• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada peygamber efendimize ait odanın içinde olmak

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacım yine ben utngc.. Rüyamda namaz kılan bayanlar arasından geçip oda gibi bir yere girmek istiyoruz annemle o odanın içinde peygamber efendimiz s.a.v e ait bişeyler var ne olduğunu tam net hatırlayamıyorum ve o odanın içi peygamber efendimizin kokusu ile dolu çok güzel kokuyor odadaki herkez kapalı bayan, sessiz sakin oturuyorlar kimi namaz kılıyor.. bi bayanda bi kutu açıyor içinden beyaz tavşan çıkıyor daha sonra kutuyu kapatıp kaldırıyor..... Böyle bir rüyaydı ben gece Allah kabul etsin hacet namazı kıldım dua ettim yattım daha sonra böyle bir rüya gördüm yorumlarınıız için şimdiden teşekkurler vvcc.. sabırsızlıkla beklıyorum cevabınızı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim
Hayirdir insallah..
Rüyalarımın tabirini yap derseniz.. kalbinizin sahibini gösterirdim
Gercekten cok HAYIRLI bir Ruya ne mutlu demmek ki Sabir ve namaz ,dua ile Allah a yonelerek olgunlasmaya ,ahlak guzelligine basliyorsunuz...

Beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadına yani siz bu gunlerde kutuda sisede TIKANIP kalmis gibi kendinizi hissediyordunuz.. ins. yavas yavas bu SIKINTILI gunlerde gececek...
Siyah ve çirkin tavşan kötü huylu kadına..

sabrin Sonu Selamettir kardesim.. daha cok gencsiniz Yarinin neler getirecegini biz bilemeyiz Gun dogmadan neler Dogabilir...
Selamet ile Hayra kalin kardesim..

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
inşAllah güzel ablacığım bu rüyalar sizin bu güzel yorumlarınız sohbetiniz bana çok ama çok iyi geliyor iyi ki varsınız Allahım binlerce kez sizden razı olsun bu dünyanızda öbür dünyanızda kalbiniz kadar güzel olsun inşAllah :)

Üst Alt