• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada özürlü çocuklar görmek

tugce21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ben rüyamda bir eve gidiyordum o evde 3 çocuklu bir aile yaşıyor. O ailenin 3 çocuğu var bu çocuklardan 2 si özürlü diğeri küçük kız çocuğu, eve girer girmez o çocuklar üstüme atlayıp hoşgeldin tuğçe abla deyip öpüp sarılıyorlardı.ama şöyle bir tuhaf olan şey var ben bu rüyayı ilk defa görmüyorum. Rüyamda bir eve gittiğimde hep bu ailenin evi oluyor ve o çocukların siması değişmeden hep görüorum.sonra oturuyor konuşuyoruz sohbet edioruz.rüyamın anlamını çok merak edioyrum şimdiden teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz! misafir kardesim...
Hayirli Huzurlubereketli mutlu .saglikli gunler dilerim efendim..

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
çok zor günler geçiriyoruz…geciriyorsunuz ama unutmayin burasi imtihan dunyasi...
Rüyalar insanın iç ve dis duygu ve vicdan dünyasının aynasıdır.
rüyalar içimizden ve dışımızdan gelen etkilerden Allah-in bizde yarattigi duygu vicdan ve dusuncelerden de şekillenir...
rüya da bir sürü özürlü çocuğu gormek:
Her türlü şeyde görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder
Kendinizi yalnız güçsüz hissediyorsunuz.o cocuklar gibi kendinizi eksik yetersiz hissediyorsunuz...ama bunlarda gecici ..bunlarda imtihan vesilesi oldugunu unutmayin kardesim...
su an içinizde yasadiginiz bir kırgınlık öfkekizginligi saliverin gitsin ki siz de O`nun cc. nin huzurunda huzur bulasiniz!
Rabimin size verdigi nimetlere cook ca sukr edin kardesim..
sukür edilmeyen nimetler kaybedilebilir...
İbadetin zikrin duanın şükrün vereceği lezzeti başka hic bir yerde bir bulamazsiniz...
Asıl nimet sana şükrün ve sabrın verilmesidir.
cunku Sabir ve şükür ile Dunya ve Ahirettini de kurtarabilirsin....
Allahım Senden ne gelecekse gelsin
Sen ki kahrınla da lutfunla da güzelsin!”
Selamet ile Hayra kalin...

Üst Alt