• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rahmetli babasını görmek

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a. kardeşlerim...Çok yakın bir arkadaşım rüya görmüş,onu yorumlatmak istedim.Rüyasında,bir mezarlıktaymış ama hiç mezarlık görmüyor,etrafı bembeyaz.Böyle yüksek bir yerde duruyormuş,altında kum varmış. O anda rahmetli babası belirmiş,babasının üstünde ona çok yakışan siyah bir gömlek varmış,arkadaşıma korkma,ben kızlarımı alırım demiş. Arkadaşım korkmadan babasının kucağına gidiyomuş,babası onu kumun üstüne bırakıyo.Kum sıcacıkmış,arkadaşım bütün dertlerinden arınıyor,çok rahatlıyor.Sonra babası kayboluyor ve uyanıyor...Sizce bu rüya neye delalettir ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. Hayirdir insallah
arkadasiniz hakkinda bilgimiz yok ama onun bu gunlerde duygu boslugu, ozlem, hasret ve bir cesit celiski, SIKINTI ve yanlizlik yasadigini ruyasindan cikariyorum..
Babasinin da mekani Cennet olsun.. Babasini Hayir dualarinda unutmasin soyle ona olur mu?

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan, hapis
3-gecici -Sıkıntı

Rüyada ölmüş anne ve babalarının sağ olduklarını görmek korkudan emin olmaya, sevinç ve mutluluğa delalettir..

"Kum sıcacıkmış,arkadaşım bütün dertlerinden arınıyor,çok rahatlıyor"
Rüyada kum görmek geçmişte yaşadığınız sıkıntıların artık bittiğine ve bir daha yaşanmayacağına işarettir.

Sevdiklerinizi dengeli olculu Sevin..Size ihtiyaclari oldugunda orda yanlarinda olun ama Onlari çok sıkmayın...
her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
avucumuzu sıkmadan gevşekçe tutarsak kum taneleri kaymaz durur...avucumuzu kapatıp sıkmaya başladığımız an
kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar.
bir kısmını tutmayı başarsanız da çoğu akıp gider.
ilişkiler de böyledir... Sevmek ile Sahiplenmeyi karistirmayin..
Hayirli geceler...

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederiz, arkadaşım çok rahatladı gerçekten Allah razı olsun hayırlı geceler...

Üst Alt