• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ölü bebek görülmesi

mine

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar ben evliyim ve severek evlendilk. Rüyamda eşimin bir başkasıyla evlendiğini ve kendimin de bir başkası ile evlendiğini gördüm. Ama sürekli biz ikimiz yanyanayız eşimle. Sonra bunu farkedenler aileden nedensiz ikiniz hep berabersiniz falan diyorlar. O eşimin evli olduğu kız bana garezine hareketler yapıyor. Ben de onunla aynı yerde kalmamasını istediğim için üzülüyorum ve bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Biz birbirimizi seviyoruz diyemiyorum o kıza. Sonra annemler bana geliyor ve eğer şöyle bir koku duyarsan kendinden bilki karnındaki bebek ölmüştür diyorlar, ben de çok üzülüyorum. Ona gidiyorum, eşimin yanına. Bak bu çocuk senden biliyorsun dimi diyorum ben, eşimle değil sadece sennle birlikte oldum diyorum eşime. Sonra o kızla tartısma kavga yapıyorum halim kalmıyor düşecek gibi oluyorum. Sonra uyandım çok korkmuşum ağladım. Bebeğimiz olmasını çok istiyoruz ve hep dua ediyoruz. O yüzden düşündüğüm için mi gördüm rüyamda ama ilk defa böyle bir rüya görüyorum. yorumlarınızı bekliyorum lütfen :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Bazen ruh halimizde, korku, endise olunca birazda degisiklik ,yenilik, yeni baslangiclar uzerimizde stress yapinca bu tur ruyalari gormek bazen bilinc altida olabilmektedir...

ruyada ölü bebek görmek ;özel yaşamınızda yada ev hayatınızda bazı şeylerin eksikliğini hissettiğinizi veya yolunda gitmediğini gösterir.
Kendi bakış açımızı yontup boyamak çok görkemli bir iştir.
Bunu manen yapabiliriz
Mutluluk bir parfüm gibidir. Kendine bulaştırmadan başkalarına veremezsiniz Aileniz esiniz ile aranizi Sicak ve sevgi muhabet ile
baglarinizi guclendirin ...

rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...
kardesim ins. bebeginiz de olur Siz yeterki maden, manen ruhen HAZIR olun..
Rabbim Sizin hazir oldugunuzda sizi ins. lutuflendirecektir..
Hayirli gunler...

mine

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
tşk ederim Allah razı olsun.

Üst Alt