• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş yakınını görmek

Angell

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş yakınını canlı görmek, rüyada ölmüş yakınlarını görmek, rüyada ölmüş yakınıyla konuşmak rüya yorumu.
İyi günler, üç ay önce dört yaşındaki oğlumu, iki hafta önce de annemi kaybettim. Çok kötü günler geçiriyorum. Rüyamda annem ölmeden önceki haliyle, yani tekerlekli sandalyede, oğlum da iki yaşındaki haliyle çocuk arabasındaydı. Eve geliyorum annem sinirli bir halde idi evim çok dağınıktı, bana evi toplamamı misafir geleceğini söyledi. Ben de hemen evi toplamaya başladım, salona geçtiğimde salondan çift yönlü oto yolun geçtiğini gördüm, çok güzel bir asfalt yoldu işçiler hala çalışıyordu. Tam o sırada dışarı çıkmam gerekti, çıkıp geldiğimde oğlum yoktu anneme sorduğumda yengenler götürdü dedi, tabakta doğranmış beyaz peynir vardı, annem oğluma yedirmiş onu. O sırada misafir geldi gelenler arkadaşlarımdı, aralarından biri daha önce bana haksızlık yapan biri, çok üzgün duruyordu yüzünü yüzüme yapıştırdı sarıldı mahçuptu.Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler,Başınız sağ olsun,,Allah cc.sabır versinannenizin mekânı cennet olsun dört yaşındaki oğlunuz zaten cennetlik
"Eve geliyorum annem sinirli bir halde idi evim çok dağınıktı, bana evi toplamamı misafir geleceğini söyledi"
kendinizi toplayın .."Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

yoksa korkarim ki;dünya'yı hemde ahiretinizi kaybedebilirsiniz..Kaderinize isyan etmeyin yoksa daha kötüsü ile imtihan edilebilirsiniz

"Onlara bir musibet isabet ettiği zaman; "Biz Allah içiniz ve biz O'na döneceğiz" derler. ... ve sabredenlere mükâfatlarının hesapsız verileceği Kuranda bildirmekte..

aklımı gücümü yüreğimi dermanımı kalbimi senden bana neyim varsa topla ben ya rabbim dağıldım
sana sığındım topla beni sende senden gelen iyiliklerde birleştir beni
amin
duaa..acilangul1

Angell

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum.Durumum kötü ama kesinlikle isyan etmiyorum sadece üzüntüden böyleyim.Bizi veren de O,alacak olan da .sizden ricam rüyamın devamını yorumlamanız .Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Melek kardeşim,rüyanın devamını yazmamda muhakak ki bir sebebi hikmeti vardi..
Tabiattaki hiçbir hâdise sebepsiz ve hikmetsiz değildir. İmtihan Dünyası,İmtihan...
Rabbimiz: “Ey îmân edenler! ... “Biliniz ki, mallarınız ve evlâdlarınız, birer fitnedir (imtihan konusudur)...... ve sabredenlere mükâfatlarının hesapsız verileceği müjdesi..

"Ben de hemen evi toplamaya başladım,"
Allah'ın izni ve yardımıyla,kendinizi, duygularnizi, ailenizi, evinizi toplayacaksınız..Ben kendime gelemiyorum. Sen beni bana getir Ya Rab.kendinize geleceksiniz!!!

"salondan çift yönlü oto yolun geçtiğini gördüm"
Hayatımız; kaybettiklerimiz, kazandıklarımız ve biz..ama unutmayin ki;kâinattaki her şey, her hadise, ya bizzat güzeldir,ya da neticeleri ile güzeldir...

Rüyada çift yol görmek;
nahoş yollara sapmaya ve kararsızlığa düşmeye haklı yada haksız olarak başkalarını suçlu görmek ,Şüphe ve Keşkelere işaret eder.

İmtihana tabi olan insan, öyle bir ince elekten geçiyor ki, insanın 'keşke' demesi bile başlı başına bir sorun teşkil ediyor.
Nitekim, Peygamberimiz sav. insanları uyarıyor: Sakın! 'Keşke' demeyin!
Hz. Ebu Hüreyre anlatıyor: Peygamberimiz sav. şöyle buyurdu: “Kuvvetli (iman, azim, teşebbüs kabiliyeti bakımından güçlü) mümin, zayıf müminden Allah’a daha sevimlidir. Her birinde hayır vardır.

Senin için (her iki dünyada) faydalı olan şeylere rağbet et; Allah’tan yardım iste, âcizlik/tembellik gösterme! Şayet başına bir musibet gelirse;
“eğer şöyle yapsaydım, şöyle şöyle olurdu (veya; keşke şöyle yapsaydım, o zaman şöyle şöyle olurdu)” şeklinde bir şey söyleme!
Bilakis şöyle de; “Bu Allah’ın takdiridir, o neyi isterse onu yapar.” Çünkü, “LEV” (eğer, şayet, keşke) kelimesi şeytanın işine yarar/iş yapmasına kapı açar.”

Şüphe dalgalarına kapılma,onlar,seni Acaba denizinin derinliklerine çeker de vurgun yersin,yitip gidersin"

Rüyada yenge görmek;
kardeşinin eşini, dayının eşini yada amcanın eşini görmek içinde bulunduğunuz durum hakkında yengenizin etkisi olduğunu düşündüğünüzü ifade eder.
Bu rüya Olumsuz olaylarda,yapılan hatalarda haklı yada haksız olarak başkalarını suçlu görme huyu olanlar tarafından sık görülür.

Rüyada tabakta doğranmış beyaz peynir görmek;
taksim, taksim bolluk ve bereketi ifade etmektedir.her hayır ve bereketin başı namaz olduğu gibi,her kötülük de NAMAZSIZLIK dan gelir ...

"bana haksızlık yapan biri, çok üzgün duruyordu "
şu an vicdanen rahatsızlık duyduğunu,ve pişman olduğunu ifade eder..Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun! İyi hayat, uzunca süren bir yolculuktur. Sabır
ister, ilgi, dikkat,adanmışlık ister...selametle..

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/32342-ben-kendime-gelemiyorum.html

https://www.islamiforumlar.net/gonu...60-yasadiklarim-gercekten-cok-agir-geldi.html

serkan029

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok üzüldüm. Allah sabır versin. işte geçici dünya böyle. Allah ın takdiri ilahisi. Mekanları cennet olsun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Hocamızdan da Allah razı olsun bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor. Hem de hiç bir karşılığı olmadan. Allah kolaylıklar versin.

Eymencim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler arkadaşlar. Rüyada ölmüş yakınını görmek neye işarettir? 2 ay önce erkek kardeşimi kaybettim. Kuzenim geçen gün rüyasında görmüş. Onların evinde oluyormuşuz bi masada ikimiz oturuyormusuz, kardeşimle ikimizin onunde beyaz büyük bir defter varmış. Ben birseyler karaliyormusum yada ciziyormusum. Kardeşim de gezegen, dünya ciziyormus ve yamuk çizmiş bi halkasini. Ben de bu böyle yamuk olmaz deyip silip duzeltmisim. Kardeşimin elinde küçük bi silgi varmış bi tarafini karaliyormus ben böyle karalamasini çok severim diyormus. Sağlıklı ve mutluymus. Vefat ettiği zamanlar çok zayiflamisti, kuzenim onu kilolu görmüş. Teşekkür ederim şimdiden.

Eymencim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gonulsizim benim rüyama da bir yorum getirseniz sizin yorumlarınızı beğeniyorum.
Yönetim: Gönül sızım uzun zamandır foruma gelmiyor kardeşim, bilginiz olsun.

Eymencim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Anlıyorum Teşekkürler açıklama için yorumlarını beğeniyorum. İnşallah tekrardan gelir buralara. Hayırlı aksamlar.

Üst Alt