• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada özürlü çocuk görmek

• Konuyu başlatan tuana damla
  • Başlangıç tarihi
T

tuana damla

Kayıtsız
Misafir
Rüyada özürlü çocuk, özürlü bebek veya özürlü bir kişi görmek, Gerçek hayatta ki, maddi ve manevi özür ve kusurlara işaret eder.

Aynı zamanda rüyada görülen özür ve kusur, kaçınılması mümkün olmayan durumlara, işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye de işaret eder.

Rüyada sakatlandığını gören insan bazı konularda çözüm yolu bulamayacak demektir.

Rüyanızda sakatlandığınızı gördüyseniz, fakirlik habercisi olabilir.. Bu rüya, iş hayatında da birtakım sorunlarla da uğraşacağınız anlamına gelir.

Kişinin bazı durumlarda çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada vücudunuzun her hangi bir azasinda bir sakatlık oldugunu görmek, işlerinizin bir kısmını ihmal ettiğinize veya noksan yaptığınıza, daha dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için BurayaTıklayın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: rüyamda bir sürü özürlü çocuğun arasındaydım.Çok merak ettim ne anlama geliyor, bana yardımcı olursanız sevinirim.

ruyadasakatcocuk.jpg

Yorum: Selamun Aleykum Hosgeldiniz! misafir kardesim...
Hayirli, Huzurlu,bereketli mutlu .saglikli gunler dilerim efendim.. ne guzel burada her ruyasini yazan da yorumlamaya calisan da Dua almaktadir..
kimin duasi ve hangi saate denk gelecegini ve kabul olunacagini Rabbim bilir...

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
çok zor günler geçiriyoruz…geciriyorsunuz ama unutmayin burasi imtihan dunyasi...
Rüyalar ,insanın iç ve dis, duygu ve vicdan dünyasının aynasıdır.
rüyalar içimizden ve dışımızdan gelen etkilerden Allah-in bizde yarattigi duygu, vicdan ve dusuncelerden de şekillenir...
rüya da bir sürü özürlü çocuğu gormek:
Her türlü şeyde görülen özür ve kusur, kaçınılması mümkün olmayan durumlara, işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder
Kendinizi yalnız, güçsüz hissediyorsunuz.o cocuklar gibi kendinizi eksik, yetersiz hissediyorsunuz...ama bunlarda gecici ..bunlarda imtihan vesilesi oldugunu unutmayin kardesim...
su an içinizde yasadiginiz bir kırgınlık, öfke,kizginligi saliverin gitsin ki siz de O`nun cc. nin huzurunda huzur bulasiniz!
Rabimin size verdigi nimetlere cook ca sukr edin kardesim..
sukür edilmeyen nimetler kaybedilebilir...
İbadetin ,zikrin ,duanın, şükrün vereceği lezzeti başka hic bir yerde bir bulamazsiniz...
Asıl nimet sana şükrün ve sabrın verilmesidir.
cunku Sabir ve şükür ile Dunya ve Ahirettini de kurtarabilirsin....
Allahım Senden ne gelecekse gelsin,
Sen ki kahrınla da lutfunla da güzelsin!”
Selamet ile Hayra kalin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ö

özlem

Kayıtsız
Misafir
Merhaba,

Genelde rüyalarımı hep ben yorumlardım,çıkardıda. ilk kez bu sabah bir rüya gördüm. Bir erkek çocuğu kolları bacakları olmayan. benim değildi. çok acımış üzülmüştüm. Bir rüyayı insan ancak bu kadar güzel yorumlar tebrik ve teşekkürü bir borç bildim ve yazmak istedim.

Rabbim herkes için hakkımızda hayırlısını versin..

ecrinn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada özürlü bir çocuğa sahip çıkmak

Selamün aleyküm iyi günler
rüyamda babam eve bir akrabamıza emanet edilen bir özürlü çocuğu evimize getırmıs bırazda bız bakalım dıye.çocuk çok hırçın.hiç durmuyo.ben yere yatırıp üstüne çıkıyorum.kollarını tutuyorum zor zabdedıyorum.çikolata felan verıyoruz duruyo zorla.daha sonra bi bakkala gidiyorum o bakkalın sahibi çocugu aldıgımız akrabamızın komşusuymuş.o kadını eve getrıyorum ben.özürlü kız bırden teyze dıye sarılıyo ona.bide bize getrdıgımız evdekı kadının hemen gelp almak ıstedgını ama adamın 5 6 ay dursun dedıgını soyluyor. ALLAH'a emanet olun .duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam iyi günler
Hayirdir insallah
Rüyada özürlü görmek ;Gerçek hayatta ki maddi ve manevi özür ve kusurlara işaret eder.
Aynı zamanda rüyada görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye de işaret eder.

Engellilere iyi davranmak şefkatle muamele etmek onları utandırmamak sevgiyle yaklaşmak Efendimiz’in (s.a.v) bizlere tavsiyesi olmuştur.
Bedenindeki engelden dolayı bir kimseye uzun uzun bakmamak onu incelememek onur kırıcı ve rahatsız edici tavırlar sergilememek engelli olmayan her insanın engellilere karşı sorumluluğudur.
Unutmamak gerekir ki durumları onların tercihi değil Yaradan’ın takdiridir.

"özürlü çocuğu evimize getırmıs bırazda bız bakalım dıye.çocuk çok hırçın.hiç durmuyo.ben yere yatırıp üstüne çıkıyorum."

O özürlü çocuk Sizin olsa idi yine ayni sekilde davranirmi idiniz?
Merhamet etmeyene, merhamet edilmez ..

Uzgunnn

Üst Alt