• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öpüşmek

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a
bana yardım edin lütfen ben iki gün önce rüyamda akşam bir odanın içinde öğretmenimle birlikte yer yatağında yatıyorduk ve karanlıktı biz birlikte öpüştük öğretmenim erkek ve beden öğretmeni ama ben bu sene imam hatip lisesine gidiyorum geçen sene bizim okuldaydı ama bizim dersimize girmemişti lütfen bana yardım edin bu rüyamın anlamı ne neden gördüm. Allah'a karşı kötü bir şey mi işledim nolur cevaplayın rüyamı sağlıcakla kalın iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. kardesim..
Aslinda Sabah gordugumde hemen yazmayi icimden gecirmistim lakin Kizlarim ile Buz patenine gitmistik.. malum bugun Pazar gunu benim de Aile gunumdur..
Genc Kardesim Siz daha bu ruyayi sordugunuzda Ben Sizi tanidim.. ama Madem ki bir sey sormustunuz.. sadece Ruya yorumunda bulundum..
O Ruyadaki öğretmeninizde bu ruyanizdaki ayni öğretmeniniz oldugunu biliyorum.. ve Sizin daha once 3 defa ayni tip ruyalari da sordugunuzu da cok iyi hatirliyorum..

ve Sizi mahcup etmemek icin kapali bir sekilde sunu yazmistim.. kontrol edebilirsiniz..

"Kalbinizde ilk sıraya Allah'ı koymazsanız;hem Allah'ı kaybedersiniz hem de kalbinize ilk sıraya koyduklarınızı.. seklinde yorumlanir..
Herseyin bir Hikmeti sebebi ve zamani vardir...

Gerçekte evlât insan için bir imtihan vâsıtasıdır. "Mal ve çocuklar birer fitnedir."
8/Enfâl..
ne isterseniz HAYIRLISINI isteyin...

Sayısız saplantılar sıkıntılar celiskiler ortasında belki de çatlamak derecesine gelen onca derdin kederin içinde
Sabr edip Allah a siginabilirseniz .."

Ahh Kardesim Ben sizin gibi sizin yasinizda cinsel, fiziksel, duygusal Taciz edilmis cocuklar Genc KIZLAR ile 10 yildan fazla calistigim icin
Sizin yasinizdaki Kizlarin Hormonlarindan tutun hayal dunyasindan...dusundukleri ve ic dunyalarinda yasadiklarini adim gibi bilirim..

Sag olan dedeniz bile ruyanizda Size KIZMIS sizi uyarmisti..
Bu Yasta KIZLAR kendilerinden olgun kisilere uzaktan farkli duygular hissedigini de bilirim.. belki onlarin duygulari saf, masum , cocukca ama karsisindakilerin
ard niyetti sizin hayattinizi mahv edebilir..
Yediginiz Yiyecekleri, ictiginiz icecekleri ve arkadas cevrenize Dikkat edin...
akliniza, kalbinize. elinize, dillinize belinize sahip cikin yoksa bir gun Nefsisinizin, ve seytanin elinde oyuncak olur cumlu aleme maskara olursunuz.
nefsine esir olmuş...bir durumda oldugunuzun FARKINDAMISINIZ....

Şehvettine ve şüphelere ,celiskilere esir olmuş bir gencin kendine Faydasi olmaz ki baskalarina faydası olsun...
Bu yollun Sonu nereye vardigini hepimiz de biliriz..
O yuzden gec olmadan ins. kendimizi, aklimizi, kalbimizi, cevremizi, degistirelim ..
yoksa onlar bizi bir gun oyle degistirir ki Kendi kendini TANIYAMAZSINIZ...
Allah cc bizi şeytan, nefis, ve şehvettin serrinden korusun amin...
ruyanizin yorumu kendinizi degistirmezseniz ayni ruyadaki gibi karanliklar icinde nefis Ehillerinin oyuncagi olursunuz...

nehir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ben ırmak ablam açıkladı size durumu bana yazdığınız şeyden pek fazla bir şey anlayamadım doğrusunu söylemek gerekirse korktum rüyamda öpüştüm demiştim nasıl yani öğretmenim benim hakkımda kötülük mü düşünüyor?ben nefsime uyup ne yaptım ki sorun arkadaşlarım mı ama ben hocayı seviyorum ben kötü yolda mıyım biraz daha açar mısınız ne yapmalıyım yada yanlış ne yapıyorum ben şuan nasıl kurtulabilirm birde ben namaz kılıyorum önceden ben kendimi ALLAH' a daha yakın hissediyordum ama sanki şimdi kalbim soğudu birde kötü yola nasıl düşerim ve neden çevremdekilere rezil oluyorum gerçekten anlamadım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hosgeldiniz..
Bildiginiz gibi cocuklara ve Sizin yasinizda genc KIZLARA koruyucu annelik yapmaktayim..
elimden geldigince vicdanli, adil olmaya calisan Kul HAKKIndan korkan bir muhacirim....
Ben de Sizler gibi zayif iradeli bir insanim gunahlarim, hatalarim diz boyu oldugu gunleride yasadim..
Yani bir melek degilim...

ama hayattim boyunca gunahlarima hep hic kimseyi ortak etmemeyi, hic kimsenin vebalini almamaya calistim..
Forumda dikkat ederseniz Sizin yasinizda genc kardeslerime daha musamahali,Hoşgörü, samimi ve sefkat ile yaklasmaktayim..
cunku insan beyni 26 yasina kadar her gun daha gelismeye kendi kisiligini olusturmaya calisir..
yani insanlar en cok 12 ile 26 yas arasinda buyuk hatalar, yanlislara dusebilir..
O yuzden genc kardeslerimin forumda bir kusurunu, farkli oyunlari, vs. vs. gorunce
yaşlarından,gencligine, cehalletine, cocukluguna, Hamligina verir KIZMAZ.. illa ona El uzatip dogruyu ogretmek isterim..

Cunku inanin Biz de o yollardan gectik.. hayal, aleminden, Duygu somurusu, zeka oyunu, akilli oynama rolunden,
kendi çıkarlarımiz için başkalarını kullanmaya calistik.. aslinda O zaman fark etmedigimiz başkalarını kullanmaya calistikca hep KULLANILDIK....
ama Forumda 32 yasinda birinin hatasina, saygisizligina küstahlık, çok bilmişlik der KIZARIM..
anliyacaginiz burasi Adil bir islami Forumdur..
insan Ayirimi degil kisilerin Yasi ,idraki, icinde bulunduklari durumu da degerlendirilerek Size Tolerans gosterildigi gibi tekrardan aramiza kabul ederiz..
Hos geldiniz kardesim..bundan boyle sadece Siz ,kendiniz olun ve bu Guzel Gonul dergahindan istifade etmeye calisin..
inanin bu islamiForumlar.net Sizin gibi gencler icin bir nimettir..sosyal, arkadaslik sitelerine girmekten ise Lutfen Islami Foruma gelin..
Allah-in RAZI oldugu Sabrin ve iyiligin, guzeligin, durustlugun, insanligin Tavsiye edilip Dua edildigi Huzur mekanina vakit buldukca gelin..
Beraber buyuyelim.. birbirimizin bilgi ve tecrubesinden faydalanalim..
Gecmisi unutup artik gelecege bakalim tmm..

Sevgi ve Evlad hem cok buyuk nimettir hemde cok buyuk imtihan..Kimi nasil ve nerde sevecegimiz ile hep imtihan ediliriz...
Sizin yasinizda bir ogrencinin ogretmenine karsi..farkli duygu hissetmesi normal desem cunku bu yasta insanda en cok nefis ve duygu, hirs ve ihtirasi vardir.. bu duygularinizi iman ,namaz ile kontrol altina almasaniz cok kolay seytanin tuzagina dusebilir geleceginizi mahv edebilirsiniz..
Kendi KIZIM su An 21 yasina girecek..TIP Fakultesinde Sizin yasinizda iken facebook, parti,erkek arkadasinin olmasina RAZI olmadim ..
18 yasina gelince de kendisi bas agrisi,, zaman kaybi evlenmeyi dusunmuyorum
O zaman niye bosuna biri ile cikip adimi cikarayim dedi..
Bu zaman da ahir zaman her yer cop, Sokak KIZLARI var.. Hayali, edep, namuslu KIZLAR hazine gibi bulmakta cook zorlasti..
Niye Siz de ozel, guzel, kullanilmamis, adi cikmamis herkesin parmak ile gosterdigi iyi bir Aile KIZI olmiyasiniz ?
insanin adi cikacagina cani ciksin derler..
her seyin bir zamani var.. Sizin su an sadece egitim, arkadaslik, cocuk gibi masum ve temiz olma zamaninizdir..
Burada her sey erken baslar ve erken biter.. 14 yasinizin kiymettini bilin.. ins. 18 yasiniza bir geldiniz mi artik zor hata yaparsiniz...

"hakkımda kötülük mü düşünüyor?" bunu Allah bilir ama Siz fitne ve gunaha KAPI aralamayin..Karsinizdaki nede olsa bir insandir..
yazdiklarimi tekrar ekliyorum...

"birde kötü yola nasıl düşerim "? kardesim Siz kötü yola düşmediniz ama kötü yollara düşmeden o yollari KAPATIN!! Kendinize gelin..
düştukten sonra cook gec olur..
muhakak ki nefis insanin en buyuk dusmanidir..Ben Size bunu Allah RIZASI icin kullaginiza kupe olsun diye anlatmaktayim..
cunku ruyalariniz ic halinizi ve Allah cc. dan uzaklasip Seytanin eline dusebilirsiniz diye uyari mahiyettinde bir ruyadir...

Hayirdir insallah...
Kucaginda çocuk görmek; sevinç ve zinette..
Kalbinizde ilk sıraya Allah'ı koymazsanız;hem Allah'ı kaybedersiniz hem de kalbinize ilk sıraya koyduklarınızı.. seklinde yorumlanir..
Herseyin bir Hikmeti sebebi ve zamani vardir...

Gerçekte evlât insan için bir imtihan vâsıtasıdır. "Mal ve çocuklar birer fitnedir."
8/Enfâl..
ne isterseniz HAYIRLISINI isteyin...

Sayısız saplantılar sıkıntılar celiskiler ortasında belki de çatlamak derecesine gelen onca derdin kederin içinde
Sabr edip Allah a siginabilirseniz ..
kalbinizin nasıl da yıkanıp arındığını hayretle ibretle seyredeceksiniz.
Görüp yaşadıklarınıza tek tek şükredeceksiniz. Huzur budur..
Hayirli Gunler...

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba yine ben bu gidişle sizi rahat bırakmıyacağım galiba ama sizden başka akıl danışanım yok bu arada size anlattıklarımı ablama anlatmasanız iyi olacak çünkü bana insanları boş yere meşkul ettiğim için kızar yani siz bana diyorsunuz ki sen o hocayı sevmekten vazgeç o hoca sana kötülükten başka birşey getirmez öylemi ? birde ALLAH bana bu rüyaları kendimi toplamam için mi görmemi sağladı? diyelim hoca benim için hayırlı değil oda beni severse hayırlı olur mu o zamanda mı şeytanın eline düşmüş olurum ? benim nefsim şuan ne istiyor biliyorsanız yardımcı olur musunuz ona göre o istediğini yapmayayım çok konuştum özür dilerim hayırlı akşamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz..est. her zaman beklerim Bana Da Sohbettiniz ile gurbette bir Yoldas, arkadas olursunuz..
ablaniza anlatmam ama Forma girip okursa ben masumum tmm..

"O hocayı sevmekten vazgeç o hoca sana kötülükten başka birşey getirmez öylemi ? "Aynen cunku seytanin elinde oyuncak olabilirsiniz...
O kötülügu siz hem kendinize hem ona yapabilirsiniz...
hersey dengi dengine Siz daha cocuksunuz.. her gordugunuz guzelle Gonul vermek..bu yaslarda cook dogal..ama O yetiskin bir insan ve ogretmenlik kutsal bir gorev.. birakin onu kendi hizmettini yapsin.. Allah korusun bu duyulur veya hissedilirse ekmeginden edersiniz..
Mademki O ogretmeni sevdiginizi dusunuyorsunuz Ondan uzak durarak Sevginizi ispat edin..

Affedersin bu yaslarda sevgiden cok nefis ve sehvet vardir...
Şehvettine ve celiskilere esir olmuş bir gencin kendine Faydasi olmaz ki baskalarina faydası olsun...
Bu yollun Sonu nereye vardigini hepimiz de biliriz..
Bu ruyalar Sizin kendinizi toplamaniz icin bir uyari bir irsad seklindedir..
O yuzden gec olmadan ins. kendimizi aklimizi kalbimizi ,nefsimizi kontrolumuz altina topliyalim...

Nefsine esir olmayan tüm zorlukları aşar...nefsine esir olan daha ilk adimda Ona takilip kendini beden kafesine kapatir..ve hayattini orada bitirir..
Kardesim aklinizi baska seyler ile mesgul edin..kendinizi derslerinize, verin.. Ondan uzak durun..
Siz daha 14 yasindasiniz.. O size yaklasamaz bile Kanunen bu cinsel taciz diye kabul edilir..
O yuzden lutfen bu ablani dinle ve madem ki sevdigini soyluyorsun 18 yasina gelmeni bekle..sonra verdigin karara saygi duyariz ..
Allah cc bizi şeytan nefis ve şehvettin serrinden korusun amin...

BAŞKALARINI BİLEN İNSAN BİLGİLİ
KENDİNİ BİLEN İNSAN AKILLI 'YMIŞ
NEFS İLE MÜCADELE EDEN MÜCAHİT.
SAVAŞI SONUNDA GÖRECEĞİZ KİM GALİP.
iNŞALLAH NEFSİNİ YENENLERDEN OLURUZ

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
(1)-merhaba yine ben bu gidişle sizi rahat bırakmıyacağım galiba

(2)-size anlattıklarımı ablama anlatmasanız iyi olacak

(3)-bana diyorsunuz ki sen o hocayı sevmekten vazgeç o hoca sana kötülükten başka birşey getirmez öylemi

(4)-ALLAH bana bu rüyaları kendimi toplamam için mi görmemi sağladı?
(1)-Merhaba kardeşim, estafullah rahatsızlık söz konusu değil başımızın üstünde yeriniz var..
(2)-Sizin anlattıklarınızı bizim ablanıza anlatmamıza gerek yok, siz zaten anlatıyorsunuz
(3)-Aynen öyle diyoruz kardeşim, ateşle barut yan yana durmazhmmnn yoksa şeytana uyup geri dönülmez bir yola girersin, (bir baba olarak sana tavsiyem, aklını başına topla ananın babanın yüzünü karartma)
(4)- Maşallah bak nasılda anlamışsın, bu rüyayı gördüğüne şükret, aslında bu rüya kendini toplaman için değil buyaşta birkarış havada olan başka bişey düşünmeyen aklını toplaman için allah tarafından gösterilmiş!...

Not: Kusura bakmayın cevabım biraz sert oldu ama aslına bakarsanız daha
dinlebeni.gif
sert cevabı hak ediyorsun, senin yaşın kaç kardeşim üstelik imam hatiplisin.izdfrt..

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ay ben bu siteye girmeden nette dolaşırken bir tane siteye girdim orada aşık etme duası diyordu 2 ay önce görmüştüm fakat okumamıştım sonra dün bu siteye girmeden önce hocaya bu duayı okudum ama duanın tutması için bir hafta boyunca tekrarlanması lazımmış ben şimdi şeytana uydum galiba ne yapacağım şimdi ? duayı bırakayım mı ?

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
bence 14 yaşındaki bi kıza sert konuşmuşsunuz anasının babasının yüzünü karartmamak için değil kendi amelini temiz tutmak adına kendiniyiliği için aklını başına toplamalı,Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. görüldüğü üzere hala öğretmeni için dualar ediyor ve söylediklerinize rağmen dinlememeye niyetli.kardeşimize en kısa zamanda hayırlı olanı hissetmesini ve düşünmesini dilemekten başka bişi düşmez.

Denge_35

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
bence 14 yaşındaki bi kıza sert konuşmuşsunuz anasının babasının yüzünü karartmamak için değil kendi amelini temiz tutmak adına kendiniyiliği için aklını başına toplamalı,Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. görüldüğü üzere hala öğretmeni için dualar ediyor ve söylediklerinize rağmen dinlememeye niyetli.kardeşimize en kısa zamanda hayırlı olanı hissetmesini ve düşünmesini dilemekten başka bişi düşmez.
Sizin gibi bu kardeşimizde bizim çatımız altında olduğu için islamiforumlar.netin aile fertleri arasında yer almaktadır.
Siz yaramazlık yapan çocuğunuza birdaha yaramazlık yapmaması için aman çocuğum, aman yavrum birdaha yapma diye başını okşayarakmı, yoksa biraz sert tavır takınarakmı tembihlersiniz kardeşim?
Gördüğünüz gibi kendisine ne nasihatler verilmiş ve o halen, günahmı, hatamı yapıyorum, vazmı geçeyim diyorhmmnn

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
imam hatipli olmam duygularımın olmadığı anlamına gelmez bu arada bende bu siteye geldikten sonra hocayla ilgili düşüncelerim farklılaştı ben dua yapmaktan vazgeçeyim mi ? vazgeç melimiyim diye yazmamın amacı duadan vazgeçebilirmiyim bu mümkün mü diye sordum yanlış anlaşıldı ben hatamı zaten anladım öğretmenimin ekmeği ile oynamıyacağım onu kalbime gömeceğim dediğinize göre bu geçici bir süreç ALLAH'a sığınacağım bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim beni sert uyarmadığınız için ve beni anlayışlı karşıladığınız için vazgeçmeyi deneyeceğim inanınki bana sert yazan arkadaşımız gibi davran saydınız inanın bu siteye bir daha girmezdim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hosgeldiniz Guzel kardesim Ben Sizin dogruyu bulacaginizi biliyordum..Cunku Siz imanli bir insansiniz!!
Allahim Sana sukurler olsun Bu genc kardesime dogruyu gosterdigin icin...
evet o duayi yapmaktan Lutfen vazgeçin...
Bu sabah yazilanlari okudugumda Canu Gonulden Sizin icin soyle Dua etmistim..Allah hidayet versin...
Çocukluğumuzdan beri hep duyduğumuz bir cümle; “Allah hidayet versin!” Hep duyarız ama gerçekte manası nedir bilemeyiz.

Bu cümle o kadar manidardır ki; bir dua, bir güzel dilek ve hoş bir temennidir. Sevgi tezahürüdür. Değer verdiğinizin göstergesidir. Sevdiğiniz kişinin, olmasını istediğimiz hâldir.
birbirlerine güzel temennilerde bulunmasıdır. Allah’tan sevdiği insan için iyi şeyler dilemek, onun dostu olduğunu ona göstermektir.
Sizin ile evladim gibi gorusmek, dostluk kurmak isterim..
ama Su an cikmaliyim..Kizlarim ile buz patenine gidecegiz..
Hayirli gunler...

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ırmak kardeşim, ben o yollardan geçtiğim için sana cevap yazmak istedim. lisede hocama hissettiklerimi aşk sanıyordum bende senin gibi. ama aslında takıntıydı bu. şu an 26 yaşındayım. sana abla nasihatı bende senin gibi çok dualar okudum, namazlar kıldım. geceler boyu beni sevmesi için ağladım. hiçbir dua cevpsız kalmaz. şimdiki aklım olsa hakkımda hayırlısını isterdim. sonunda o da beni sevdi ama yine olmadı. çok zorluklar yaşadık. bu sefer de ben soğudum, vazgeçtim. eğer birşeyi Allah dilemediyse kısmetinde yoksa zorlama lütfen. kendini harap etme, yorma. senden rica ediyorum hakkında hayırlısını iste.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun zeyno Kardesim..Siz soğumadiniz..sadece olgunlastiniz..
ve bu yaslarda kisiler ayran gonullu olur..cunku gercek Sevgi degil..cocukluk ,hayranlik, sevilme ,ozel olma
istegi duygusudur...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
imam hatipli olmam duygularımın olmadığı anlamına gelmez

beni sert uyarmadığınız için ve beni anlayışlı karşıladığınız için vazgeçmeyi deneyeceğim inanınki bana sert yazan arkadaşımız gibi davran saydınız inanın bu siteye bir daha girmezdim
Abenim güzel kardeşim, tabiki 14 yaşında değilde 3 yaşındaki çocuğun bile duyguları var, duygularının zincirini (hakimiyetini) elinden bırakma, sonra doğacak sonuç itibariyle,de anneni babanı üzme demek istedim ama tabiki siz yaştakilerin aklı bir karış havada olduğu için benim ne demek istediğimi anlayamazsınız, sen benim komşum değilsin, akrabam değilsin, ben sana sert cevap yazdıysam bunun nedenini düşünmen gerekir, yani illaki bir sebebi olmalı değilmi? mesela, tanımadığın biri yazdıkların karşısında sana niye sert davranıyor bir düşünhmmnn neyse zaten düşüncelerin farklılaşmış daha fazla uzatmaya gerek yok, herşey gönlünce olsun...

sümeyra000

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bir erkeği öpmek

Selamün aleykum.Rüyamda bir erkeği yanağından öptüm.Bu ne anlama gelir.İyi akşamlar.

utngc..hhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ;
Rüyada bir erkeği yanağından hangi niyet, his ve duygu ile öptüğünüze göre yorumu da farklı olur..

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ;
hayranlık, nezaket, saygı, dostluk ve sevgi belirtir.
Saygı gösterirsen saygı duyulur ve bulursun..

Unutmayalım ki nasıl bir ev yaparken en temel malzememiz demir ve beton ise bir ilişki kurarken de en temel malzememiz saygıdır.selametle..

sümeyra000

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum ablacım.Tanımadığım bi erkeği öptüm.Beni sevdiğini söyledi biraz bekledim sonra kalkıp yanağından öptüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum ablacım.Tanımadığım bi erkeği öptüm.Beni sevdiğini söyledi biraz bekledim sonra kalkıp yanağından öptüm.

rüyadaki hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı bir yüzü olabileceği gibi kendiniz de olabilir,yada sevmek ,sevilmek ihtiyacınızın,Bilinçaltı yansıması da olabilir...

Sana ne anlatmaya çalıştığı ile ilgilenilirseniz kendinizi ve çevrenizdekileri aslında ne şekilde tanıdığınız hakkında bilinç sahibi olabilirsiniz...

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a
bana yardım edin lütfen ben iki gün önce rüyamda akşam bir odanın içinde öğretmenimle birlikte yer yatağında yatıyorduk ve karanlıktı biz birlikte öpüştük öğretmenim erkek ve beden öğretmeni ama ben bu sene imam hatip lisesine gidiyorum geçen sene bizim okuldaydı ama bizim dersimize girmemişti lütfen bana yardım edin bu rüyamın anlamı ne neden gördüm. Allah'a karşı kötü bir şey mi işledim nolur cevaplayın rüyamı sağlıcakla kalın iyi günler.
Aleyküm selam, İmanlı, itikatlı ve kalbi temiz biri olduğunuza ancak güncel hayatta Allah'ın razı olmadığı bir iş yaptığınıza ve günah işlediğinize, tevbe etmeniz gerektiğine delalet eder.

Üst Alt