• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölüm ve mezarlık görmek

Tnc61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölüm ve mezarlık görmek, mezar yeri bakmak.
Merhaba ben tuncay 32, garip bir ruya gordum bunu paylasmak istedim sizinle tabirini de merak ettim. Ruyama ilk once bir evde basladim, birde kadin vardi kadin evi temizliyordu ve birden kadinla kendimi banyoda gordum, klozet kuvetin icinde kesilmis parcalari çikardiktan sonra kizla kuvete girdik. Sonra 1 yildir bana dargin olan kuzenim geldi, ilk basta beni umursamadi sonra kiz kardesi geldi disari ciktik. Biz bununla birden dedesinin vefat ettigi olaya donduk, dedesi bu arada benim babamin amcasinin oglu olur, ayni zamanda babamin teyzesiyle evli. Neyse kuzenimin babasiyla beraber mezarlik diyemem kalabalik bir yer, suslu suslu mezarliklar var oradan mezar yeri bakiyoruz. Bir yer goruyorum ama annem olmedigi halde burasi annemin mezari diyorum. Sonra kuzenmin babasiyla ve kuzenimle beraber bir yokus cikiyoruz, mezar yeri bakmaya devam edelim diyip kuzenle beraber ayriliyoruz babasinin yanindan. Sonra gasilhane gibi bir yere geliyoruz ama sanki mezbaha, her yerde oluler yikaniyor kuzenim bakamiyor dedesinin yikandigi yere geliyor, ben bunun gozlerini kapatip kucagima aliyorum yurumeye davam ediyorum, ilerledikce cesetler cogaliyor bu sefer biraz ileride kurbanlik buyuk bas hayvanlar var yanlislikla aygim bir tasa carpiyor ve inege gidiyor ben hayvanin onundeyim biraz da mesafesi var ama arka ayagini one dogru sallliyor, ben kacmaya basliyorum siyah bir buyuk bas hayvan pesimde, hayvan bir isim soyluyor bosuna mi birakti o cocugu oraya diye soyluyor, ben kacmaya devam ediyorum, kuzenim de hala kucagimda bir yere saklaniyorum ruya oyle bitiyor uyaniyorum cok sacma ama bu iste.

Üst Alt