• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada otobüs görmek

İ

İzmirden hatice

Kayıtsız
Misafir
selamünaleyküm..
rüyamda belediye otobüsüne binip binmemekte kararsızım, biyere gidicem yada eve net hatrlamıyorum burasını, karar veriyorum biniyorum otobüse, hareket ediyoruz, otururken düşünüyoorum gitmesemmi kalsammı zaten gidicem burdan 1,5 _2 gün kaldı gitmeme , bari kalayım bu süredede doyasıya gezer bilikte vakit geciririiz ailemle..

Bunun üzerine düğmeye basıyorum inmek için , otobüs o arada duragın birinde durmuş, tekrar hareket ediyor bile ben dügmeye bastgımda, ama ben yinede iniyorum, yavaş gidiyor hızlanmadan iniyorum.. İndiğim yerden bikaç adım sonra bir bayan var 50 yaşlarında siyah saclı, saclı toplu.. bişeyler yiyiyor yada einde bişeylerle meşgul, gülümsüyor bana o şekilde otobüsden inişimi görüp, otur istersen gibi yüz hareketi yapıyor , gidicem ben diyorum, yagmur yagmaya başlıyor, ben bayanla konuşurken, üzerimde bi kaban var külahını sol elimle takıyorum kafama yagmur yagınca.. konuşmam bitiyor bayanla ilerliyorum ben .. ilerlediğim yol sanki birazcık rampa aşagı bir yol.. bir wc nin kapısına gelmişim giriyorum çıktıgımda, aynayla kapı arasındaki askıda bi ceket , ceketin cebinde 40 lira ve cep telefonu görüyorum, bir tane de mont var ince mevsimlik, erkek arkadaşımınmış bunlar .. ''bak ya burda bırakmış unutmuş bunları _ iyiki kalmışım diyorum_ '' , nerde acaba bu diye biraz şüpheyle aramaya başlıyorum erkek arkadaşımı, kötü bir şey mi yapıyor acaba diye. ilerliyorum biraz ötede bir masa etrafında oturan bir grup genc görüyorum kızlı erkekli..

erkek arkadaşım da onların arasındaymış gbi göryorum ama daha fazla yaklaşınca onun olmadıgını farkediyoorum, nerde bu acaba diyorum, o arada epey uzun zamandır hiç görüşmedigm bir arkadaşım yanıma gelip şöyle diyor; benimkiyle '' kocasıyla''' sınava girmişerdi , bak geliyolar işte diyip önümüzdeki bize dogru gelen birilerini gösteriyor, ben bakıyorum göremiyorum erkek arkadaşımı ,secemedim heralde uzaktan geliyodur die düşünüorum kendimce göremeyince.. geldgm yoldan gidiyorum tekrar
_ otobüsten inip hafif rampa aşagı, geri dönüyomuşum gibi işte, bu defa cıkıyorum yani o yolu _ erkek akadaşım arkam da arkadaşımın kocasıyla sohbet ede ede geliyolar diye ben ilerliyorum onlardan önde, ayagımda topuklu ayakabbı varmş _ öncesnde yoktu , o an topuklular olmaya başlıyor ayagımda _ çok uzun hissediyorum o anda kendimi , bir kız var arkamda sarışın kısa boylu, benim yanımdan yürümüyomuş, yanımda çok kısa hisettiginden kendini.. bir döner var ordan sapıyorum arkama dönüp bakıyorum kimse yok erkek arkadaşım.. arka arkaya geriye yürüyorum nerdeler diye bakıyorum amac göremiyorum kimseyi pek . o arada uyandım ..

Yaş 25, İzmir, Öğrenci(master), Bekar, Bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim.. masallah ruh haliniz ve yasayisiniz ve bundan sonra ne yapacaginiz veya tahsil bolumunun neyi alacaginiza oldukca kararsiz bir donem yasamaktasiniz sanirim...
ama ne olursa olsun Temkin ve Tedbir Ya Hu...bunu unutmayin...
akliniz cok karisik ve birazda baski ve stressli ,gergin oldugunuzda lutfen hic bir konuda karar vermeyin...

Rüyada otobüs gormek: otobüsüne göre değişir.
normal otobus:Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının. Dikkat edin.araçta yolcu iseniz hayatta pasif bir rol aldığınızı gösterir...

rüyada Belediye otobüs görmek:Bereket ve yeni devlet isi veya memurlugu ile Tabir edilir Allahu alem...
Erkek arkadasinizin ceketi,40 lira ve cep tel...yorumunu soylersem...ins.KIZMAZSINIZ...
Hayirdir ins.ama Siz sevdiginizin her hareketini kontrol etmeyi seven bir insansiniz..parasini,arkadas cevresini ve disdunya ile iliskisini koparamazsiniz..
sevgi paylastikca cogalir..bencilestikce azalir genc ve guzel kardesim...
Yaratılış olarak baktığımız zaman kadınların en çok sevgiye ihtiyacı varıdır, erkeklerin saygıya.
Günümüzdeki en temel sorunda bu: Kadınlar erkeklere gereken saygıyı göstermiyorlar, erkeklerde kadınları nasıl seveceklerini ve sevgilerini nasıl göstereceklerini bilmiyorlar...
ama Her kes tarafindan sevilmek..istiyorsaniz..saygi ve hurmette kusur etmiyelim olur mu?
Genc kardeslerime hep seslenirim..Sevdiginize karsi saygili olun!!Onlar hak ediyor veya etmiyor meselesi degil!kendi kisiliginize..kendinize olan sayginizdan bunu YAPIN...
Selamet ile Hayra kalin...

Midenin boş kalması gözlerinize, beynin boş kalması sözlerinize yansır.... 'Konuş ki seni göreyim!' der büyükler

kgüll..,kgüll..,

kara kalem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
esselamünaleyküm, size kayınvalidemin dün gece gördüğü rüyayı anlatmak istiyorum..
Annem otobüse bınmek uzereymıskı nereye gıttıgını bılmıyor.yanında abisi 20 lıra verıyor kucuk kardeşi 30 lıra abla yolda lazım olur dıye..ki hemen uyanıyor. rica etsem rüyayı tabir eder mısınız?
selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
normal otobus:Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde yerine getiremiyeceginiz
sozler..
kardeslerinin para vermesi;beklenmedik ufak tefek konusma, tartisma, dedikodu, sözünün nereye gittiğini bile düşünmeden,
söyliyenler hem incir hem de incitirler seklinde yorumlanir..
Düşünmek ve eleştirmek herkesin hakkı olabilir; ama sözün nereye gittiğini de düşünmek sorumluluğu vardır..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun.. Hayirli gunler..

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Dört yaşında bir yegenim var, beni rüyasında görmüs. Etkisinde kalmıs, sabah hem rüyasını anlattı, hem de içini çeke çeke ağladı. Rüyasında, ben ve yegenim otobüsteymişiz. Otobüs yegenimin elini ısırmıs, sonra otobüse bakmıs ben yokmusum. İnsanlar varmıs. Sonra yeğenim, abamı kim bulacak demis. Kimse bisey dememis yegenime, ben kaybolmusum diye aglamıs. Bu rüyanın etkisinde kalmış. Acaba bu rüya ne anlama geliyor? Çok merak ediyorum. İlk kez böyle etkisinde kaldıgı bir rüya gördü.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba..Hayirli geceler..
Çocukların gördüğü rüyalara gelince; bu konuda iki görüş vardır:
1-Henüz çocukların kalpleri günahlarla kirlenmediği için gördükleri rüyalar gerçeğe yakındır.
2-Henüz yaşları küçük olduğu için gördükleri rüyanın itibarı yoktur.
Çocuklar ortalama 5 yaşına kadar rüyalarla gerHenüz çocukların kalpleri günahlarla kirlenmediği için gördükleri rüyalar gerçeğe yakındır.
çeği birbirinden ayırdedemez.
3-4 yaş arası daha çok çeşit hayvan rüyalarda çocukları korkutur.
Unutmayın cocuklarda huzurlu bir uykunun sırrı, huzurlu bir yaşamdan geçiyor aslında.
Evde anne baba arasında yaşanan çatışma, yeni bir kardeş, ev değişikliği, kreşe okula başlama gibi durumlar ufaklığı tedirgin edebilir.
belkide Sizin ağladıginizi gormus ve bilinc alti tedirgin ve endiseden dogan bir ruya olabilir.Allahu Alem.
Hayirli geceler....

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler merhaba.Bu gece kötü bir rüya gördüm yanımda bir kız arkadaşım var beraber geziyoruz sonra otobüse biniyoruz otobüsten dışarı baktığımda kocaman uzun ve kalınca bir yılan sarı renkte. Yılan geliyor diye beni uyarıyorlar ama ben ilgilenmiyorum biraz gittikten sonra otobüsün kapısı açılıyor ve yılan içeri girip direk bana yönelip elimi kapıyor ben elimi kurtarıyorum yardım istiyorum ama kimse yardım edemiyor tekrar elimi kapıyor yılan kaçmaya çalışırken uyanıyorum.Rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler merhaba,hayirli ramazanlar...Hayirdir insallah..
mubarek ramazan-ı şerife girdik ..
Şeytanların bağlandığı bu günlerde, dışarıda şeytanlardan,günahlardan,Kötülüklerden Allah RIZASI icin Ramazani serif hürmettine uzak duralım...
yoksa akibettiniz pek hayirli olmiyacagina yorumlanir..

“Bu SIKINTI veya Kaza neden başıma geldi?” diye. Çünkü bizzat Kuran bunun üzerinden ilahi adaleti inşa ediyor.

“Başınıza her ne musibet gelirse kendi yaptıklarınız yüzündendir. O yine de çoğunu affeder.” (42/30)

Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili
SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Bu ne telaş ?bir soluklanin nereye kimin ile neden gittiginizi dusunurseniz daha HAYIRLI karar ve yasaminiz olur seklinde yorumlanir

sana diyebileceğim;Eğer uçurumun kenarında dolanırsan
Her daim düşme tehliken vardır...
Sana düşen kısımsa o bahsettiğim uçurum türü durumlardan
Mümkün olabildiğince uzak durman...
Nasılki tv izlerken kumandanın sevk ve idare sendeyse Hayatının da idaresi sende..
İşine gelmeyen kanalları zipladığın gibi
Yanlış örnek oluşturabilecek kişileri de hayatından uzaklaştır...
Ailen dışında herşeyin ve herkesin mutlak alternatifi vardır ;
kötü niyetli inançsız insan ve arkadaşlardan Uzak Durun!!
ALLAH her daim yardımcın olsun...
Ve Rabbim kimseyi kötüye denk getirmesin (Amin)
Allah cc. cumlemize hidayet versin özü güzel.nefsi zayıf arkadasim..iyi gunler..

runya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada otobüs görmek

Rüyamda belediye otobüsüne biniyorum ama akbilim boş inmem gerektiğini söylüyorum şoföre ama durmuyor şoför beni. Son durakta indiriyor bilmediğim bir yerde. Şoföre söylüyorum ben buraları bilmiyorum akbilim yok paramda yok durun incem dedim. Para çekmem gerekiyor sonrada akbilimi doldurmam gerekiyordu diyorum. Yapcak bişey yok diyor şoför ve ben bilmediğim bir yolda yürümeye başlıyorum.

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Otobüs, şemsiye ve kadınlar

Selamün Aleyküm, Hayırlı akşamlar efendim. Belki haklı oalarak bıkmış olabilirsiniz gerçi buya ben çok rüya görüyorum.

Bu gece grdüğüm rüyada ise hatırımda kalan bir otobüs sanırım binmişiz kalabalığız yani ve boş gördüğüm koltuğa hemen oturdum ve yanı başımda duran boş kotukları gelecekl olan kim bilmiyorum ama gelen bir iki bayan kimler tam hatırlamıyorum ve oturuyorlar birinin elinde şemsiye var kapalı durumda rengi sanırım siyah idi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Size de Hayırlı akşamlar efendim. est.. ben de çok rüya gören bir insanim ama ben bunlardan sadece beni
derinden etkiliyen ve gercekten bana bir mesaj, uyari, kendimden kendime bir ikaz oldugunu inandiklarimi kaale alirim...
Hayirdir insallah..
normal otobus:Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olabilir... Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının.
Dikkat edin.araçta yolcu iseniz hayatta pasif bir rol aldığınızı gösterir..

Karar alma prensibini uygulamaya başladığınızda kendi kararlarınızı kendiniz verip kendi danışmanınız olun..
Size söylenen her şeyi gerçeğin süzgecinden geçirin, başkalarının sizi yanıltmasına izin vermeyin...
Her kararinizi, her adımınızı bir süre kafanızda ince hesaplayip,uzun uzun düşünün, iyice olgunlaştırın sonra ortaya koyun...

Kapalı şemsiye iyi bir iş, açılmış şemsiye büyük güvendir.
ama baskasinin elinde idi...iyi bir işe sahip olmak istiyorsaniz insanlar ile diyalogunuza dikkat edin..

Başarılı bir iletişim icin;
-Yerine ve ortamına göre davranın,yani bulunmuş olduğunuz ortam nasıl davranmayı gerektiriyor,gülümsemeniz,konuşmanız,susmanız,
tebessüm etmeniz,ne konuşmanız gerektiği yerine ve ortamına göre ayarlanmalı,
-Sabırlı olun,hemen sinirlenmeyin.
-Sürekli dert yanan biri olmayın,karşınızdaki kişinin dertleri sizden daha fazla olabilir,onu da dinleyin.
-Hep negatif olmayın,insanlar sizi bu imajla tanımasınlar,tabi her zaman pozitif olamazsınız,fakat negatifliği yaşam biçimi haline getirmeyin.
-Esnek olun,hep açık bir kapı bırakın,tartışmalarınızın,öfkelerinizin dozunu ayarlayın.samimi ve hic bir duyguda dozunuzu kacirmayin...

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi geceler efendim., sağolun yorumlarınız için. Ben çevremdeki kişilerin rüyalarına kısmende olsa yorum yapabiliyorum ve elimden geldiğince iyimser olmaya çalışırım. Kendi rüyalarıma yorum getiremiyorum, bu sebepten ötürü sizden yardım istiyorum gördüğümüz her rüyanın belki bir anlamı yoktur fakat bazıları öyle şeyler görüyorum ki etkisinde kalıyorum, Allah herkesin rüyasını hayırlara vesile etsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de İyi geceler size bir SIR vereyim mi?
Rüyalari ilk okudugumda Kalbimden Aklıma Düşenleri yazmak isterdim ama olmaz ki kacinci asirdayiz..
internet var google amca var her kes her yerde bir fikirler, yorumlar yapmakta..

Eyy muhacir Sen kim oluyorsun da Kalbinden Aklına Düşenleri yazma curettini gösteriyorsun diyor icimden bir ses!!
ama Benim meslegim, hizmettim hayattim insanlar ile ruh, psikoloji ve duygulari ile calismakta, anlamakta,yaşamakta, geciyor!!
elimden kac tane koruyuculugunu yaptigim insan,cocuk gecti.. her biri bir alem gibi okunmaya deger Allah-in en guzel mucizeleri, kainattin kitabi, idi...
yazana degil yazdirana bak!!! Aklından kalbine Düşürene bak!!

anliyacaginiz yorum bir iki kelime digerleri ise Kalbimden Aklıma Düşenler ve Aslında rüyalar insanın içinde
bulunduğu ruh halini anlatir..
rüya,insanin, bedeni,zihni,duyguları, ruhunu da kapsar
ben de rüyadan yolla cikarak burada Gönül dostlarima kendimce , kadarimca onlari mahcup etmeden..Kızım sana söylüyorum; gelinim sen anla misali..
kissadan hisse, masal, hikaye derken....onlarin idrak ve hisselerince nasiplenmeleri icin calismaktayim.
..

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler olsun. Ben cevabınız için çok teşekkür ederim, ilginiz alakanız için.

Ben bugece kendimi bir odada sanırım eşimi çocuğumu belkide kızkardeşimde vardı hatta görümcem falan böyle bir oda içindeyiz. Herkes yatmakta idi. beyaz nevresim vardı herkesin üzerinde ama havada oldukça sivrisinek vardı öyle böyle dğil ama ısıran yok fakat önmem için sıvı likitlerden fişe takdım, ucundan buhar çıkıyordu şaşırdım böyleside oluyormuş dedim içimden görümcemde likitlerden aldı korunmak için.

Bir bayanla konuşurken içgiyimden konuşurken gösteriyorum, ten rengiymiş diğerini gösterdim oda lacivert tonundaydı bunlar daha küçük gösteriyor diyorum.

sağolun herkesin işleri hayırlı olsun, bayram arifesinde şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler
Özel,mahrem ve aile hayatımiz ile ilgili hiç bir şeyi başkalari ile paylaşmayin...
negatif enerjiyle dolu bir insan,Pozitif bir insanı kısa zamanda kendi gibi negatif insana çevirir...

Rüyada sivrisinek görmek;,patavatsiz,zayif insani rahatsiz edici bir adamla kiyaslanir.
Evine sivrisineklerin girdigini gören, kedere ve sikintiya düser. Rüyada sivrisinek, kan döken ve bedeni çirkinlestiren düsmanla tabir edilir. Sivrisinek, bazen de namus ve hürmete ve makam sahibi olan kimse üzerine yeis ve siddetin gelmesine isarettir.
selametle..

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sağolun teşekkür ederim.

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Gonul sizim. Beraber egitim aldigimiz arkadasim ruyasinda beni biR otobusu surerken gormus. O da otobuste yolcuymus. Ikimizde yorumunuzu merakla beklyoruz. Allah razi olsun. Vesselam

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayırlı akşamlar ,rüyaniz hayr olsun.
Rüyada otobüs görmek;
Sosyal ilişkilerde gelişme, toplantı anlamlarını taşır.

Rüyada Otobüste yolculuk yaptığını görmek;
bir iletişim sorununa dikkat çeker ,yaşamınızda yanlış anlaşılma veya karşınızdakini yanlış anlama söylenen bir sözün aslı olmadığı halde bir karalama yada iftira gibi algılanabileceğini ve bunun canınızı sıkacağını simgeler..

Rüyada otobüs kullanmak;
hayatınızda önemli bir gelişim içinde olduğunuzu, kendi kararlarını kendi vermek konusunda aşama kaydettiğinizi ancak yine de kendine aşırı güvenmemek gerektiğini işaret etmekte..
kendi ayaklarının üzerinde durmanın hoşunuza gittiğini ancak yine de bazı anlarda (özellikle son zamanlarda sık sık) güvenebileceğiniz birinin yol göstermesi, rehberliğine ihtiyaç duyduğunuzu simgelemektedir..

Hayatta Herkes her şeyi yapamaz, herkesten her bir şeyi yapmak gibi beklentilerimiz olsa da, herkesten her şeyi yapmalarını beklememiz bazen doğru olmayabilir..
Hemen her şeyi yapabilmek cesaret ister kendine güven ister bilgi birikimi ister sorumlulukları almak gerekir ve sonuçlarına katlanmak gerekir...
selametle..

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Son paragrafta beni o kadar güzel özetlemişsiniz ki. İnşAllah hayırlara vesile olur rüyam. Kurtulurum bu zaaflarımdan..Allah razı olsun. Vesselam

Üst Alt