• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Restaurant görmek

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..merhaba ben dün gece rüyamda büyük bi restorantta çalışıyorum ama dısarıda açık alanda..iki grup var.. Grubun birini tanıyorum.. iki grubada yiyecek yapıyorum ama tanımadığım gruba daha iyi yiyecek ve ilk önceliği onlara tanıyorum.. İçimden çünkü bu grup hakediyor diyorum..Tanıdığım gruba hem basit hemde sonra verecekmişim ve beni patrona şikayet etmişler.. Patronda bana bişeyle dizime vuruyor ve bende sinirlenip zaten izinli çalışıyorum başkalarının gazına gelip yaptığına bak diyorum ve patron pişman oluyor yaptığına.. Sonra yüce rabbime dua ediyorum..dua ederken yanıma bir inek ama normal bi inek değil 5_6 katı kadar büyüklüğünde dile geliyor ve oda bana benim için dua ediyor..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahın selamı rahmeti ve bereketi sizin üzerinize de olsun..
Rüyada Restorant görmek ;Duygusal açlıgı,duygu boslugu nefis ile iman arasindaki mucadelenizi simgeler..
Rüyada bir restaurant sahibi olduğunu veya restaurantta calistiginizi görmek; yeni bir iş alanına gireceğine delalet eder.
Allah a yonelip Hakkinizda Hayirlisini Allah tan dilediginize ona teslim olup Onun takdirine ve O ndan RAZI oldugunuza isarettir..
Kim ki Allah cc dan RAZI olursa Allah cc. da Ondan RAZI olur...

İlim yapmış kendisini bilen müminler hep teşvik edicidir ve kendilerini asla en doğrucu görmezler.
Kendisini en doğru olarak görüp başka müslüman kardeşlerini acımasızca eleştirmek yapılabilecek en büyük yanlıştır.
İlim yapmış müminler Yüce Allah(C.C) dan çekinirler başka kardeşleri hakkında hüküm veremezler...Hep teşvik edici ve doğruyu öğütleyicidirler.
Çünkü Hüküm sahibi Yanlızca Yüce Allah(C.C) dur.
en doğru olanı yanlızca Yüce Allah(C.C) bilir.

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
peki normal bi ineğin 5_6 katı büyüklüğünde bir ineğin benim için dua etmesi ne anlama geliyor acaba.ALLAH ( c.c )şimdiden razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
peki normal bi ineğin 5_6 katı büyüklüğünde bir ineğin benim için dua etmesi ne anlama geliyor acaba.ALLAH ( c.c )şimdiden razı olsun..

İçimizdeki doyumsuz hayvani temsil ediyor...

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsunn..

Içimizdeki doyumsuz hayvan demişiniz.ama diğer sitelerde konusan ineğin başka bir yorumu var..ama ben bana dua eden bnm için dua eden ineğin ne anlama geldiğini merak ediyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsunn..

Içimizdeki doyumsuz hayvan demişiniz.ama diğer sitelerde konusan ineğin başka bir yorumu var..ama ben bana dua eden bnm için dua eden ineğin ne anlama geldiğini merak ediyorum..

Allah RAZI olsun sizin de kardesim ben ruyanin o bolumunu yorumlamak icimden gelmiyor..nedeni ise vardir bir sebebi hikmetti...utngc..
baska sittede buldugunuz ile kendinizce yorumlarsaniz sevinirim.. Hayirli gunler....

duaa..

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok tşk ederim.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

MEVLAM GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
benim için önemli olan siizin yorumlarınız..benim tek isteğim yorumlarımın İLahı aşka yorumlanması bunu çok istiyorum..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inŞ.

MEVLAM GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER..

BİZ YÜCE RABBİMİZE SIĞINMIŞIZ..ONDAN GELEN HERSEYE RAZIYIZ..İNŞ. MERHAMETİNİ VEDE RAHMETİNİ ÜZERİMİZDEN ESİRGEMEZ..YÜCE RABBİME HAMD U SENALAR OLSUN..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun kardesim.. ama O bolumu yorumlamamayi secti isem inanin madde ve mana aleminde bir Hikmetti olduguna inandigim icin yorumlamadan Hayra yordum ...

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizlerden razı olsun ..

Üst Alt