• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pembe terlik görmek

rüyam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,

Siteninizi cok cok begendim ve takdir ettim.

Hayrolsun Insallah, gördügüm Rüyayi anlatmak istiyorum.
Ben calistigim Restaurantin Terasindayim ve chefim geliyor is arkadasimi soruyor, birde bakiyoruzki isarkadasim ve Esi gökyüzünde Balonun icindeler ve onlarin haricinde baska Balonlar insanlarla gökyüzünde. Sonra ben Restaurantin Havlusuna gidiyorum tam yol kenarinda bir Dösek serilmis, sözde ben orada yasiyormusum. Ben dösegin üzerine gidip oturdum, tabi Dösek temiz ,düzenli ve azda renkli, sonra Sevdigim Beraber oldugum Insan yanima geliyor ve ben ondan kendime Zigara almak icin borc Para istiyorum, oda bana 5 Euro ve Banka Kartini veriyor Sigarayi cekmem icin, ama ayni zamanda benimle Sigaramakinesinin yanina geliyor ve Afedersiniz bana sariliyor, ben yapma dur gören olur diyorum oda görürlerse görsünler diyor, neyse baya bir ugrasiyorum Sigarayi cekmek isin ama Makina ne Karti ne Parayi aliyor, tam biz gidecekken Sigara Para vermeden Makinadan düsüyor. Biz yine Dösegin oldugu yere gidiyoruz ve bakiyoruzki dösege az bir Mesafeylen tam önünde 3 4 Kisi oturuyor sesiz bir halde, iclerinden biri ise elinde kücük süpürge ve Kürek oturduklari yerin yanini temizliyor, gidip o kisiden süpürgeyi alip ben süpüreyim diyorum, Kisi yasli oldugu icin, ama sonra bosver diyorum icimden. Ben Erkekarkadasima aldigim 5 Euroyu ve Bankakartini geri iyade ediyorum, oda kalsin diyor, bende lazim degil gördün Sigarayi aldik diyorum,(Tabi Sigara Paketin icinde hic acmiyorum)neyse parayi ve Karti alip yanimda fazla oturmadan Restauranta gitmek icin kalkiyor, ayaga kaltiginda bakiyorumki, ayaginda lastikten Pembe terlik, tibki bayan Terligi gibi. Rüyam bu kadar Kusura bakmayin biraz uzun oldu, eyer mümkünse bana bu Rüyami yorumlarsaniz cok sevinirim. Size hayirli Günler diliyorum. Böyle Güzel bir Site actiginiz icinde Allah Sizden Razi Olsun. Saygilarimla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam begendiginize sevindim Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
Rüyada sigara içmek sünneti terketmeye sigara gormek;sıkıntılı günler geçirmeye işarettir..

Pembe : Duyguları aşkı neşeyi mutluluğu ve hayalleri temsil eden renktir.
Kişinin özel hayatında bir parça gizlilik gerektiren durumlar olduğuna veya romantik büyülü ve şefkat dolu bir ilişki hayal ettiğine ya da böyle bir ilişkinin başlangıcında olduğuna yorulur.

Rüyada terlik görmek sizi çok sevindirecek bir haber alacaksınız demektir. Huzurlu bir yaşama veya evliliğe işarettir.
Kardesim mademki seviyorsunuz eger musliman ise helalinden evlenin.. hakkinizda Hayirlisi icin cokca Dua edin..
Hayirli gunler..

rüyam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Sizden Razi olsun

Allah ne Muradiniz varsa versin Insallah, cok cok Sagolun. Dogrusunu söylemek gerekirse, ben bu kadar cabuk Rüyama cevap alacagimi zanetmiyordum.brrvo Dilegim Yüce Rabbim, Cümle Alem Hakkinda herseyin hayirlisini nasip etmesi. Tekrar cok Sagolun, Allah Sizden Razi olsun, Hayirli Geceler

Üst Alt