ya da güldüğünü görmek bu ölünün ruhunun rahat ettiğinin ve mezarında huzur içinde yattığının işaretidir..selametle

zekidamar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Arkadaşımın ölüm sebebi trafik kazası

Üst Alt