• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa sav görememek

yasin5858

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleyküm, dün gece rüyamda bir caminin içinde kalabalık bir cemaat gördüm bende onların içindeyim. Sonra iki kişi kollarimdan tutarak beni ön safta tutuyorlar ve sağ tarafta açık bir kapı var oradan peygamber Efendimiz gelecek, cemaat efendimizi bekliyor ama ben ağlayarak kollarımi tutan insanlardan kurtulmaya calisiyorum. Benim çok Günahım var bu halde peygamber efendimizin karşısına çıkamam ne olur birakin diye Ağlıyorum ve birakiyorlar. Sonra ben camide tek basima oturuyorum bekliyorum ama gelmiyor... Yorumlarmisiniz ne anlama geliyor teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanizda Kişisel Gelişim ve İçinize doğru bir Yolculuk ,nefis muhasebesi var..

Kimseye akıl verecek aklımız yok aklımız kendimize yetmez... kendimizi ispat etmek hiç değil ... belki paylaşmak ...belki kaynaşmak ..
belki gelin beraber secde edelim ,Mutlaka bir şeyler değişmeli demek istedim...
Bir yerlerden başlamak gerek hayata ve ahirette...
Bismillah deyip başlamak gerek, O’nun affına sığınarak affını dileyerek, O’nun adını alarak yürüyerek, O’nun adı için yürümek..
Ya Allah Ya Bismillah.................

Rüyasında Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa sav.i görememek;
"Günahım var bu halde peygamber efendimizin karşısına çıkamam ne olur birakin diye Ağlıyorum ve birakiyorlar sora ben camide tek basima oturuyorum bekliyorum ama gelmiyor..."
Peygamber efendimiz sav gelmedi ise göremediyseniz vardir bir sebebi hikmetti..ahlaki ,ibadet eksikliği var mıdır yok mudur kontrol edilmelidir...
Allah cümlemize hidayet versin ..amin..
"Siz kendinizi değiştirmedikçe Allah da sizi değiştirmez" (Ra'd -11)

Ellerimi her açtığımda yine 'şükrediyorum', sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma; Vardır her 'Şerrin' bir 'Hayrı' ve 'Sebebi'.
Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır, 'Vakt-i zamanı'. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan 'Takdir-i İlahi'..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Peygamberimizi görememek.

Selamunaleyküm.Çok kısa bir rüya çok yazıp zamanınızı almak istemiyorum.

Rüyamda karşımda Resulullah var mubarek gövdesine bakıyorum bir elbise var beyaz bir elbise. Her ne hikmetse başımı kaldırıp yüzüne bakamıyorum. İşin ilginc tarafi sadece bu kadar hatırımda, bir sey soyledi mi soylemedi mi onuda hatırlamıyorum...Medet Ya Hayy !

Selam ve dua ile. Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanizda Kişisel Gelişim ve İçinize doğru bir Yolculuk ,nefis muhasebesi var..

Bir yerlerden başlamak gerek hayata ve ahirette...
Bismillah deyip başlamak gerek, O’nun affına sığınarak affını dileyerek, O’nun adını alarak yürüyerek, O’nun adı için yürümek..
Ya Allah Ya Bismillah.................

Rüyasında Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa sav.i görememek;

Her ne hikmetse başını kaldırıp yüzüne bakamıyorsaniz , vardir bir sebebi hikmetti..ahlaki ,ibadet ,sünnet eksikliği var mıdır yok mudur kontrol edilmelidir...
Allah cümlemize hidayet versin ..amin..
"Siz kendinizi değiştirmedikçe Allah da sizi değiştirmez" (Ra'd -11)

Üst Alt