• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada pasta gormek ..

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum, Hayirli geceler

Ablacim iysinizdir insallah..??

Kac gun once ruyamda bir genc gordum. Genc cocugu cok iy tanimiyorum gercek hayata ama bizim evin yakinlarinda bir is yeri var ver o orda calisiyor arada bir goruyorum okadar.
Ruyamda onu ve onun yaninda calisan bir genc var onuda gordum ikisi pasta yapiyordu. Kremali pastaydi beyazdi ve ustunde yesil renkten birsey vardi ( cevizmiydi ) tam olarak hatirlamiyorum.
O pastadan yemedim sadece baktim.

Ve kac gun sonra birtane genc gordum yine o tanidik degildi namaz kiliyordu ve bende onun arkasindaydim ona bakiyordum. Namazini bitirdikten sonra bana dogru geldi birtane gul verdi bana ve elimden tutu beraber gitik.

Size ikitane ayri ruyadan bahsetim. Bunu nasil yorumlayabilirim. ??

Simdiden tesekurler..
Rabbim yar ver yardimciniz olsun insallah
Hayirli geceler
Selametle, acilangul1acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada pasta görmek ;
aşk kutlama kendini ödüllendirmek Kendinizi başarılı ve mutlu hissettiğinizi gösterir.
yaşamınızda yeni tadlar yeni lezzetler yada bazı güzel gelişmeler olacağını işaret eder.
Rüyada gül görmek iyi olarak tabir edilir. Rüyada görülen gül mutluluk ve para olarak yorumlanır..
Rüyada gül görmek ve koklamak özellikle gönül işlerinde mutlulukların ve başarının işaretidir

Aklın Güzelliği Dil Ile, Dilin Güzelliği Söz Ile, Kişinin Güzelliği Yüz Ile,degil !!Önemli Olan Seni Tamamlayacak Ruhu Bulmandır.
Sakın Görünüşe Aldanma…Sen her zaman ibadet ehlini secin..
Hayirli geceler.....

Üst Alt