• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada orman ve deniz görmek

burjuwa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ormanda gezinmek, rüyada orman ve deniz görmek tabiri.
Merhabalar, size çok etkisinde kaldığım bir rüyayı anlatmak istiyorum. Rüyamda ailemle birlikte ormanda geziniyoruz. Ormanın sonu deniz kıyısına çıkıyor. Deniz kıyısında zaman geçiriyoruz, su birikintileri görüyorum. Artık hava kararmaya başlıyor. Güneş batarken denizin ortasında yakamoz oluşmuştu. Tam ''Hadi eve dönelim geç oldu'' diyorum ve denizi arkamıza alıp ormana doğru yol alıyoruz. İşte o an arkamda birşey hissediyorum ve denize dogru tekrar arkamı dönüp bakıyorum. Denizin içinde yakamozun tam ortasında kahverengi harika bir at görüyorum. Bir an korku hissediyorum ancak daha sonra bunun yerini güven alıyor. Yaşım 23 bu rüyayı 3 - 4ay öncesinde görmüştüm. Bekarım. İnşallah hayırlı bir rüyadır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada orman görmek;
işlerini yoluna koymak için bütün zorlukları aşmaya ,gerçek yaşamınızda iş yada eğitim hayatında emin adımlarla ilerlemeyi temsil eder.
Rüyada orman görmek; bazen de korku ve yanlızlığa ,kafa karışıklığı ,Kafanın çok dolu olduğunu hissetme olarak da yorumlanabilir.

Rüyada deniz görmek;
Güç ve kuvvetir!! Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder. Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.
gerçek yaşamın üzerinize yüklediği sorumluluk, yük veya stresten bir an önce kurtulmak isteğini ,yorgunluk işareti olup, ruhen veya fiziksel
dinlenme ihtiyacınız olduğunu gösterir.

Rüyada ormana gitmek,gezinmek ;
kimi şeyleri ,yada kendinizi değiştirmeye karar verdiğinizi ve bunun için adım attığınızı simgeler.

Rüyada at görmek;
uyum, sadakat, kuvvet, güç, dayanıklılık, cinsel cesaret sembolüdür. Ayrıca, güçlü fiziksel enerjiyi temsil eder.
İçinizdeki vahşi güçleri öfkenizi ve hırslarınızı kontrol altında tutmanız gerektiğini temsil eder.Unutmayın, yeni bir başlangıç yapmanın en iyi yolu affetmektir

Rüyada yakamoz görmek;
gerçek yaşamda kişinin kusurlarını ve olumlu özelliklerini iyi bilmesi gerektiğini, hatalı yönlerini düzeltmek için bir şeyler yapması,
olumlu taraflarını dahada güçlendirmek için çalışması gerektiğini simgeler.ayrica Rüyada yakamoz görmek , kısmet , bereket ve güzelliklerin habercisidir..

Yakamozlar gibidir hayat. Zamanı hızlandırsaydık,Gönülden Gönüle tutmasını bilmediklerinin! gelenlerin gidişinin su üzerinde parlayan ışık yansımaları kadar
hızlı olduğunu anlardık.
selametle..

Üst Alt