• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ördek görmek

emrehey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle hayırlı geceler ve selamünaleyküm demek istiyorum. benim bir rüyam var. Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim

Rüyamda bir havuzda beyaz tüylü bir tane ördek gördüm. Ördek havuzda yüzüyordu. gagası biraz genişti diğer ördeklere göre. daha sonra bir tane kunduz çıktı havuzdan sevimli bir şekilde ses çıkarıyordu. sonra bir köprü gördüm liseden ortaokuldan arkadaşlarla köprüden geçiyorduk beraber. ben sevinçli bir şekilde zıplayarak neşeli bir şekilde geçiyordum. Sonra o kunduzu tekrar gördüm aynı sevinçli sesi çıkarıyordu. sonra aynı ördeği gördüm tekrardan. gagası aynı şekilde genişti. içimden bu ördeğin gagası diğerlerinden biraz geniş diyordum. rüyam burada bitiyor ALLAH rızası için tabir ederseniz sevinirim.
Alllah ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. hayirdir insallah..
Rüyada köprü görmek şüpheye: "Dünya bir köprüdür. Oradan geçiniz fakat orayı tamir etmeyiniz" hadis-i şerifine binaen dünyaya işarettir. .

Bazen de köprü mal zevce ana ve babaya yorumlanır.
Köprü rüyası hayır ve iyiliğe delâlet eder. Rüyada bir köprü üzerinden
geçtiğini görmek yüce makama mal ve mülke arzu ve isteğin yerine gelmesine
delâlet eder.
Cafer-i Sâdık hazretleri demiştir ki: Rüyada köprü ve kemer görmek dört şekilde
tâbir olunur:
a) Şecaat
b) Saltanat
c) Hayır
d) Murad...

Rüyada ördek, görmek manevi bölge ve fiziksel dünya arasında bir bağlantı olarak hizmet verir.
İki konu arasında dengeyi kurmanız gerektiğini, o zaman gerçek mutluluğu yakalayacağınızı ifade eder.

Rüyada uçan ördek ruhsal özgürlüğü temsil eder
Rüyada yüzen ördek gerçek yaşamınızdaki esneklik ve çeşitli durumlarda uyum yeteneğinizi ayrica gerçek yaşamınızda
ilgilendiğiniz konuya yeteri kadar motive olamadığınıza isarettir..

Insanlara ve insanliga faydali evladlar yetistirmeniz temmenisi ile Hayirli aksamlar
...

Üst Alt