• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Oyuncak Ayı

nehirh

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda evimizde beyaz oyucak bir ayı vardı ama canlıydı.Hem seviyordum ayıyı hem de tedirgindim bana bir şey yapıcak diye.Bi ara saldırdığını düşündüm hatta kafamı sıkıştırdı,sonra oyun oynuyormuş gibi davrandı.

nehirh

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,kusura bakmayın selam vermeden yorum bekledim.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim,tekrar özür dilerim.:)

Ayrıca dün gece de şöyle bir rüya gördüm;ablam ayakkabı almış,modeli pek güzel değil sade siyah bir bot ama kaliteli.Bayağı pahalı bir bot,deniyorum ama bana büyük oluyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hayirdir insallah..
Rüyada Oyuncak ayı görmek ; olgunlaşmamış bir ilişki anlamına gelir. Hayat,Evlilik çocuk oyuncağı değil...
insani kamil ruhen, bedenen duygusal ve zihnen gelismis olandir..
Rüyada Oyuncak ayı görmek ;Kişinin sadece dış görünüşünün, boyuna posuna da kanmayin seklinde bir uyari ruyasidir..

"Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun."
Hz Ömer.

Kendinize ablanızı örnek alırken kendinizi onunla da kıyaslıyorsunuz. Ondan aşağıda kaldığınızı görünce de özüveniniz sarsıldigina isarettir..
Kendinizi ispatlamaya çalışmayın.Olduğunuz gibi olun ve boşverin kimin ne düşündüğünü. Sadece Allahın rizasını düşünün.
Yoksa kendimi ispatlayayım derken kişilğinizi ve kendinizi kaybetme tehlikesine düşersiniz.
Hayirli geceler..

Üst Alt