• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Peygamber Efendimizin(S.A.V.) yüzünü ve cennetini görmek

Gökuşağı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Rüyamda büyük otogar gibi bir yerdeyim. Kafamı çevirdiğimde birini (adını vermeyeceğim siyasi simgeye girer diye) eskiden büyük bir adam makam mevki sahibi adamı gördüm onla konuluyorum ve birden gözü tek göz oluyor ve renk renk içi soluk renklerden oluşan bir Gökkuşağı gibiydi. Hemen feryat edip ağlıyorum sen Allahu Ekber deyip deccalsin diyorum adama. Yanımdan geçenlere diyorum onlar üstüme gülüyorlar (kapalı açık karışık kız grubu) Sen zaten söylemiştin deyip gülüp geçiyorlar. Bende onların peşlerinden gidiyorum. Onlar düz giderken ben sola dönüyorum ucu görünmeyen bir tepe var yokuşu çıkıyorum. Az ilerledikten sonra oranın cennet olduğunu fark ediyorum ve yanımda hani hacılar ihrama girer ya öyle bir adam ben peygamberimizin cennetini görüyorum elimle yanından (sol tarafından) Allah'ım bana şuradan cennetini nasip eyle diyorum. Yanımda ki adamda sağ tarafını göstererek bana da burdan nasip eyle diyor Bende içimden beni kıskandı da dedi diyorum ama adam çok güler yüzlü bir insan. Kafamı önüme çevirince Peygamberimiz (s.a.v.) ikimizin önünde yürüyor. Sonra kayboluyor bir anda ben peşinden koşuyorum ve onun cennetine giriyorum böyle 3 katlı ev gül pembesinin tonlarınındn oluşan renklerde bahçesi güllerle doluydu. Kapının önünde sağ tarafına yatmış. Başında ve ayak tarafında iki tane beyaz giymiş adam vardı. Ben Peygamberimize birşey sormalıyım diyorum kendi kendime ve diyorum ki ' şey ben ileride CEO(yönetici) olmak istiyorum.' vereceği cevaptan o kadar korkuyorum ki kendi kendimi uyandırmaya çalışıyorum.Bana nurlu yüzünü döndü ve gülümsedi. O sırada ben uyandım.

Bİliyorum biraz uzun oldu. Yorumunu çok merak ediyorum. Yorumlarınızı eksik etmeyin inşallah. Şimdiden Allah razı olsun. Bu benim ikinci görüşüm Peygamberimizi inşallah bir daha nasip olur. Amin :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam ruyaniz Hayr olsun inş.
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
RABBİM Peygamber efendimizin mübarek sakal-ı şeriflerini,bu dünyada görmeyi;rüyada cennette nur cemalini görmeyi nasip etsin sünnettine uyanlardan olalım inş.

Rüyada Otogar Görmek; hayallerin hayata geçeceğine, getirili işler yapacağına ,maddi sıkıntılardan sıyrılmaya,becerikli kişilerin,
başarılı Geleceğe Adım atacak ortam ve konumda olmaniza delalettir.

Rüyada deccalı görmek; insanları yoldan çıkaran, dili ve kalbi aynı olmayan kötü kişiye işaret eder.Toplumumuzda, Vatanimizda meydana gelecek kargaşa ve Fitneye alamettir..
Zaman âhir ,fitne zamani;İmanı korumanın zorlaşacağı dönemlerdeyiz!!Her derdin dermanı elbette vardır.
Fitnenin de dermanı; Allah ve Resulünün bizlere sunduğu hayat ölçüsü olan ibadet ve itaat içerisinde bir hayat sürmeye çalışmaktır..
yoksa mazallah bir anda imanımızı kaybedebiliriz!

Hz. Muhammed'i (s.a.a) görmek;hayırlara vesiledir iki cihanda da saadet ehli olacağınıza; üzgünseniz sevineceğinize, borçluysanız borçlarınızın ödeneceğine,
hapisteyseniz özgürlüğünüze kavuşacağınıza, korku içindeyseniz güvende olacağınıza, darlıktaysanız genişliğe çıkacağınıza ve fakirseniz zenginleşeceğinize…yorumlanir..
Resul-i Ekrem'in (s.a.v) şöyle buyuruyor "Kim beni (rüyasında) görmüşse, gerçekten de görmüştür. Çünkü şeytan benim kılığıma giremez."

İmam Cafer Sadık r.a: Cenneti görmenin dokuz tabiri vardır:
1-İlim
2-Züht
3-Minnet
4-Mutluluk
5-Müjde
6-Güvenlik
7-Hayır ve bereket
8-Nimet
9-Saadet.
Cennete girdiğinizi görmek; arzu ettiğiniz bütün şeylerin gerçekleşeceğine, üzüntüden kurtulacağınıza ve rızkınızın bollaşacağına yorumlanir..
Selametle Hayra kalin..

Üst Alt