Merhabalar ben evliyim ve severek evlendilk. Rüyamda eşimin bir başkasıyla evlendiğini ve kendimin de bir başkası ile evlendiğini gördüm. Ama sürekli biz ikimiz yanyanayız eşimle. Sonra bunu farkedenler aileden nedensiz ikiniz hep berabersiniz falan diyorlar. O eşimin evli olduğu kız bana garezine hareketler yapıyor. Ben de onunla aynı yerde kalmamasını istediğim için üzülüyorum ve bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Biz birbirimizi seviyoruz diyemiyorum o kıza. Sonra annemler bana geliyor ve eğer şöyle bir koku duyarsan kendinden bilki karnındaki bebek ölmüştür diyorlar, ben de çok üzülüyorum. Ona gidiyorum, eşimin yanına. Bak bu çocuk senden biliyorsun dimi diyorum ben, eşimle değil sadece sennle birlikte oldum diyorum eşime. Sonra o kızla tartısma kavga yapıyorum halim kalmıyor düşecek gibi oluyorum. Sonra uyandım çok korkmuşum ağladım. Bebeğimiz olmasını çok istiyoruz ve hep dua ediyoruz. O yüzden düşündüğüm için mi gördüm rüyamda ama ilk defa böyle bir rüya görüyorum. yorumlarınızı bekliyorum lütfen