• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada polis olmak

vefahas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Üstadım;

Rüyada kendimi polis olarak görmüştüm, polis mesleğinden uzağım...

Geniş bir caddede, askeri tören yapılan alanda polis aracıyla devriye geziyoruz. Polis aracında üç kişiyiz. Şöfor polis, yanında emniyet amiri ve arka koltuktada ben bulunuyorum. Bir süre devriye halinde bulunduktan sonra park ediyoruz. Her hangi olumsuzluğa karşın etrafımızı süzüyoruz. Arka camdan geriye bakıyorum. Arkamızda polis aracı var. Bu polis aracında şöfor polisin yüzü gözüküyor, diğerleride çömelmiş durumda yüzlerini gizlemiştir. Durumdan şüpheleniyorum, önümde bulunan amiri uyarıyorum. Amir araçtan inmeden geriye sesleniyor. Bir takım teknik ve sayıdan ibaret sözlerle şüphelendiğim şahıs cevaplar veriyor.

Polis aracımız yeniden devriye için hareket ediyor. Caddede devriye halinde seyir halinde iken bir süre sonra yine park ediyoruz. Arka koltuktan yine aynı şekilde geriye dönüp bakıyorum. Arkamızda sivil araç vardır. Araçtakilerin üzerinde deniz askeri üniformaları vardır. Dört kişiden sadece birinin yüzü görünüyordur. Yüzü görünen şöfor koltuğunda oturan şahıstır. Emniyet amirini uyarıyorum. Emniyet amiri araçtan inmeden "Burada durma amacınız ne" şeklinde konuşuyor. Deniz askeri silahını çekiyor. Emniyet amiri anında silahla karşılık vermeye başlıyor. Silahıma davranıyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Üstadım;... Hayırlı Ramazanlar
Allah oruçlarımızı,ibadet ve dualarimizi kabul ve bizi bize kendimize getirsin..Biz Ramazan'ı değil, Ramazan bizi iyi,olumlu yönde değiştirsin ins..
evett konu,rüyada da yanlis yere acilmis ..artik sitemizin adminleri sag olsun.. Allah RAZI olsun konuyu gerekli yere ins. musait bir zamanda taşirlar..

Hayırdır İnşallah
polis olduğunu görmek; devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye yada etrafinizda huzur,asayiş ve sükut getirmeye calistiginiza delalet eder.

Rüyada tören Alanında Devriye gezdigini görmek;
başarıya ulaşmak için fedakarlık yapmak gerektiğine işarettir. Gerçek hayatta çok önemli bir an yaşayacağınıza bu yüzden sorumluluk almanız gerektiğini gösterir.
Kendini tanıma ve keşfetme zamanının geldiğini ifade eder.

DERDİNİZ KENDİNİZLE. Kendini bilmeyen neyi bilir? Kendisi ile kavgalı olan kiminle barışıktır?
İnsan dilini tutamadığı zaman kırıyor ve kırılıyor.
Elini tutamadığı zaman kırıyor döküyor.
Kendini tutamadığı zaman kendini yitiriyor kendine yazık ediyor kendinden geçiyor?
Yani kendini tutamayan özne olamıyor nesneleşiyor. Hakim olamıyor mahkum oluyor. Sahip olamıyor sahip olunuyor...
bir seyler doğru gitmiyorsa nerde yanlış yaptığıniza bakin..Ya kendinizi değiştirin ya da meslek ve cevrenizi..

Rabbine karşı acziyetini ve zafiyetini anlamız, Maddi manevi sıkıntılarınız sona erecek. Allah'a yönelip ondan af ve mağfiret dilemeniz size
ve ailenize ve kalbinize huzur,asayiş ve sükut getirecegine yorumlanir Allahu Alem...iyi gunler..

semraküçükkaya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda polistim. Çatışmalara giriyorduk hayatımı bir arkadaş zor kurtarıyordu. Sonra kaçtık ama yine yakalandık ellerime kelepçe vuruyorlardı ama kelepçe kapanmıyordu. Üç kişiydik yine kaçtık ilerde biri küçük biri çok büyük iki at gördük arkadaşlar o büyük ata biniyordu. Sonra arkadaşlardan biri attan indi beni bindirmeye çalışıyordu. Sonunda delillerle birlikte kurtulduğumuzu gördüm.

YÖNETİM/EDİT: https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım; bugün sabah namazından sonra bir rüya gördüm hayırdır inşallah.

Rüyamda hem polis okulunda öğrenci gibiyim hemde aynı zamanda polisim. Sınıftayız kızlar erkekler var günlük eğitim saati bitmiş oluyor yanımda sarışın bir bayan oturuyor bu bayan bir sevgili gibi yada evli gibiyiz. Akşam olmuş yatakhanelere gitmek için hazırlanırken o sarışın bayan gitmiş oluyor. Yan tarafımda beyaz eşarplı bir bayan var sanki elimizde elektronik yazı yazdığımız tahta gibi birşey var oraya yazdıklarımızda karşıda gözüküyor. Bu türbanlı bayan beni sevdiğini falan yazdı ben yazıyı görünce ona baktım oda bana bakıp gülüyordu. Sonra yatakhanelere geçtik o yanımda oturan sarışın bayanla aynı yatakta yatıyoruz. Sonra bir patlama sesi geliyor alarm veriliyor hepimiz hazırlanıp çıkıyoruz. Sonra ben camdan bakarken bir arkadaşın yanında bomba patlıyor yanına gidiyorum hiç birşey olmamış yerde gümüş yüzükler falan onları topluyordu. Bana baktı sende topla dedi cebime gümüş yüzükleri toplamaya başladım. Sonra olay bitti yatakhaneye doğru giderken sınıftan geçiyordum o türbanlı bayan yine aynı yerde oturmuş bana gülüyordu. Sonra yatakhaneye geçtim o sarışın bayan yatıyordu sonra uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,hayırdır inşallah.
Rüyada polis olduğunu görmek;
memur olma arzunuzu, devlette görev alma veya devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye istekli olduğunuzu gösterir.

Rüyada polis akademisi veya polis okulu görmek;
önünüzdeki yeni arkadaşlıkları, yeni imkan ve firsatları, yeni iş imkanlarını gösterir.

"Bu türbanlı bayan beni sevdiğini falan yazdı ben yazıyı görünce ona baktım oda bana bakıp gülüyordu. Sonra yatakhanelere geçtik o yanımda oturan sarışın bayanla aynı yatakta yatıyoruz. "
Hiç bir işinde acele etme, temkin ve tedbir ile hareket et. Acele şeytandir.karar verirken sadece aklın,ve nefsin ile plansız hareket etme..Sana Sadece Dünyada değil Ahirette'de EŞ'lik edecek birini Sev...

Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey, hakkınızda hayırlı olabilir ve hoşunuza giden bir şeyde, hakkınızda şer olabilir!!
bu yüzden her zaman hayırlı düşünüp ALLAH'tan hayırlısını dilemek lazım gelir...Selametle

acilangul1

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ablacım tabirin ve nasihatlerin için. Senin ilminden bilgilerinden faydalanmak gerçekten çok büyük bir mutluluk kesinlikle dikkat edeceğim ablacım. Allah'a(c.c) emanet ol...

ibrahimm21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyam size biraz saçma gelebilir ama ben yinede anlatmak istiyorum. Ruyada ben özel bir özel polistim elimizde agir makineli tufekler tasiyorduk ve yurtdisina hangi ulke oldugunu hatirlamiyorum operasyona gittik belli bir ekiple. Orada o ulkeye ait bir polis karavanina onlarin uniformalarini giyerek sızdık. Onlarla birlikte belli bir mesafe aracla gittikten sonra ekipten bir arkadasimiz o yabanci polislere elindeki agir makineli tufeklerle ates etti, o arada bende tufegimi elime aldim ve ates ettim, aractaki tum yabanci polisleri oldurduk. Sonra araci durdurup ekiple birlikte ileriye dogru kosmaya basladik. O an arkadan 2 araba yabanci polisler geldi ve ellerindeki agir makineli tufeklerle arkamizdan bize ates actilar, ben orda 4 tane agir darbe aldim, kanlar icinde yere yigildim. Oluyordum tam gozlerim kapaniyodu uyandim. 21 yasindayim sizce bu neye isarettir ?

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Üst Alt