• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada penceresiz oda görmek

aygunakgun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,
Bundan yaklaşık 1 ay önce gördüğüm bir rüyayı dile getirmek istiyorum. Beni çok etkiledi. Yorum yazarsanız sevinirim.
Rüyamda toprak duvarları olan ve hiç penceresi olmayan bir oda içindeydim.
Sağ tarafıma baktığımda Peygamberimizin naaşını kahverengimsi kefen içinde gördüm. Yerde değildi. Havada duruyordu. "Biz onun tenine toprak değmesin diye Muallak Taşı gibi havada tutmaktayız" diye davudi bir ses yankıladı önce Peygamberimize yaklaşıp sağ omuzuna çenemi dayayıp ayaklarına doğru baktım ve ayaklarını gördüm. İnce zayıf ve kemikliydi ama iskelet halde değildi. Yani yaşıyormuş gibiydi. Teni kahverengimsi idi. Sonra yine aynı davudi ses bana " O'nun başında Hacer-ül Esved nöbet tutmaktadır" dedi. Odanın içinde yukarı doğru havalandım toprağın arasında üstüm krilenmeden geçerek toprağın üstüne çıktım ve başımı kaldırdığımda Hacer-ül Esved'i gördüm. Altından ön tarafı parlıyordu.
Çok kişiye anlatmadım bu rüyayı hayırdır inşallah deyip dualar ettim. Şimdi de sizinle paylaşmak istiyorum.
Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
Sevgili Peygamberimiz, gerçek yol göstericimiz, gönüllerimizin sultanı Muhammed Mustafa'ya sonsuz salât ve selâm olsun.
Ruyaniz o kadar derin ve manidar ki nasil yorumliyacagimi bilemiyorum.. Allahim Sen Yardim et diyerek yazmaya, yorumlamaya calisacagim..
Son gunlerde herseyden, herkesden Dunyadan oyle daralmis, bunalmissiniz ki kendinizi izole etmeye çalıştığınızı ancak başaramadığınız anlamına gelir,
bir dış etkinin sizi hala olumsuz etkilemeye devam ettiğini gösterir..
Yalnızca ibadet, zikir, riyâzet ve tefekkürle meşgul olmak ve bu yolla mâsivadan bütün bütün sıyrılmak için bir köşeye çekilip toplumdan uzak
ve yalnız başına yaşamayı dusunenlerdensiniz...Allahu alem..
Halktan uzaklaşarak yalnız yaşamak ya da kalabalıklar arasında bulunup herkesle içli dışlı olmak marifet değildir;
asıl hüner, kulluğun hakkını verebilmek, Mevla-yı Müteâl’e sadık bir bende olarak kalabilmek ve gönülden gelen samimi bir sesle
O’nu her yana duyurmaya ve herkese sevdirmeye gayret etmektir.
Halkın İçinde Hak’la Beraber olabilmek iste butun Marifet burdadir..iste bunu basarabilirseniz insallahurahman
cok yuksek Mevkilere eriseceginize delaletir...
Rüyada Resülullahin (S.A.V.) kabri seriflerini naaşını kefen içinde görmek;gören kimse, Resulullahin (S.A.V.) unutulmus olan bir sünnetini ihya eder
Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak için ibadetini sıklaştırmasına ve
Peygamberin yolunu takip etmede Allah'ın rızasını kazanmak da Sevgili peygamber efendimizin
sünnetini yani Hadisleri bilmeye öğrenmeye ve öğrenmeye bağlı olduguna delalet eder.

'ilacın sendedir de farkında olmazsın
derdin de sendedir fakat görmezsin
sanırsın ki sen sade küçük bir cisimsin
oysa sende dürülmüş en büyük alem..
Kesfedebilirsin kendi icindeki Kendini...
ve nereye gitmek istedigini...
Git gellerin arasında bir yaşam öyküsü belki bir resim molası bir şükür sedası
mevlaya duyulan sonsuz aşk koşturmacalardan kareler kısacası ben...
katre-inur ...HAKKIN SEVDASI...

Özlemçik

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada oda görmek

Selamün aleyküm öncelikle bütün müslümanlara hayırlı cumalar diliyorum bu rüyayı yaklaşık 5 6 yıl önce gördüm ve etkisinde kalmıştım dört duvar bir oda içindeydim ne kapı ne pencere vardı bir an karşımda tatlı güzel 5 yaşlarında 2 cocuk vardı biri kız biri erkekti.sonra yukarda bir ses geldi bu çocuklara iyi bak sana emanet dedi bende bu dört duvar içinde coçukları nasıl besler bakarım dedim öyle dememle bir kapı açıldı balkonda hurma vardı ve dışarda yağmur yağıyordu bir anda yağmurdan çeşme gibi su akıyordu sürahi önde dolup taşıyordu yine yukardan ses işte yeme içme ihtiyacınızı bundan gidereceksiniz dedi ve uyandım sizce anlamı ne olabilir. hmmnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sarigonca.jpg

Aleykum selam Allah RAZI olsun Sizinde cumaniz mubarek ve Hayirli olsun..
aslinda ruyanizi bizim saate gore dun gece gormustum ama yorumlamaya cekindim.
cunku ne hikmetse Yatmadan once okudugum,yazdigim muhabbet ettigim son konulari Ruyamda Hakikkati ile yasamaktayim..

neyse Hayirdir insallah..
"dört duvar bir oda içindeydim ne kapı ne pencere "
bu bir kabir,mezar,beden kafesinde beden hapishanesinde daralmis, esir olmus haps olmus bir insan bir ruhun semboludur..
beden kafesinde hissediginiz SIKINTI,darlik..Kapısız,penceresiz bir oda;kendinizi çaresiz ve savunmasız hissediginize isarettir...

Aşk ve ölüm bazen kapisiz penceresiz odaya giriste mühürlenmis tüm cikislar..buna anca razi olup
Herseyiyle herseyimle gönülden eyvAllah...diyebilenler kurtulabilmistir..
bu ruya herkesten ,herseyden güveninizi kaybediginize ic ve disa acilan kapi ve pencereleri de kapatip kendinizi
beden kafesine umutsuzluk ile kapattiginizda..Allain rahmet ve bereketti imdadiniza yetistigine delalettir...

"5 yaşlarında 2 cocuk vardı biri kız biri erkekti " Umut ve Umutsuzlugunuz,ameleriniz..ayrica bir uyari..
EY GENÇ..! Ölüm var inkar edilmez.hesap karşımıza çıkar
iyi veya kötü amelerimiz tartılır o halde hep iyi ve dogru olani yapmaya calis ki..kabir ve beden kafesinde daralmadan,caresiz kalmadan
Rabbim rahmetti ile imdadina yetissin seklinde yorumlanir..
Her zaman adil Dürüst ve samimi olun ve niyettinizi de vicdaniniz ile bir kontrol edin!ki huzura ereseniz...

Çevrene bak; Yalnız sen değilsin; Sıkıntı üzüntü ve acıyla kıvranan..Dünya cenderesinde ezilen Yalnız sen değilsin;
Umduğunu bulamayan ..Aşk acısı içinde tükenip yok olan... Yalnız sen değilsin..UNUTMA bunlar hep birer imtihan!!!
Belki başkasına oranla Senin gülmen gerek.. Haline şükredip sevinmen gerek ...
Sabretmek mi isyan etmek mi Kazanma kusaginda kaybedenlerden olmamamiz dilegi ile..
Hakkinizda her seyin HAYIRLISI...
Hayirli gunler.
Selamet ile hayra kalin..

Özlemçik

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH sizden binlerce razı olsun gercektende anlatığınız gibiydim şimdi ise ALLAHa hamd olsun örtünüp ALLAHa ibadet ediyorum topluma girip insanlarla güzel muhabet ediyorum ne mutluyum ki ALLAHIN sevdiği kuluyum rüyalarla uyarılıyorum çok defa da görüyorum bana böyle güzel anlatmanız gönlümü ferah etti sağolun teşekür ederim.

Üst Alt