• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pantalon görmek

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada pantolon giymek rüyada pantololn görmek rüyada siyah pantolon görmek
Selamünaleyküm, hayırlı günler. Rüyamda üzerimde siyah pantalon, siyah deri çeket vardı devlet dairesine gidiyordum. Sonrasında yürüyerek yolda gidiyorken bir durakta otobüse binmeye kalktım fakat otobüs durmadı binemedim. Etraf yemyeşildi, çocuk oyuncakları parkları falan vardı.. Rüyamı yorarsanız çok mutlu olurum, sayfanızı çok beğeniyorum fakat işim nedeniyle paylaşımlarda bulunamıyorum çok özür dilerim. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyamd Siyah renkli pantolon giymek; hatırlı insanlar için iyi bir Rüyadır.
siyah ceket iş olarak yorumlanır,lakin deri olmasi

Rüyada siyah deri çeket giymek,görmek ;
hem iş hem aşk hayatında başar kazanacaksınız demektir.
amaa velhasili kelam içinizdeki hayvanı kontrol altına alarak, onu takva,edep,haya ipi ile bağliyabilirseniz bu demek ki biraz daha;
sabırlı ,anlayışlı ,sakin,mülayim mütevazı,merhametli, fedakar olmaniz gerekli..

Yoksa hiç bir otobüs ya da insan Sizin için durmaz ve Sizi hayattina almaz!!
Sevgide Ben-cilik olmaz!!bu nasihatlarimi dinlerseniz Allahu Alem Etraf yemyeşil olur ve Siz Huzura erenlerden olursunuz Selametle...

acilangul1

B

balyoz36

Kayıtsız
Misafir
rüyada siyah pantolon

Rüyamda siyah pantolon giymiştim sonra birden pantolon siyahın üzeri beyaz noktalı veya beyaz çilli oldu. Bu ne anlama geliyor.

R

Rabia_44

Kayıtsız
Misafir
Rüyada beyaz ve mavi çizgili pantolon giymek

İyi günler, rüyamda beyaz ve mavi çizgili bir pantolon giymiştim ve karşımda bir adam vardı ama yüzünü görmedim. O da beyaz gömlek üzerine çizgili mavi beyaz yelek giymişti. Anlamı nedir acaba niyet ettiğim işin hayırlı olduğunu mu söyler ve benim ne yapmam gerekir?

Üst Alt