• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada para görmen

Hüllyaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Tanıdığım ama çok yakın olmayan evli bir arkadaşım var.Rüyamda onu 5 6 katlı bir apartmanda tekrar düğün yaptığını gördüm.Düğün yemekliydi fakat herkes kendi hesabını ödüyordu.Tabakların içinde sayılmıcak kadar çok para vardı.Takı takma sırası bana geldiğinde herkes meraklı bir şekilde bana bakıyordu.Çantamı açtım ve hiç para yoktu.Utancımdan balkona çıktım.Ordan yukardan bir merdivenle genç bir adam indi tam bana birşey söylüyordu uyandım:)

Yorumlarsanız çok sevinirim ..
Hayırlı Geceler ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli geceler kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...

Para maddiyatta ilgili oldugundan bir birikim..ile ilgilidir..Rüyada para görmek, para kazanmak, para bulmak, para almak, para vermek güven, öz değer,
başarı ya da maddi değerleri temsil eder.
Genellikle insanın gerçek yaşamında içinde bulunduğu ruh hali ile maddi konumu arasında bağları ifade eder ve para rüyaları dikkatle yorumlanmalıdır.
para alcak söze serre dedikodu zan ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara isarettir.

"Çantamı açtım ve hiç para yoktu."rüyada Çanta görmek :
Kazanmak istediğiniz para için çok çalışmanız gerekecek, fakat yakın zamanda sorunların üstesinden gelecek,
başarıyı yakalayacaksınız...insallahu rahman..
Menfatına düşkün olan insanlardan uzak durun...

Rüyada utandığını görmek gizli zayıflıklar, korkular ve kendine güvensizlik anlamına gelir.
Hayirli Geceler...

Hayat der ki ;
sevdiklerinizi artı ve eksileri ile kabul etmeyi öğrenmedikçe ,sevmeyi ve sevilmeyi beklemeyin...
Yoksa sevmenin lezzetine varamayacak,eleştirmekten sevmeye vakit bulamayacaksınız....
Ve hayat der ki;
dostluk ipekten bir gömlek gibidir... Onu taşımayı bilemezsiniz
sırtınızdan kayıverecektir...
Sırtında dost gömleği olmayan yürekler hep üşürler....

Üst Alt