selamünaleyküm kolay gelsin rüyamda bir apartmandan içeri girerken 2 tane tanımadığım adama rast gidiyorum biraz muhabbet ediyoruz içeride tadilat var işçiler bir yandan çalışıyor sonra 1 süs köpeği yaklaşıyor kahverengi siyah tüylü çevremizde gezinip duruyor yanımda muhabbet ettiğim adam belinden tabanca çıkarıp bu köpekten de sıkıldım diye söyleyip 2 el ateş ediyor tabi ben ve yanımda duran diğer adam soruyoruz ne yaptın diye diğer adam diyor bu yöneticinin köpeğiydi sana ne zararı var diye bu arada köpek tabi ölmüyor geziniyor hala bir an için bu köpek tam işemeye başlıyor o andan itibaren 2 tane kurşun yiyen köpeğin yaraları kanamaya başlıyor ilk başta damar falan çıkıyor bu köpekten sonra bir göz var o damarın olduğu yerde ve şişerek göz patlıyor etrafa dağılıyor üstümüze köpeğin kanı sıçrıyor fakat daha hala ölmüyor can çekişiyor bu köpek her tarafı parçalanana kadar havlamaya çalışıyor ve köpeğin rengi kahverengi siyahtan bembeyaz oluyor ve ölüyor tabi bina içine girerken üstümde giydiğim beyaz pantolona bulasan kanı temizlemeye çalışıyorum ve işçilerden deterjan v.s. var mı diye soruyorum ve silerken rüya bitiyor şimdiden kolay gelsin Allah razı olsun teşekkürler
Kubilay Başkaya Erkek İşçi Kocaeli/Gebze
Kubilay Başkaya Erkek İşçi Kocaeli/Gebze