• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada patates görmek

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm, rüyamda etrafında hiçbir sey olmadan sadece patates gördüm, kaynamış ve bir süre sonra kabukları soyuluyordu kolayca. bu ilk kısım,

daha sonra onunla bağlantılı olmadan baska bir rüya gördüm. okuldan bir kız arkadaşım var. aslında samimiyetimiz var ama görüşmüyoruz. ama görüştüğüm zaman kolayca konusup cekinmeden derdimi paylaşacagım birisi. onu gördüm rüyamda, beyaz bir araba vardı ve ben arabanın önündeydim. o da bi ara arabanın önüne geldi ve üzgün gibiydi. daha sonra arabada şöför koltugunun yanında otururken gördüm. sonrasında bir odadaydık ve odada iki tane tek kişilik yatak vardı. ben birine uzandım, uyumuş kalmışım. uyandıgımda oda diğer yatakta yorganın alta girmiş uyuyordu.

rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah
Rüyada patates görmek ;mal, şöhret, mutluluk ve refaha yorumlanır.
Soyulmuş patates vergilendirilmiş kazançtır.
mesela kazandıklarımızın bir kısmını vergi yoluyla devlete aktardığımızda, bu paralar bize yol, su, elektrik, okul veya cami olarak geri dönüyor.
bize geri dönmesi biraz geç oluyor ama oluyor sonunda..
iste bunun gibi Sizin bir yere YATIRIM yapacaginiz maddi, manevi, dini, duygusal his ve zamaniniz da olabilir..
yani insan kendi aklına göre iyi-kötü olarak kullanabilir...İnsan ne yaparsa, tohum atmak gibi, kendine geri döner...
ona gore kazancli akilli adimlar atmaya dikkat edin..

Rüyada beyaz araba görmek ; huzur ihtiyacı çektiğinizi ve aradığınız huzura kavuşmak için yapmanız gereken bazı şeyler olduğunu simgeler.

Rüyada yatak görmenin dört tabiri vardır:

1-Kadın-iliski-duygu
2-Cariye
3-Velayet
4-Geçim, menfaat ve esenlik.

Yatakta uyuduğunuzu görmek; rahatlık ve kolaylığa…ve Dostluga guvene isarettir..
demek ki bu insanin Size karsi dostluk ve güvenini oldugunu simgeler..
insanların güvenini kazanın ki hakka ve Huzura erebileseniz..
Hayirli Gunler..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada patetes görmek

Rüyada çuval patetes görmek, rüyada patates görmek tabiri.
Selamün aleyküm abla; bugün bir rüya gördüm hayırdır inşallah tabiri nedir ablacım?

Rüyamda bilmediğim bir evdeyim bizim evimizmiş ayrıldığım insanın amcası gelmiş babannesi gelmiş yanlarında da 2 tane genç var. İçeri giriyorum kendi kendime bunlar ne yüzle geldiler diye homurdanıp sinir oluyorum. İçeriye girdiğimde 2 dayımla anneannem var onlarla konuşuyorlar siz ne yüzle geldiniz ne işiniz var burda diyorum gülüyor. Sonra dayıma diyor ki beni kimse sevmez buda sevmez diyor bende küfür ederek senin böyle olduğunu bilmeyen mi var diyorum yine büyük bir kahkaha ile gülüyor. İyice sinirleniyorum senin benim karşıma teke tek çıkmaya hiç cesaretin olmayacak hep sahtekarlıkla karşıma çıkacaksın değil mi diyorum. Ayağa kalkıyor ben burdayım diyor yumruklamaya başlıyorum karşılık vermiyor yine pis pis gülüyor elime bakıyorum sanki gücüm yetmiyor gibi ona hiç bir şey olmuyor. Sonra oturuyor yanındaki 2 genç ayağa kalkıp ters ters bakıyorlar ikiniz birden gelin 1 adam etmeszsiniz anca yetersiniz gelin diyorum, o adam oturun len diyor oturuyorlar. Babamlar ondan 1 çuval patates istemişler getirmişler, annem patatesleri soyuyor sadece 2 kilosu sağlam çıktı gerisi çürük diyor. Şimdi ayarlarız diyor kapının önünde kamyon var patateslerin kimi çuvalda kimisi kamyona dökülmüş ordan poşete çuvala toplayıp veriyorlar. Sonra büyük dayım sabah 6 dan günün bilmem hangi saatine kadar berabersiniz diyor dayı sen şaşırdın mı bunların bana neler yaptığını bilmiyorsunuz bunlar benim düşmanım diyorum dayım umursamıyor sonrada uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirma.jpg

Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada patates görmek ;
mal, şöhret, mutluluk ve refaha yorumlanır.

Abdulgani Nablusî’ye göre; ev, insanin dünyasi,ahireti ile yorumlanır.

Rüyada yabancı bilmediğin ev görmek;
gerçek yaşamınızda bir güven sorunu yaşadığınızı, dost ve düşman ayırımında karasızlıklar içinde olduğunuzu belirsizlikleri, kararsızlıklar yaşadığınızı simgeler..
Kararsızlık ;sorunları, endişeleri çoğaltır..
yerinde ve ölçüsünde,karasızlık bazen iyidir Karasız kalmayan kişi yok gibidir önemli olan dozajıdır..
Bazı durumlarda beklemek sakinleşmek istişare edip danişmak, konuşmak..daha doğrudur.
Acele karar vermeyin... karasız da kalmayın Yaptığınız şeyler için duyduğunuz pişmanlık zamanla geçebilir ama yapmadığınız şeyler için duyduğunuz pişmanlık hiç geçmez..

Rabbim herşeyin hayırlısını istemeyi öğretsin bizlere..Allahu Tealadan her şeyin hayırlısını dileyin..Sinirlenme ,insanoğlu senden Büyük ,adalet Sahibi Allah var...

Her şeyin bir sonu var., Allahdan gayri…
Biliyorum tüm mutluluklarında bir sonu var tüm acılarında… var olan her şey yok olup gitmeye mahkum…Biraz hızlı biraz yavaş, ama bitecek bir gün tüm sevinçler ve tüm kederler.
Dünler mazi bile olmayacak unutulup yok olacak.
Biraz sabır biraz gayret geçmişin üzerine kalın sünger çekecek.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz.

sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...bir şey ,bir bela, bir imtihan başına geldiğinde sana bir şeyler öğretene kadar senden gitmez......

Gördüğün rüya gerçek hayatında Yüce yaradan’ın verdiği ilim ,akıl ,idrak, sabır ve fikri daha fazla kullanman gerektiğini, işaret etmektedir.
Selamet ile Hayra Kalin...

duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ablacım tabirin için tavsiyelerin için anlatmak istediğini anladım. Nasihatlerini tavsiyelerini muhakkak dinleyeceğim ablacım. Rabbim seninde rahatsızlığının şifasını nasip eylesin bütün sıkıntılarını müşküllerini gidersin gönlünde olanları hayırlı ve kabul eylesin inşallah ablacım sende Allah'a(c.c) emanet ol...

y1ld1z

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum. Ben rüyamda anneannemle bahçede oturduğumuzu gördüm sonra nenem tanıdık birini görüyor onunla gidiyor ben de yanlarındayım ama elimde çok ağır bi valiz var. Yollar çok bozukmuş. Neneme geri dönelim diyorum. Bahçeye geri dönüyoruz ama benim yolda yüzüm kirlenmiş hep. Sonra annemle kuzenim de geliyorlar bahçeye biz çay demledik git getir diyorlar ben de tamam yüzümü de yıkarım bu arada diyorum. Yüzümü yıkarken bunlar durmadan zile basıp çay istiyorlar. Sinirli sekilde Ocağın başına gidiyorum çay yerine taze fasulyeli patates yemeği varmış onu götüreceğim. o sırada yikayacagim eteğim de elimdeyken yemeğin içine düşüyor. Ne yapsam diye düşünürken bişey olmaz böyle yesinler diyorum sinirden sonra da uyanıyorum. Hayırdır inşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada patates görmek ;
mal, şöhret, mutluluk ve refaha ,bazen de sıkıntıya yorumlanır.

"Yollar çok bozukmuş"
gerçek hayatınızda kimi arayışlarda olduğunuzu simgelemesidir. bir şey yolunda gitmiyorsa bindiğin otobüsü yada yolu sorgula baktın bu yol seni bir yere götürmüyor insan geri dönmesini de bilmeli...
Boşa kürek çektiğine inanıyorsan; İneceksin o kayıktan! ...

Gördüğünüz rüya Rüyanız, gerçek hayatınızda kimi iletişim sorunlar içinde olduğunuzu, kendini ifade etmekte sıkıntılar yaşadığınızı, kalabalığa ya da sosyal hayata katılmaktan hoşlanmadığınızı ya da çekindiğinizi, yalnızlıktan hoşlandığınızı simgelemektedir.

Yalnızlıktan hoşlanmanın da elbette iyi yanları vardır ancak sosyal yaşamın önemini de göz ardı etmemek gerekir.
Öfke ile ,sinir ile kalkan zarar ile oturur
kız dediğin biraz ağır ve sakin ,sabırlı,olmalı....

insanlar ile çekiştigin An-da neler kaybettitiğini,Susarak teffekür etse idin,kazan-an-lardan olurdun. selametle..

Üst Alt