• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada polis görmek

hodrimeydan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM
Ben gordüğüm rüyanın sızden tabırını ıstıyorum yardımcı olursanın sevınırm. ruyam su sekıldeydı ruyama baslarken cok polis aracı gordum bızım mahalleye baskın yapıyorlardı . Ama mahallede benı memurlar almadı ellemedı bıle. O ruaya bırden degıstı ve cıktıgım kızı gordum onunla muhabbet edıyoduk, ve aynı ruya ıcerısınde bırden tanımadıgım bır kız geldı ve kızla sevgılıydık. Bır cafede oturup cay içtik el ele beraber yuruyorduk kızla ama kızı tanımıyorum . Arkası uyandım zaten ruyadan acıklamasını yaparsanız sevınırım. En kısa zmanda sızden beklıyorum Allah yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALEYKÜM SELAM
Hayirdir insallah..
Rüyada polis görmek Aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna ,saygi,hurmet gordugunuze işaret olup, güçlü olmak,
rakiplerinizi yenmek olarak yorumlanır.

ayrica rüyada polis görmek siddet ve gama etrafinizdaki dost ve dusmanlari belirlemenize isarettir..
Sevdiginiz insan ile bugunlerde yasayacaginiz farklilik, ayrilik ve bazi SIKINTILARA isarettir..

insan bildigi kadar Adil bilmedigi kadar da zulm eder...
bizi kıranları ne kadar tanıyoruz? Kırıldığımız insanların yaşadıklarının ne kadarını biliyoruz?
Yeri geldiğinde yaşadıklarımız yüzünden kırmış olduklarımızın bizi anlamasını bekliyoruz da; neden bizi kıranların
niye böyle yaptığını düşünmeye çalışmıyoruz
Kardesim Zaman en iyi hakim hüküm ve Hekim dir..
Hayirli geceler.

şamil cifci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, degerli kardeşim ben rüyamda hastanede çalışıyorum bir bayan bana 50 lira bahşiş veriyor. Sonra yolda gidiyorum işten paydos etmişim, ağaçlık patika bir yoldan aşağı otobüs duragına indim otobüs bekliyorum, sonra aklıma geliyor ben niye paydos ettimki bu gün 16 saat çalışacakdım diyorum. Geri dönerken polisler beni alıyor karakola götürüyor, sıralara herkesi oturtmuş cebinizde ne varsa çıkartın sıraların üstüne koyun diyor. Benim cebimden birkaç demir çıkıyor bende şaşırdım bunlar ne diye, çivi, kapının menteşesi bunun gibi şeyler cebimden çıktı. Sonra diyorlar ki herkes kollarını sıvasın igne yapılacak polis sırtını dönmüş vaziyedde elinde igne var ben kolumu sıvamışım polisin yanına gittim ben aşı olmak istemiyorum dedim. Polis yüzünü döndü elindeki iğneyle kafama 4 defa vurdu batırarak değil, iğneyi yanlamasına yani bir sopayla vurur gibi 4 kez vurdu ben uyandım. Yorumlarsanız beni çok memnun edersiniz. Şimdiden çok sagolun allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Gördüğünüz rüya, günlük hayatında Sizi öfkelendiren,zihinsel ve ruhsal yorgunluk veren bazı olaylar yaşadığınız yada tanık olduğunu simgelemektedir.

Rüyada polis görmek; aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işaret olup, güçlü olmak, rakiplerinizi yenmek için gerekli güç ve imkanlara sahip olduğunuzu işaret eder.
içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişelerin yersiz olduğuna yorumlanır, bunu bilip ona göre davranmak gerektiğine delalet eder...
Rüyada iğne görmek;Bir takım sıkıntı ve kırgınlıklar anlamındadır..Allaha emanet olun..

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Polisten kaçmak

Selamün Aleyküm Ablacığım..
Dün gece rüyada polis gördüm/polisten kaçtığımı...
Rüyayı görürken tam 20 kere uyanıp uyudum ve sürekli yatağımda bir sağa bir sola dönüp durdum rüya sanki Sinemada gerilim,aksiyon filmi izler gibi ilgindi birşeydi.
Rüyam;Ben evdeydim yanımda kuzen hala annem vardı sonra 2 adam geldi tanıdık heralde ama hatırlamıyorum kim olduklarını bir kafeye oturduk..Bizi biryere götürceklerdi Ama ben gitmek istemiyordum diğer herkes gitti ben o 2 adamla kaldım.Sonra birden polisler geldi Alın alın şunları dedi tutuklayacaklardı bizi,Ben çok korkmuştum 2 adam suçluydu ve ben onların yanında olduğum için gözaltına alıncaktım.Sonra kadın polise suçlu olmadığımı söyledim ve oturduğumuz masa da alkoller vardı onları 2 adam içiyordu kadına hayatımda hiç alkol içmediğimi nefret ettiğimi hatta sigara bile içmediğimi kokusundan iğrendiğimi söyledim.Sonra 2 adamı götürdüler,ben kaçmaya başladım sonra bir sürü insanla karşılaştım orda kuzen hala annem de vardı yaklaşık 30 dan fazla kişiydik onlarda polislerden kaçıyorlardı..Sonra artık polisler peşlerindeydi.Ben onları takip ediyordum ama onlar bilmiyorlardı sonra son çareleri kaldı ve yola devam edemiyorlardı çünkü önlerinde çukur vardı yaklaşık 2 metrelik ve sular vardı içinde 20 cm büyüklüğünde ama düz yola doğru olan mesefa çok fazlaydı herkes birbirinin üstüne çıktı ve düz yola geldiler en üstteki düz yola gitti düz yoldan kastım ormanlık mağara gibi yer. sonra diğerlerini çıkardı en son bir kadın kaldı o sürü den değildi kadın oraya düştü ve orada kaldı kimse yardım etmedi ben kendi canımı riske atıp yardım ettim..Sonra böyle...

Anlamadım rüyayı film gibiydi ve uyanık ve uykuyla rüya devam etti resmen.Kesik kesik.....Ve uykumdan 5 dakkada bir bir sağa bir sola döndüm huzursuz oldum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam.kardeşim Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada Polisten kaçmak;
Vicdaninizda ,Sizi rahatsiz eden bir suç işlediğinizi gösterir veya bazı hareketlerinizi kontrol edebilme kabiliyetiniz var ama kendinizi idare edemiyorsunuz manasını da taşır.
Bazı problemlerden kaçıyorsunuz veya karşınızdaki sorunun ne olduğunu bilmiyorsun şeklinde yorumlanır
endişe içersinde olacağınıza delalet eder.sizi endişelendirecek ve birşeylerden uzaklaşmak zorunda kalacağınıza yorumlanıyor.
Polisten kaçtığınız görmek sizin bilinç altınızın etkisinde olduğunuzu gösteriyor olabilir. Geçmişte istemediğiniz olayların yaşanması unutamamızında nedeni olabilir.

Önce düşün,sonra tAŞın yoksa kendinizden bile kaçmak zorunda kalabilirsiniz..Selametle..

Erdal Daymoon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm
Rüyamda istanbuldayım bir arkadaşımla geziyorum akşam vakti. Her yerde polis var ve gençleri kontrol ediyorlar. Biz ara sokaklarda ilerlerken bir polis bize sesleniyor ve biz kaçmaya başlıyoruz ve yakalanıyoruz denize karşı Surların üstünde yakalıyor bizi.Daha sonra eski virane bir eve saklanıyoruz. 3-4 kişi bizi takip ediyor ama onları görmüyorum sadece duyuyorum bana onların kötülük olduğunu söylüyorlar ve korkarak fatiha suresini okumaya başlıyorum. Benimle dalga geçiyorlar ben dua ederken. Daha sonra onlar kayboluyorlar. O virane evin içinde bir otomobil buluyorum üstü kilimlerle örtülü. Güya rahmetli annemin arabasıymış. Üstünden kilimleri alıyorum arabaya biniyorum. Içi eşya dolu. Valiz, halı, çamaşır vs. Bi kaç valizi arabadan çıkarmaya çalışıyor engelliyorum ve arabayla geri geri o evden çıkmaya çalışıyorum başaramıyorum. Arabadan vaz geçiyorum ve yaya olarak o evden çıkarken yerde yaşlı bir kadın oturuyor üstü başı perişan içinde ve bana bakıyor. Ordan ayrılıyorum ve yolda giderken arkamdan iki bakımlı güzel bayan geldiğini görüyorum. Yolumu ararken bi kilise görüyorum ve devam ediyorum.merdivenlere geliyorum ama çok yüksek ve inmeye korkuyorum.aşaya bakıyorum merdivenlerin bittiği yerde temiz su, göl ,denizde olabilir var. O iki bayana yolu soruyorum onlar gülüyorlar.Ve bende ne yapacağımı soruyorum ayağımda ayakkabı dahi olmadığını söylüyor ve gösteriyorum.Sizce anlamı nedir bu rüyamın? Simdiden yorumunuz için Allah razı olsun teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr Olsun
"bir arkadaşımla geziyorum akşam vakti "
İçinde bulunduğunuz sıkıntıları, mutlaka duymak isteyenler dışında kimseye açmayın yada içimizdeki ,karanlık , yalnızlık olarak yorumlanir...

Rüyada polis görmek;
aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işaret olup, güçlü olmak, rakiplerinizi yenmek için gerekli güç ve imkanlara tecrübeye sahip olduğunuzu işaret eder.
içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişelerin yersiz olduğuna yorumlanır, bunu bilip ona göre davranmak ,vaktinizi boşa harcamamak gerektiğine delalet eder...

"gençleri kontrol ediyorlar"

İhtiyar Delikanlı ,Gördüğün rüya, günlük hayatında seni öfkelendiren bir olay yaşadığınız yada tanık olduğunu simgelemektedir.

Rüyada polisten kaçtığını görmek;
genelde bir suç işlediğinizi gösterir veya bazı hareketlerinizi kontrol edebilme kabiliyetiniz var ama kendinizi idare edemiyorsunuz manasını taşır.
Bazı problemlerden ,ailevi sorunlardan, belki de kendinizden kaçıyorsunuz veya karşınızdaki sorunun ne olduğunu bilmiyorsunuz oturup konuşmuyorsunuz
bile şeklinde de yorumlanır...

Rüyada polis tarafından tutuklanmak;
dikkatli olmanız gerektiğine, etrafınızda tehlike olduğuna ,ya da kendi siniriniz, asabi olmaniz ile kendinize zarar verdiğinize işaret eder.

Rüyada Fatiha Suresini Okumak;
Rüyada Fatiha'yi veya ondan bir ayet okudugunu, yahut kendi üzerine okundugunu görmek,
o kimseye Allah-u Teala'nin şer kapilarini kapayip, hayir kapilarini açacagina isarettir.

Rüyada Fatiha suresini okumak;
hayır ve iyilik bulmaya, güzel olaylar yaşamaya, iyi kalpli kişilerle karşılaşmaya, kişinin dünya nimetlerinden ve mallarından daha fazla nasipleneceğine rivayet edilir..

Rüyada merdiven görmek;
hayatın maddi ve manevi iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder.. insan hayatti boyunca her şey ile imtihan edilebilir
ama unutmayin her imtihanin bir Hikmetti sebebi vardir...

Rüyada kilise görmek;
bilime ve ağlamaya yada uzun süreden beri beklediğiniz bir olayda hayal kırıklığına uğrayacağınıza delalet eder.
girdiğiniz sitelere dikkat edin.

"iki bakımlı güzel bayan geldiğini görüyorum. O iki bayana yolu soruyorum onlar gülüyorlar."
doğru yolu kime soruyorsun dikkat et!!!

biri Nefsiniz ,Vesvese ,biri de şeytan !!düştüğünüz hale,sizi düşürdükleri hale bakıp bakıp gülüyorlar ..
Kendinize gelin Kendinize..........akıllı insan öz eleştiri yapar.Biz kendimizin en kötü düşmanı da olabiliriz,en iyi arkadaşı da.
Biz kendi sorunlarımızın kaynağı da olabiliriz,çözümü de.Hayatımız bakış açımız kadardır ve bakış açımıza göre şekilenir.selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/8911-yarali-virane-yuregime-hos-geldin.html

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, ben sabah ruyamda arkadaslarimla daglik guzel bir yerde oldugumuzu gordum. Sonra polis baskin yapiyordu beni de F.B.I tutukluyordu, polisler kotu davranmak istemiyorlardi kolumdan tutmadan goturuyorlardi. Bende tutukladiniz artik sizin isiniz diyordum. Sonra ev gibi bir yerdeydik bazi belgeler vardi onlari saklamaya calisiyordum, polisler gorurse tekrar yaklarlar diyordum. Biri benden yardim istiyordu bu belgeleri at diye ona yardim etmiyordum. Esimle gorusup kaldigi ortamla kisilerle ilgili bilgiler aliyordum, hapistemiyim esimmi hapiste anlamadim.. Tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.
Rüyada polis,hapishane,tutuklanmak,görmek;
Stress,sıkıntı ,hastalık ve üzüntüye işarettir..
Vicdaninizda ,Sizi rahatsiz eden bir suç işlediğinizi gösterir veya bazı hareketlerinizi kontrol edebilme kabiliyetiniz var ama kendinizi idare edemiyorsunuz manasını da taşır.

Yaşamınızda kontrol ve sukuneti elden bırakmamalısınız. Ani çıkışlarınızın olduğu görülüyor. Kendinizi geliştirmek için elinizden gelen her şeyi yapmamışınız.
Kendizi daha fazla geliştirmek için çaba sarfetmeli,sabir etmeli, okumalı, öğrenmelisiniz.selametle..

dgüüll,.

Üst Alt