• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada padişah görmek

eces

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada padişah sarığı görmek rüyada padişah görmek rüyada osmanlı padişahı görmek
Merhaba gönül sızım, sitenizi çok beğeniyorum, fırsat buldukça okuyorum, sizi de çok seviyorum, ağzınızdan bal damlıyor, yazılarınızı okudukça rahatlıyorum,emeğinize teşekkür ediyorum.
Rüyamda Osmanlı padişahlarından birini gördüm, başında padişah sarığı. Padişah büyük bir kulenin veya cami minaresinin en üst katında namaz kılıyor kıbleye doğru ama önünde iki has adamı var. Padişahın iki has adamı da camın dışında ona yönelmiş namaz kılıyorlar. Ben kendi kendime diyorum ki böyle namaz kabul olmazmış gibi düşünüyorum, rüyam bitiyor. Rüyamı yorumlayabilir misiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Gönül Dostum Allah razı ,Rüyaniz Hayr olsun..
Kalp Kalbe Karşıdır..kalbimizi kendisine açtığımız, sevgi ve sempatiyle baktığımız kimseden de -genellikle- aynı karşılığı görürüz.
Tersine, kalbimizi kendisine kapalı tuttuğumuz,emin olmadiğimiz, hoş görmediğimiz kimseden de aynı karşılığı görürüz.

Rüyada padişah görmek;
onur, ün, yüksek mevki ve mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Bekar için, evlilik, evli için, para, zenginlik ve mutlu bir hayat anlamına gelir...

Burada hepimiz için iki önemli bir ders var. Bu dünya geçici, neredeyse dünyaya hükmeden padişahlar bile gelip, gittiler. Bunun bilincinde olup ona göre yaşamımızı,
davranışlarımızı, görüş ve düşüncelerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini simgelemektedir

".Ben kendi kendime diyorum ki böyle namaz kabul olmazmış gibi düşünüyorum "
Nerede ben, nerede hakiki namaz! namazım olmuyor, tam manasıyla hakkını veremiyorum diye düşünmeyelim.
Bu bir süreçtir, tohumun yeşermesi, büyümesi, aslına kavuşması gibi. Her namaz, kılan için hayırdır. Her kıldığımız namaz bizim için hayırdır.
Namazın kemale ermesi için zaman ve emek sarfetmek lazım...selametle..

duaa..

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba gönül sızım,
bende rahmetli ananemin hiç satmak istemediğimiz ama satılan evinde ( ki bütün rüyalarımı hala ananemin evinde görürüm) padişah cariyesiydim ve padişahla birlikte çok mutluyduk. uyandığımda da çok mutluydum. yorumunuzu okudum hayr olur inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada padişahin Cariyesi olduğunu görmek

merhaba gönül Dostum ne mutlu size ki Rabbim Sizi kullu olmaniz,nefsinizi bir konuda yenmeniz sebebi ile ile mutlu etmiş
Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada padişahin Cariyesi olduğunu görmek;
Padişah = Allah'ın insana üfürdüğü "Ruh"
Cariye = Nefs
Size verilen hikmetti, kerameti, Sırrı sakin ola ki kendinizden bilmeyin!yoksa kerametti de kendinizi de kaybedersiniz...

https://www.islamiforumlar.net/oyku-hikaye-kissadan-hisse/35282-padisah-ve-cariyenin-asi.html

acilangul1

sirema

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Padişah GÖRMEK

RÜYADA PADİŞAH GÖRMEK.
Selamun aleyküm. Sitede daha çok yeniyim ama kurallardan okuduğum kadarıyla öncelikle kendimi tanıtmalıyım sanırım. gghhn.. 21 yaşındayım Ankara'da öğrenciyim. Rüyayı sabah vakti gördüm. Genelde rüyalarım bilim kurgu tarzında ve karışık oluyor, bu yüzden şimdiden bunun için özür dileyeyim. utngc.. Artık rüyama geçmeliyim sanırım.
Rüyamda saray benzeri bi yerdeyim böyle iç içe bi odanın en içteki kısmında kalıyorum fakat baya geniş. Odanın dış ve daha geniş kısmında ise Padişahın 30 lu yaşlarda ve dul olan kız kardeşi kalıyor. Bu kadına belirli aralıklarla iğne yapıyorum, sağlığıyla ilgileniyorum genel olarak. Fakat bu kadın beni hiç sevmiyor ve göndermek için fırsat kolluyor. Tam hatırlamıyorum ama bi olaydan sonra beni göndermek için fırsat buluyor. Kalan eşyalarımı almak için tekrar dönüyorum odada padişahla kavga ediyorlar. Kadın kalan eşyalarımı atacağını söylüyor, Padişahta buna karşı çıkıyor almaya gelmiş işte neden attırıyorsun şeklinde; çünkü kalan eşyaların benim çok değer verdiğim ve sevdiğim eşyalar olduğunu biliyor ( bu eşyalar benim gerçektede kullandığım ve sevdiğim eşyalar ). Padişahla daha öncesinden de sürekli sohbet ediyormuşuz zaten. Ben içerde eşyalarımı toplamaya çalışıyorum, çok üzgünüm, hatta o kadar ki kalbim ağrıyor artık. O sırada bu padişah içeriye giriyor, o da çok üzgün. Onu görünce daha çok üzülüyorum, onu bırakmak istemediğim için gitmek istemiyorum. Daha sonra beni yanına çağırıp sımsıkı sarıldı ben de ona sarıldım ağladık bayaa uzun bir süre o şekilde. Beni görmek için gel dedi ben de gelsem bile içeri almazlar alsalarda seni görmeme izin vermezler dedim. Daha sonra elimden tuttu ve kardeşinin de olduğu bi kalabalığın önünde belli bi tarih söyledi sarı ayın 20sinden sonra gibi tuhaf bir tarih. O tarihte kendisinin ve doktorların önünde kardeşine tekrar iğne yapacağımı ve kabul edilirsem kalmaya devam edeceğimi söyledi. Ek olarak bu kızkardeşle tartıştığım ve çok sinirlendiğim yerler de oldu rüyada. Rüyamda ağlıyor olmama rağmen sarıldığımız an çok mutlu olmuştum sanki bütün sıkıntılarım gitmiş gibiydi. Hatta mutlu olarak uyandım diyebilirim. Not : Tüm bu olaylara rağmen hiçbir şekilde padişahın yüzünü görmedim.

Rüya çok basit gibi görünebilir fakat hissettiklerim çok gerçekçiydi ve uyanınca da bi süre etkisinde kaldım. Hayatımda duygusal anlamda birşeyler hissettiğim bir insan da yok şu anda.
Şimdiden emekleriniz için çok teşekkür ederim, yorumunuzu bekliyorum. Selam ve dua ile . agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr Olsun,
Siz galiba bilim ,kurgu ,rüya,hülya hayal aleminde geziyorsunuz...
Bilim Kurgu ve Spekülasyon ,Hayal, ön sezi ve kurgu bazen büyük gelişmelere sebep olabildiği gibi bazen de insanları avutmada bir vasıta olarak insanları,gerçeklerden uzak tutabiliyor...
hayal ,tassavur gücünüz gerçekten çok...

Rüyada sarılmak;
insanın öz benliğini ve diğer insanları nasıl kabul ettiğini gösterir.

Rüyada birine sarılmak, sarıldığını görmek;
daha fazla sevgi, daha çok ilgi istediğinizi ifade eder.

Rüyada Padişaha sarılmak ;
onur, ün, yüksek mevki ve mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Bekar için, evlilik, evli için, para, zenginlik ve mutlu bir hayat anlamına gelir.
Sevdiklerine ,nefsiniz ile değil ruhunuz ile SARILIN..........
ama unutma ;Bu dünya geçici, neredeyse dünyaya hükmeden padişahlar bile gelip, gittiler. Bunun bilincinde olup ona göre yaşamımızı, davranışlarımızı, görüş ve düşüncelerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini simgelemektedir...selametle..

sirema

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayal gücüm gerçekten gereğinden fazla çalışıyor evet :) cddvb.. utngc.. Tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) Emeğinize sağlık :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayal gücüm gerçekten gereğinden fazla çalışıyor evet :) cddvb.. utngc.. Tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) Emeğinize sağlık :)

Hayal gücü
başka alemlerin sarhoşluğuna götüren, ama fazla daldığınızda içinden çıkamayacağınız imgesel boyut..
insanların gerçek hayatta yapamadıklarının gözlerini kapayınca görmek isteme durumu..

Mucitler keşiflerini hayal ederek yaparlar... En güzel romanlar, hayal gücü zengin olan yazarlara ait olanlardır. Hayal gücü, sanatçının da dehanın da olmazsa olmazıdır.

Hayal, hayal olarak kalıyorsa, kurduğunuz hayal, size bir fayda sağlamıyor demektir. Zamanla da düş olmaktan çıkar, kuruntuya takıntıya, dönüşebilir..

Hayat realite üzerine kuruludur. Hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz sürece de hayata olan motivasyonunuzu korumuş olursunuz.
Hayal kurmak kötü bir şey değildir, fazla uçmadığınız, gerçeklerden kopmadığınız sürece tabii ki...

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/bunlari-biliyormuyuz/6502-insanlar-neden-hayal-kurarlar.html

Üst Alt