Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__O-Ö__
Rüyada örümcek görmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kayıtsız Üye" data-source="post: 104378"><p>Ilk oncellikle merhaba ben namazimi kildim duayida ettim, yatagima gittim gozlerim kapaliydi ama uyaniktim herseyi duyabiliyordum, şu seyleri gordum. Ben ruyamda orumcek gordum buyuktu ama rengini pek hatirlamiyorum ya siyahti yada kahverengi. Sonra örümcek hic saldirmadi bana, asker vardi elinde silahmi neydi boyle hizaya aliyordu heralde pek net hatirlamiyorum, bana gosteriyordu sanki. 1 tane kadin gordum bide adam bana hic bisey yapmadilar konusmadik bile ve yesil bir denizmiydi golmuydu oyle biseydi onu gordum ama yesil denizi bi kac kere gordum sıkca sanki hayvan gordum ama hangi hayvanlar hatirlamiyorum bide sonra normal bi deniz beyazmiydi mavimiydi tam cikartamiyorum ama gordum ayri bitane bir yesil deniz gordum birde ya mavi yada beyaz deniz gordum merak ediyorum cevaplarsaniz cok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kayıtsız Üye, post: 104378"] Ilk oncellikle merhaba ben namazimi kildim duayida ettim, yatagima gittim gozlerim kapaliydi ama uyaniktim herseyi duyabiliyordum, şu seyleri gordum. Ben ruyamda orumcek gordum buyuktu ama rengini pek hatirlamiyorum ya siyahti yada kahverengi. Sonra örümcek hic saldirmadi bana, asker vardi elinde silahmi neydi boyle hizaya aliyordu heralde pek net hatirlamiyorum, bana gosteriyordu sanki. 1 tane kadin gordum bide adam bana hic bisey yapmadilar konusmadik bile ve yesil bir denizmiydi golmuydu oyle biseydi onu gordum ama yesil denizi bi kac kere gordum sıkca sanki hayvan gordum ama hangi hayvanlar hatirlamiyorum bide sonra normal bi deniz beyazmiydi mavimiydi tam cikartamiyorum ama gordum ayri bitane bir yesil deniz gordum birde ya mavi yada beyaz deniz gordum merak ediyorum cevaplarsaniz cok sevinirim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__O-Ö__
Rüyada örümcek görmek
Alt