• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü hayvanlar görmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm. Rüyada ölmüş hayvanlar görmek ne demektir? Rüyamda bir yolda giderken, kesilmiş bir at, inek kafası gördüm hemen bir kaç adım attığımda tamamen param parça olmuş bir inek vücudu ve biraz daha ileri gittiğimde ise ölü koyunları gördüm. Sonra kendimi bir arabada buldum. Ve ailemin olduğu bir eve geldik. Babam, babamın kuzenleri vardı dedem de vardı bu konu hakkında konuşuyorlardı. Bizim köylü olup ama namı iyi olmayan biri ölmüş gerçekte, rüyamda ise bu vahşeti onun akrabaları yapmış dedem öyle söylüyor ve devamında bu aralar çoğaldı böyle olaylar çok ayıp diye söyleniyor, tedirgin oluyordu. Ve rüyamda şu an hapiste olan babamın kuzenini gördüm o da bu duruma çok üzülüyodu. Amcamın eşi ile sıkıntıları vardı ve boşandı şu anda suçsuz yere hapiste. Amcamın yanında kuzenimi görüyorum ona bu halime üzülüyor musun dediğinde ağlıyor kuzenim. Sonra amcam beni görüyor ve bana da soruyor ben ona üzüldüğümü söylersem gururuna dokunur diye kafamı hayır anlamında sallarken bir yandan gözümden yaşlar dökülüyor, o da görüyor bunu ve ben daha çok belli etmemek için arkamı dönüp koşacakken uyanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah, rüyada ölü hayvanlar görmek tabiri;

Rüyanız çok yönlü ve tabiri de oldukça zor.

Rüyada hayvanların telef olması ya ailecek Ya da tüm ülke olarak büyük bir kaos ve sefalet anlamına gelebilir. Sizin aile epey bir imtihan yaşamış ve biraz daha yaşama durumu var gibi. Ancak gözyaşları her sıkıntı ve sefaleti alıp götürecek siz sonunda kazanan olacaksınız Allah'ın izniyle.

Ekonomik tetbiri elden bırakmayın. Akraba bağlarını sıklaştırın. İbadet ve duaya daha çok önem verin. Sadakanın çok çeşitleri var, sadakaya önem verin.

Aile ve akraba birliğine ihtiyacınız var. Aile büyükleri olarak birleştirici programlar yapın. Sizi anlamamış ve hakkınızda kötü şeyler düşünen kişileri dikkate almayın. Ancak her konumda tedbirli olun. Boş konuşan arada laf taşıyanlara yüz vermeyin. Küçük sebeplerle birbirinizi üzmeyin.

Üst Alt