• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öpülmek

zerzerus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyada öpülmek neye işaret olabilir?
Rüyamda planladığımız bir geziye çıkıyorum ve arabanın içindeyim yanımda samimi olduğum bir kız arkadaşım oturuyor ve bana gülümseyerek yanağımdan öptü , ben buna çok sevindim rüyamda. Şoför ise; ev arkadaşım gezi planı da onunla yapmıştık zaten ayrıca arabada sadece 3 kişiydik. Kız,ben ve şöfor ama arabada başka birileri varmış gibi hissettim, şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah. Rüyada öpülmek;
Kişinin öptüğü kişiden haber alacağına veya karşılaşacağına işarettir. İyi arkadaş kazanmaya da işaret eder.
Eğer şehvetsiz öperse öpülene, öpenden hayır ve iyilik görür veya bir şeyin öğrenilmesi yoluyla hayır ve menfaat erişir.
Hayirli gunler..

Can34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Öpülmek

Selamun Aleyküm, rüyada öpülmenin tabiri nedir?

Bir kız var ben bu kıza ilgi duyuyordum ama bu ilgi o kadar büyük değildi ta ki rüyaya kadar rüyamı anlatmaya başlayım kapalı bir mekandayız ben kapıdan içeri girdim o kızda geldi yanıma aşkım nerde kaldın dedi ve yanağımı öptü ondan sonra rüyadan uyandıktan sonra kız aklımdan çıkmamaya başladı yani çok az olan ilgim bir anda çoğaldı ve galiba kızdan hoşlanmaya başladım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah. Rüyada biri tarafından öpülmek:
Kişinin öptüğü kişiden haber alacağına veya karşılaşacağına işarettir. İyi arkadaş kazanmaya da işaret eder.
Eğer şehvetsiz öperse öpülene öpenden hayır ve iyilik görür veya bir şeyin öğrenilmesi yoluyla hayır ve menfaat erişir.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada birini öpmenin dört tabiri vardır:
1-Hayır ve menfaat
2-Dileğin gerçekleşmesi
3-Düşmana karşı zafer
4-Güzel söz duymak.

İbn-i Sîrîn: Birini öpmek; onu sevmek ve ona gönül vermek demektir.
Tanımadığınız birini öptüğünüzü görmek; ummadığınız bir yerden hayır ve menfaat elde edeceğinize…
Tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek; o kimseden hayır ve menfaat göreceğinize işarettir.
Hayirli gunler..

meraklı kız

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada zorla öpülmek

Ben annemin patronunun cenazesine giderken beni insandışı birinin zorla öptüğünü gördüm. Ama rüyada ona aşıktım o da bana. Sonra cenazedeyken sürekli beni arayıp nerede kaldığımı soruyordu. Bu rüyanın yorumunu çok merak ediyorum

Üst Alt