• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada özlediğini görmek

incii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm. Uzun süredir özleyip görmek istediğim biri var. Dün gece rüyamda gizlice evine gittim o mutfakta su içerken bende ona bakıyordum ki orada olduğumu gördü. Ordan kaçarken de yan tarafta oturan komşusu bana bişeyler anlatmaya çalışırken ona burada olduğumu söyleme deyip komşusunun evine saklandım ama o da orada olduğumu söyledi. Ondan kaçarken bana kızacak korkusu vardı. Fakat rüyamdaki hislerimle bana güzel bişey anlatmak istediği vardı. Acaba gerçekten ne anlama geliyor, açıklarmısınız.Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykümu selam..kardesim hoşgeldiniz..
İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar...

Ruyanizi Hayirdir ins. deyip Rabbim hayra cikarsin...
Rüyada su ictigini görmek ;O kisinin karşılanmamış ihtiyaçları simgeler.
"Ordan kaçarken :
günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder.
Şartlarla ve o kisi ile yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğlediginize isarettir..

Rüyada özlediğini görmek; özlenen kişiye kavuşmaya veya onun ile konusmaya habere delalet eder.

Rotasız kaptan Her zaman kendimmiş yanıma kar kalan...
Ve ömür törpüsüymüş aslında yaşam...
Gitmenin sonu kaçmanın menzili yok! en iyisi icinde bulundugu mekani huzur ile doldurmak icin calismaktir..
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt