• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada peygamberimizi genc güzel haliyle görmek

latifun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm, rüyamda peygamberimizi genc cok güzel haliyle gördüm, o an dedimki icimden peygamberimiz nekadar güzelmis bir ormanin icinde yüksek bir yokus ben oglum 10 yasinda, peygamberimiz bize dediki burdan asagiya atlamamiz gerekiyor bir düsman ordusu geliyor ama orman karanlik bizim durdugumuz yer aydinlik ve hepimiz beraber atliyoruz. Sonra peygamberim diyor ki geliyorlar sessiz olalim o arada ellerimizi acik bi sekilde topraga degiyor o an ellerimize bakiyorum peygamberimizin eline sonra oglumun eline cok güzel görünüyordu. Birden ordunun ayak seslerini duyduk yere biraz daha egildik gizlenmek icin sonra at kisnemelerini ve ayak seslerini duyduk ve geldiler bir an bizim atladimiz yerde durdular, devam edelim dediler ve ben o an uyandim bu rüyayi gece yarisi gördüm cevaplarsaniz cok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim bu gunlerde akliniz, yureginiz cok karismis sanirim..
Hayirdir insallah..
Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.
Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.
Birşeyi kaybetmiş olmak bir yeri ağrıyor olmak yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir''lütfunda hoş kahrında amma
lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...

Kur'an ve sünnetten ayrılmayın. Ancak bu şekilde haklarınızı alırsınız...
Hayirli geceler..

latifun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm mesajima cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim ben size 20 yasindda gördügüm rüyamida iletmek istiyorum cevap yazarsaniz memnun olurum. bizim yasadigimiz köyde findiklik bahcesi var findik agacinin dibinde peygamberimiz diz cökmüs saklaniyor savas dan dolayi diye bende hemen onun arkasinda dikilirken arkasini dönüp bana eliyle bir kalin kitap veriyor. bunu al ve koru sakla hemen git diyor düsmanlarimiz bu kitabi yok etmek istiyorlar diyor bana bende peygamberimize seni burda yanliz birakamamam sende gel bana diyor onlarla savasmam lazim kitabi elime aliyorum ellerimle gögsümün üstüne koyuyorum o ara uyaniyorum peygamberimiz orta yaslarda idi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar..
hayirdir insallah..
Peygamber Efendimiz: "Rüyasında beni gören gerçekten beni görmüştür Çünkü şeytan hiçbir şekilde benim suretime giremez" buyuruyor
Rüyada Efendimiz'i görmek gamdan sonra feraha bir sıkıntının akabindeki rahatlığa nimetlerin artmasına tevbenin kabulüne işarettir

"kitabi elime aliyorum ellerimle gögsümün üstüne koyuyorum "

Bu size bir uyarıdır Böylesi rüyalar bizi kendimizi tekrar gözden geçirmeye yönlendirmeli

latifun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun sizden ben bu rüyayi 20 seneden beri unutmadim neden gördüm diye herzaman düsünürdüm ve cevabini aldim.

Üst Alt