• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada peynir ve domates görmek

Z

zeynepxx

Kayıtsız
Misafir
Merhaba,
Eşimin işlerinin bozulması üzere yeni bir iş yeri açtı ve yeni bir olduğu içinde şu sıralar oldukça sıkıntı çekiyor ve işi yapıp yapmama konusunda kararsız bunun üzerine bende namazını kılıp duasını okuduktan sonra allaha sığınıp istihare rüyasına yattım daha öncede çeşitli işler için yapmış ve çok faydasını görmüştüm ve sonuç olarak rüyamda eşimin eve bir kalıp taze beyaz peynir ve 2 domates alıp geldiğini gördüm.
Beyaz ve kırmızı renkleri bir arada gördüğüm için sonuca varamadım belki bu dünya için faydalı ama ahiret için yararsız belkide zor günlerin ardı hayır olur.Sizden ricam bana rüyam ile ilgili yorumlarınızı ve görüşlerinizi paylaşmanız.Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
tekirdağ'dan hülya yılmaz yaş 32 evli

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hos gelmissiniz madem ki daha once istihare yapip hayrini gormussun. O zaman Size ruyalar hakkinda biraz bilgi vermek isterim musaadeniz ile..
Rüyalar da Renkler Nasıl Kullanır :
Renkler Görüntüyü Kuvvetlendirir :
Genellikle cisim ve renk birbirini bütünler. Ayrıca durumu ve duyguları yansıtır.
Rüyanın analizinde rengin anlamı durumları ve duyguları anlamanıza yardımcı olur.
Varlıkları meydana getiren asli unsurların uyumuna delalet eder. Birbirine uyumlu renkler yaratılışın amacına uygun hareket etmeye, insanlarla hoş geçinmeye;
zıt renkler uyumsuz ve heterojen insan ve görüşlere, iyi ile kötüyü birbirine karıştırmaya;
Beyaaz renk dürüst karaktere ve huy güzelliğine, Yeşil renk ahlak ve din güzelliğine, Bu iki renk hayır ve müjdeye,
Siyah renk kalp katılığı ve yanlış düşünceye yahut mal ve dünyalığa,
Kırmızı renk şiddet ve şerre, Bayrak ve Kan kırmızısı ise şeref ve başarıya,can, guc ve kuvvete
Beyaz renk ferahlik ve mutluluga, sari renk hastaliga, mavi renk ümide, yesil renk dinin kuvvetine, kirmizi renk aska ve sevdaya, pembe renk genç kizliga ve ümide,
mor renk süpheye, siyah renk mutsuzluga, kahverengi uzun yolculuga isarettir.
Renklerle görülecek rüya, rüyanin sekline ve rengine göre bu maddelere dayanilarak yorumlanir.

rüyada Peynir görmek. Rızık ve berekete, artan mala ve uzun ömre, hazır ve kolay elde edilen mala, senenin ucuzluk ve bolluğuna;
rüya da domates görmek;
Rüyada mevsiminde domates görmek bereket ve bolluğa işarettir.Mevsim dışında görmek ise geçim sıkıntısına işarettir.
simdi bunu nasil yorumliyacaksiniz..
Domatesin sekli ve tam olarak rengi ile...
Ve Kahvaltida peynir ve Zeytin gider Domates gider mi?
evet O da Kahvaltida yenir.. beyaz ve Kirmizi uyumlu bir renk.. birbirini dengeler...birbirine uyumlu renklerdir..

yani Allah bilir bu esinizin actigi is yeri SIKINTI ile basari ve bereket ile yorumlanir..
Her nimet kulfetti ile gelir..
Sıkıntıdan kurtulmak için sebeplere yapışmak gerekir. (Çalışmadan dua eden, silahsız savaşa giden gibidir) hadis-i şerifi de sebeplere yapışmayı emretmektedir.
Kur'an-ı kerimde mealen, (Her zorluğun bir kolaylığı vardır) buyuruluyor.
(Sabır kurtuluşun anahtarıdır) sözüne uymalı, çalışıp sabrederek ilk gunler zor olsada yilmadan ,emek vererek bir çıkış ,bir Bereket KAPISI yolu aramalıdır.

"La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim"

Z

zeynepxx

Kayıtsız
Misafir
Allah razı olsun

Cevabınız ve yorumunuz beni çok ümitlendirdi ve sevindirdi.Allahın izniyle eşime sabretmesini,yılmadan devam etmesini isteyeceğim.Tam da dediğiniz gibi dilimden hiç düşürmüyor her namazımda çekebildiğim kadar La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekiyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Üst Alt