• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölüye bir tabak tatlı vermeyi görmek

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.Gönül sızım kardeşim,nasılsınız.Ben rüyamda yengemin annesini gördüm.İki yıl önce öldü.Rüyamda annemde yanımda ve elimde bir tabak tatlı ile yengemin annesine gidiyoruz.Annesinin bahçeli evi varmış.Bahçedeki çiçekler kurumuş hepsi tikenli.annem arkamdan geliyormuş.Bahçeye giriyoruz evin kapısına nasıl giderim,bu dikenlerden diye düşünürken birde bakıyorum kapıdayız.Yengemin annesi bizi görüyor,normal kapıdan degil balkon kapısından çıkıp balkona geliyor.Bize içeride çoçuk uyudugunu,onun için kapıyı kullanmadıgını söylüyor.Kimse yok mu diyorum akşama kına var onun için hepsi kuaföre gitti diyor.o ev kızının eviymiş.Ev terk edilmiş gibiydi .Harabe bir ev.Tatlıyı verdim mi hatırlamıyorum.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Gönül Dostum Hamd olsun iyiyim Ya Siz nasılsınız ?
Rabbim bütün geçmişlerimize rahmet etsin. Dualarımızdan Onları haberdar etsin inşAllah..yengenizin annesine de Dua edin..
Cümlemize hayırlı evlat, hayırlı ana baba, hayırlı İNSAN Olmayı nasip etsin.. hayırlı evlad olmanin yolu;hayırlı evlat olmaktan gecer..

Rüyanız hayrolsun inşallah
"Rüyamda annemde yanımda ve elimde bir tabak tatlı ile yengemin annesine gidiyoruz "
yani ölü bir insana bir tabak tatlı vermeye gidiyorsunuz..
ölüye bir şey vermek;Hayal kırıklığı, üzüntü ve kayba işaret eder...
Yaşadığın her hayal kırıklığın seni gafletten uyandırıp hakikatına ulaştıran bir basamaktır...

Her insan Nefis ile Aşk Arasındadir!!bunu unutmayin...unutursaniz bir gün güvendiğiniz dağlara kar yağarda ruhunuz üşür, hem de donarcasına deprasyona girebilirsiniz..
Hayal kırıklığı, öfke, acı, üzüntü, hastalık, ölüm gibi bizleri etkileyen pek çok olumsuz olaydan biri başımıza gelebilir.
Elbette burada önemli olan bu tür durumları en az hasarla atlatarak yola devam edebilmek...Atlatamadığımız taktirde
travmalar veya çeşitli rahatsızlıklarla boğuşmak gibi sevimsiz seçenekler de var çünkü..

Ayrıca böyle olumsuz olayların bizlere bir şeyler öğretmek için başımıza gelmiş olduğunu artık neredeyse hepimiz biliyoruz.
Aynı olumsuzlukları tekrar tekrar yaşamamak için, bu kez dersimizi almış ve iyice öğrenmiş olarak yola devam ederiz..
Unutmayin!!Burası bir imtihan dünyası hep birbirimiz ile imtihan ediliriz....her birimizin insan oldugumuzu hic unutmayin!!!
İnsan beşer, kuldur şaşar...şaşabilir o yuzden hic Hayal kırıklığı yaşamayin
ALLAH Hikmetiyle Bir Kapıyı Kapatırsa Rahmetiyle Diğerini Açar..
selametle..

Üst Alt