• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü ile konuşmak

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm değerli kardeşim.

Rüyamı şöyle açıklayayım.Benim ocak ayında dayımın eşi ve kızı yani kuzenim ve yengem trafik kazasında hayatlarını kaybetti.(Rabbim rahmet etsin inşallah.)
Ben dün gece rüyamda onları yine trafik kazası yapmış gördüm ve dayımla beraber yanlarına gittim yüzleri hep yara bere içerisinde onlara seslendim isimleriyle ve ikiside gözlerini açtı ama öldüklerini biliyorum sonra yengem annemlerin mahallesine doğru koşmaya başladı onu gören komşular kaçıştılar sonra bi baktım ben kuzenim ve yengemle aynı yataktayım ayak uçları birbirine dönük şekilde yatıyorlar ve ben kuzenimin yanında oturuyorum bana bakıyor sonra gözünü kapatıyor ben gözünü kapattı diye yanından kalkmaya çalışıyorum sonra bana gitme diyor sonra bana yorganı kaldırıp yatağın içini gösteriyor yatağın içi hep kan ve benden süt istiyorSüt ısıtmak için mutfağa gidiyorum süt ısıtıyorum ve biberona koyuyorum sonra kendi kendime o ölü süt içermi hiç diyorum ve sütü götürmüyorum annemlerin yanına gidiyorum annem bana aslı'nın (yani ölen kuzenimin)kardeşim sinanla evlenmek istediğini söylüyor(sinan evli ve bir erkek çocuğu babası)ben anneme olmaz diyorum sinan evli hem çocuğuda var hem aslı ölü olamaz diyorum annem bana onu ikna etsen etsen sen edersin diyolar ben yapamam diyorum annem bana evlensin sonra boşanır diyor..Sonra birden uyandım kalktığımda sabah namazının geçmesine 15 dk vardı hemen namazımı kıldım..Ama çok etkilendim Rüyamı yorumlarsanız çok ama çok sevinirim..

Şimdiden teşekkür ederin değerli kardeşim,Allah razı olsun..

Nurten Torun
yaş 27
Samsun
Ev hanımı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim uyeliginiz ins. hayirli, daim olur..
butun Ölmüslerimize Rabbim aff ve Rahmet ,magfiret eylesin.. ins. Mekanlari Cennet olsun..
Ölülerimizi ve Ölümü Unutmayalım. "Her nefis ölümü tadacaktır.""
Yakınlarımızın ölümü durumunda onlara duâ göndermek onlara gönderebileceğimiz en iyi hediyelerdendir.
Onlar duâlarımızdan hissedar oluyorlar ve istifade ediyorlar.

Ancak halk arasında yanlış ve mesnetsiz bir uygulamayla kırkıncı veya elli ikinci gecelerde pahalı bir merasim düzenlemek ve bu merasimde parayla Kur’ân ve mevlit okutmak âdet ve alışkanlıklarımızı tatmin etmiş olmanın ötesinde hiçbir faydası olmayan Kur’ân ve sünnette de yeri olmayan davranışlardır. Lükse ve riyaya kaçıldığında günahtan bile uzak değildir.

Onun adına ziyafet verilecekse fakir fukara gözetilmek şartıyla ailenin maddeten müsait olduğu her zaman bu yapılabilir ve yapılmalıdır.
Ölenlerimize göndereceğimiz birer Fatihamız varsa bunu kırkıncı veya elli ikinci gecelerin inhisarından ve tekelinden kurtarmalıyız. Dilimiz döndüğü kadar her zaman onlara duâ yapmamız en makbul olanıdır...

Hayirdir insallah..
"ve benden süt istiyor" Sizden Hayir dualar bekliyor...seklinde yorumlanir Allahu Alem...

ölü bir kişiyle konuştuğunuzda bütün sıkıntılarınızın geçeceğine feraha ereceğinize delalettir.
Bazen de bu rüya,insanin uyandiginda icinde eziklik, SIKINTI, bir darligi olur..
gecici sıkıntı ve üzüntüyle de yorumlanır.

ayrıca ölü görüdüğüz gerçekte canlıysa ondan iyilik görürsünüz eger gerçekte de ölüyse sizin dualarınıza ihtiyacı var demektir.

Üst Alt