• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ortalığı toplamak

Nour

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ortalığı toplamak
Selamun aleykum, Hayirlara olsun dun gece ruyamda oglumla birlikte bir toplanti yada dernek gibi bir yere katiliyoruz. Annemin kuzenide orada. Zeynep teyzem 84 yasindadir ve severim kendisini bana diyor ki, biraz yardim edermisin ortalik cok dagildi, millet yedi icti gitti bende ortaligi topluyorum. Sonra bana kocaman bir tencere getiriyor bunu yika diyor ama tencerenin ici afedersiniz pislik, neden buraya pislemisler diyorum, oyle gerekiyordu diyor ben yikiyorum surekli ama bir turlu temizlenmiyor. Bu arada cokda pis kokuyor, icimden diyorum ki, neden bunu atmiyor Zeynep teyze. Bu arada oglumda olsun anne temizlenir yasli kadin yardim edelim diyor, ustumde kollari siyah dantelli cok guzel bir bluz var ve ben pislik temizledim durdum.. Allah razi olsun aciklaminiz icin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1393955960-1972297_611286502283690_1356876647_n.jpg

Aleyküm selam Rüyanız hayrolsun.
Rüyada ortalığı toplamak;
Dağınık ve birbiriyle uyumsuz şeylerden kurtulmayı işaret ederDağıldık topla bizi Allahım...

Rüyada bulaşık yıkamak;
bir bölümü ziyan olacak kısmet ,içinde bulunduğunuz sorunları aşma yönünde yol aldığınızı ve yakında bunlardan kurtulacağınızı bazı kederli olaylardan ve üzüntüden kurtulmaya ve refaha alâmettir..

Bugün öyle bir haldeyim ki, onca duygu aynı anda içimde fırtınalar koparıyor...
Allah'a teslim olma yolu ve bir de yüreği darmadağın eden kararsızlık işte bu ikisi arasında gitmek, ve kalmak, yapmak yada kendi halinde bırakmak türlü duygular an be an yüreğimi parçalıyor..

Ben böyle olmamalıydım.Ben senin rızanı bırakmışken sen beni bırakmadın Allah'ım..O sonsuz güvendiğim insanlar,beni bıraktı ama sen bırakmadın..Çok şükür sana, çok şükür..
kaybettiğim Çok şey var ;ama buna karşılık kazandığım yeniden rabbimin yolunu görmekti, şükürler olsun diyorum rabbim yine şükürler olsun sana...

Dağıldık Allah'ım topla bizi, bize "el" olan sınırlardan koru bizi..Hidayetin ve himayene muhtacız.
Bundan böyle geride kalan her şeye estağfirullah diyorum,
bugün günlerden başlamak olsun, rabbim için yalnızca onun için yine onun adıyla, cümlemize inşallah...Herşeyin hayırlısı Rabbim var sıkıntı yok Elhamdülillah, Rabbim her şeye şahit...
.

Üst Alt