• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ''RANA'' lafzını işitmek

nurderun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, Ruyamda rana kelımesını işittim.Yorumlarsanız sevınıırm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sevgili 'RANA,
Bedenen, ruhen, kalben ve itikaden afiyet üzere olman için her daim duacıyım..
Rüyada ''RANA'' lafzını işitmek;
HAYAT'i zarif,naif yaşamaya yada yaşayan bir insana delaletir..

naif insanlar ;olaylara, durumlara ve kişilere hep aydınlık bir pencere dibinden bakan, iyi niyetli, sakin ve dinginlik aşılayan insanlar.ne kadar fazla olurlarsa o kadar naifçe yaşatırlar hayatı.
ülkemize fazlasıyla lazım insanlar.birbirine bu kadar tahammülsüz bir topluma naif insan genleri aşılanmalı...

Naif insan,olmak zordur günümüzde!! aptal diyemezler çok parlak değil, çok hızlı kavramaz, naifdir, saftır diye konuşurlar..naif insan;Hayatın ne içinde ne dışında, tam kenarında, içinde sızı göğsünde koca bir yumruk tek ayak üzerinde dengede kalmaya, dahası ayakta kalmaya çalışmaktır yaptıkları, anlaşılmayı bekleyerek!.

"Müminler ancak, Allah anıldığı zaman yürekleri titreyen, kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğunda imanlarını arttıran ve yalnız Rabblerine dayanıp güvenen kimselerdir." (8/Enfal, 2)

nurderun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun duanız ve yorumunuz için.
Zarif ve naif oldugumu soylerler. Fakat hoslanmayacagım bır davranıs bır olay karşısında ani bır şekılde tepkımı bellı eder ve o durum o ınsan hakkında notumu verırım, bır yengec gıbı kabuğıma cekılırım. Çünkü olurlarım olmazlarım vardır.
Hayatın kenarındayım.
''Yaşamıyor gibi yaşamak'' zorundayım. Rabb'e yakınlık ancak bu şekilde bir yaşam biçmi ile sağlanabilir.
Hayatın ta içinde olmak bana ruhuma azap verir.Çünkü bu bir kaybolma emaresidir hatta kayboluşun ta kendisidir.Dünyalık insanlarla dünyalık muhabbetler şeytani kahkahalarla dolu çehreler bir zindan bir azap bir esaret..
Anlaşılmayı artık beklemiyorum
Beni anlayan bir akranım da yok
Tek gayem son nefesime kadar Millet-i İslam'a ''iman erleri'' yetiştirebilmek, tüm varlığımla HAK için hizmet etmektir.
Gönül sızım dualarınızı esirgemeyiniz.
Duaya çok ihtiyacım var.
Ve sizin gibi dostlara...
Rabb'im merhametiyle muamele etsin hepimize...

Üst Alt