• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pis su görmek

alcngny

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada pis su görmek, rüyada kirli su görmek.
Merhaba, ben cok sık ruya goren bırıyım, 1.5 yıllık evlıyım. 2 haftadır kayınvalidem de kalıyoruz. Esımle 4 aylık evlıyım. Bu gun ruyamda esımın annesı bızı bır eve goturuyordu. O evde kalıyoruz, evın sadece bır odasını goruyorum, pis bır su havuzunun ıcınde yatak, esımde ustunde uyuyor. Pis su derken fabrıka atıgı olur ya o sekılde bır su, hemen yan tarafında da normal bır yatak cıft kısılık, oraya yatırıyorum. Sonra aklıma esımın annesı bızı o eve gotururken oraya gıdersenız o pis suya dıkkat edın dıye uyaran kısılerın sozlerı aklıma geldı. Esımı uyandırıyorum, uyanırken pis sudan azıcık esımın agzına gırıyor zorla kusturuyorum, ardından dayımın karısını goruyorum sankı dayımın karısı o evde yasıyor. Dayımın esınden bahsedeyım bıraz, kendısı 5 vakıt namaz kılıyor 2 engellı cocugu var ve benı uyarıyor bu evde buyu var dıyor. Sonra urpertıyle uyanıyorum, su gıbı terlemıstım. 3 dk sonra sabah ezanı okundu, esımle hala annesınde kalıyoruz, esımın anne ve babası kavga ettıklerı ıcın esımın babası bızde kalıyor, bızde esımle annesınde kalıyoruz . 26 yasındayım ısmım gunay, yorumlaesanız cok tesekkur ederım ayrıca telefonumda noktalı harfler olmadıgı ıcın bu sekılde yazıyorum bunun ıcın de herkesten ozur dılerım. Allah razı olsun sımdıden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada pis su görmek;
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda tertemiz bir kalbe sahip olduğunuzu, iyi duygularla dolu olduğunuzu ancak yaşamınızın rotasını fazlasıyla başkalarının yönlendirdiğini ve bu durumun sizi rahatsız ettiğini ancak yavaş yavaş kendi kararlarınızı kendiniz almaya başladığınızı veya başlayacağınızı ,bazende içinde bulunduğunuz sıkıntı ve korkuya işaret eder.

"bu evde buyu var dıyor. Sonra urpertıyle uyanıyorum"
Allah'ın izni olmadan, büyü ile hiç kimseye zarar veremez.
Büyünün hakikat olduğu kabul edilince, herkese tesir etmesi de tartışılmaz. Ancak daha fazla tesir ettiği kimseler de mevcuttur.
Bunlar da şeytanın vesvese ve evhamlarına önem veren ve bu tür şeylere açık olan kimselerdir.
Böyle kimseler, daha çok kendi kendilerini bir saat gibi kurup hasta eder. Çünkü şeytan, insana sadece vesvese verir ve yanlışı doğru olarak göstermek ister.

Allah'a olan görevleri konusunda gevşek davranan ve ibadetlerini ihmal eden kimselerdir.

Hz. Peygambere sav.yapılan büyü konusunda Cenab-ı Hak (c.c.) "Felâk" ve "Nas" surelerini indirip bunlarla dua edip kendisine sığınmasını istemiştir.
Hz. Peygamberimiz sav de öyle yaparak şifa bulmuştur. Böylece Peygamberimiz, büyücülerin gayretlerini neticesiz bırakmış ve arzularını kursaklarına tıkamıştır.

Malumdur ki, büyünün tesir etmesi, kişinin içinde bulunduğu psikolojik durumlarla, karamsarlık, evham ve şüphelerle de yakından ilgilidir.
Felâk ve Nas Sûresi'nde ise bu noktalara işaretle, normal durumlarda olduğu gibi, insanın başına böyle bir hal geldiğinde de yine sadece Allah'a sığınması gerekir...

Kısacası, günlük hayatımızda dua ve ibadetlerimize dikkat eder, dualarla Allah'a sığınır ve gerektiği gibi yakın olursak, O’nun himayesine girer,
büyüden ve büyüyü uygulayabilecek büyücülerden, habis ruhlardan korunmuş oluruz.selametle..
.

Üst Alt