• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pirinç pilavı görmek

glsm_yalcnky

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm hocam. Haylı ramazanlar. Hocam ben dün iş çıkışı eve geldim saat 4 gibi yattım, biraz rüyamda tabağın içinde pişmiş pirinç pilavı ve haşlanmış tavuk eti gördüm. Sonra uyandım gece sabah ezanınadan sonra yattım. Tekrar rüyamda pişmiş pirinç pilavı gördüm ama çok büyük bir yer ve çok temiz bir yerdeydimişim, bazı yerlerinden hiç görmediğim kadar temiz sular akıyordu ama bu seferki pirinç okadar güzeldiki bembeyaz ve parlaktı ve bir o kadar da çoktu ki gözlerime inanamadım ve yanında çoban salatası gördüm. Rüya yorumuzu bekliyorum inşaallah. Allah razıolsun hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam..Hayırli ramazanlar..
Hayirdir insallah..
Rüyada pirinç pilavı yemek zenginligin ve mutlulugun isarettidir..
Rüyada pirinç görmek mal ile tabir olunur Pirinç yediğini görmek zahmet çekerek elde edilecek mala da işaret eder.
Pişmiş pirinç görmek çok büyük rızkla yorumlanir.
Rüyada salata görmek rüya sahibi için günlük hayatta gecici olarak karşısına çıkacak olan çeşitli durumların ya da iş hayatından yapacağı bazı işlerin karışabileceğine delalettir..

Dünyanın geçici bir imtihan yeri olduğunu unutmayın ..
önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz Tepki ..dünyaya ve problemlere bakış açımız-dir!!!
Hayirli gunler..

Üst Alt