• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada özürlü erkek bebek doğurduğunu görmek

tbbyilmaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm sayın hocam..
Ben 1 aylık evliyim.. yakın zamanda da çocuk düşünüyorum, bu sebeple aklımda bebek doğurma sağlıklı olması düşünceleri var hatta 2 gün önce bir arkadaşımın anne karnındayken hasta olan bebeğini düşünmüştüm..yalnız bu rüyayı o gün yaşamış olduğum bir günaha bağlıyorum çünkü içimde öyle hissediyorum ama çok etkisinde kaldığım için siz değerli hocamla da paylaşmak istedim..rüyam şu şekildeydi.. bir erkek çocuk doğurduğumu ancak çocuk benden tam ayrılmamış şekilde duruyor..ben eğilip yüzünü kendime çeviriyorum afganlar gibi gözlerinin çekik ve uzun saçlarının olduğunu görüyorum..yine de tatlı geliyor bana..sonra anneme gösteriyorum annem parmaklarına bakıyor bu çocuk özürlü diyor, o an üzülüyorum diğer elinin parmaklarına bakıyorum 6 parmağının olduğunu görüyorum ve daha doğum zamanım gelmediği için tekrar karnıma koymak için uğraşıyorum, koymakta zorlanınca çocuğunda özürlü olması canımı sıkmış olacak ki çocuğun yanağını sıkıyorum sinirden yanağının derisi aşınmış oluyor kıpkırmızı görünüyor bu seferde üzülüyorum çocuğun canını acıttığım için..ama tekrar karnıma aldığımı görmüyorum..öyle bitiyor rüya..saygılarımla hocam..iyi günler..
tuba şahin,yaş 27, memur, hakkari..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hosgeldiniz! HAYIRLI CUMALAR..misafir kardesim...
Hayirli Huzurlubereketli mutlu .saglikli gunler dilerim efendim.. ne guzel burada her ruyasini yazan da yorumlamaya calisan da Dua almaktadir..
kimin duasi ve hangi saate denk gelecegini ve kabul olunacagini Rabbim bilir...

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
çok zor günler geçiriyoruz…geciriyorsunuz ama unutmayin burasi imtihan dunyasi...
Rüyalar insanın iç ve dis duygu ve vicdan dünyasının aynasıdır.
rüyalar içimizden ve dışımızdan gelen etkilerden Allah-in bizde yarattigi duygu vicdan ve dusuncelerden de şekillenir...
rüya da özürlü çocuk gormek:
Her türlü şeyde görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder
Kendinizi yalnız güçsüz hissediyorsunuz.o cocuklar gibi kendinizi eksik yetersiz hissediyorsunuz...ama bunlarda gecici ..bunlarda imtihan vesilesi oldugunu unutmayin kardesim...
Rabbim herkes için hakkımızda hayırlısını versin..
Rabbim herkes için hakkımızda hayırlısını versin..
cokca Tevbe-i Istigfar edin ve kendinizi olgunlastirmaya bakin lutfen!!
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt