• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rüzgar hortumu görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

selahattin

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm .Ben 32 yaşında 2 çocuk babasıyım samsunda ikamet ediyorum serbest işle uğraşıyorum inşaat v.b iş işler. Geceydi bir yere gitmek istiyordum önümde az ilerde kocaman ama çok büyük bir hortum gördüm bana doğru yaklaşıyordu ben geri geri gitmeye çalışıyordum ama çok zorlanıyor hortuma karış çam diye korkuyordum sonra hortum bir yerde sabit kaldı sanki beni izliyordu çok korkmuştum daha sonra parçalandı küçük küçük hortumlar haline geldi geceydi her taraf karanlık hiç ışık yoktu daha sonra uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim haydi Bismillahirrahmanirrahim cekerek Allah a teslim olarak bu ruyanizi beraber yorumlamaya calisalim ?
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Rüzgar hortum, rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini ..
belkide mesleginize yakin bir baska ek is zanaat da alip kendinizi gelistirip degistirebilirsiniz..
Belkide RIZK kapiniz farkli mekan ve Kapilardadir Allahu Alem..
bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....
Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam HAZIRLIK gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır...
Hayirli Gunler Allah-in ipine SIKICA SARILIN...
Ailenizi ve Cocuklarinizi Kendinize, kalbinize de YAKIN tutun..Sevin onlari...aranizda guclu baglar kurun hic bir Ruzgar hortumu sizi birbirinizden koparmasin olur mu?

merve16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm.. Ben 22 yasında Bursa'da yasıyorum. İşten iki ay önce ayrıldım ve iki aydır evdeyim. Bu gece rüyamda gördüklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Kendi evimde değilim başka bir ev yüksek bir bina. yalnız o ev bizim köydeki evin yerinde halbuki bizim köydeki ev değil. evde hiç kimse yok sadece ben varım.Ablam babam annem bi yere gidiyorlar. Ablamla ilgili kötü bişey olucak onu tam olarak hatrlamıyorum şuan. köydeki ev kurak bi yerde bizim tam karsısında kocaman bir deniz var rüyamda bi ara oraya doğru bakarken bir hortum beliriyor. denizden bana doğru geliyor. o kadar kuvvetliki çok korkuyorum. Aklıma gelen tek şey kelime-i şahadet getirmek oluyor.ama rüyamda cünüp'üm o şekilde ölmek istemiyorum diyorum kendi kendime fakat genede kelime-i şahadet getiriyorum üç dört kere sonra hortum evi çevreliyor ve sonra hiç bir zarar vermeden gidiyor. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hayirdir insallah..Allah cc.Hayra cevirsin..

"köydeki ev kurak bi yerde bizim tam karsısında kocaman bir deniz var rüyamda bi ara oraya doğru bakarken "

su an icinde bulundugunuz darlik, SIKINTI kurak bir donemdesiniz..ama tam karsinizda kocaman bir deniz deniz guc kuvvet,ferahliktir...
hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini ..
belkide mesleginize yakin bir baska ek is zanaat da alip kendinizi gelistirip degistirebilirsiniz..
Belkide RIZK kapiniz farkli mekan ve Kapilardadir Allahu Alem..
bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....
Rüyada cenabet olduğunu görmek; Kedere ve sıkıntıya, eksiklige işlediğimiz bir günaha tevbenin geciktigine işarettir..

"rüyamda cünüp'üm o şekilde ölmek istemiyorum diyorum kendi kendime fakat genede kelime-i şahadet getiriyorum "

bu kimse, arzu ettiği dünya ve ahiret işlerinde güçlüğe düşer.lakin yinede Allahin rahmetti ve yardimi ile kendindeki
maddi,manevi eksikleri tamamladiginda feraha,mutluluga ve huzura erisecegi seklinde yorumlanir..

"evi çevreliyor ve sonra hiç bir zarar vermeden gidiyor "
insallah bu dar SIKINTILI gunlerde gececek..
O İşten iki ay önce ayrılmanizda da bir sebebi hikmet vardir..ins. daha Hayirlisini bulmak icin Allah tan cokca yardim dileyin..
hayirli bereketli gunler..

masumiyet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm... Ben 29 yaşında bekar bir bayan öğretmenim. Sıkıntılı bir iş ortamım ve iş arkadaşlarım var. Yakın zamanlarda il içinde başka bir yere atamam çıktı. Ancak okulda yeterince öğretmen bulunmadığından yıl sonuna kalma ihtimalimin neredeyse kesin olduğu söylendi. Rüya yorumunuza katkı sağlar diye uzattım kusura bakmayın.
Dün sabaha karşı beni uykumdan uyandıran şöyle bir rüya gördüm: Rüyamda deniz kenarında güzel bir evdeyim. Bulunduğum odada tanımadığım bir bey var. Dışarıda fırtına çıktı birdenbire. Alacakaranlık ortalık. Karşımdaki geniş ve perdeleri sonuna kadar aralık pencerelerden simsiyah küçük rüzgar hortumları pencereden içeri girip üzerime gelmeye başladı. Rüyamda korktuğumu hissettim. Gelen bir hortum koluma dolanıyor, kimi ayağıma beni sarsıp gidiyordu. Bir şekilde kurtuluyordum. Ama yüreğim deli gibi çarpıyordu. Fırtına devam ederken karşımdaki bey güzel ve yavaş bir şarkı söyleyerek bana beni korumak istercesine sarıldı. Duyduğum şarkı biraz ferahlık verdi. Birkaç dakika içinde de fırtınanın eski şiddeti kayboldu.
Yorumunuzu rica ediyorum. Çok çok teşekkür ederim.

YÖNETİM/EDİT: Lütfen kurallar bölümünü okuyunuz!

ufuk5434

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şiddetli rüzgar ve hortum

selamünaleyküm Rüyamda bilmediğim bi yerdeyim. birden şiddtli bir Rüzgar başlıyo ,çeveredekiler kaçışmaya başladı. sanırım küçük oğlum yanımda çünki bi çocuk eli tutuyorum. Binaların içinemi kaçsak diye düşünürken hortum binalarıda sökebilirdie aklımdan geçiyo. biraz ilerliyorum aslında havada güzel açık az ilerde 3 metre falan fazla yüksek olmayan sanırım,çam ağaçları var. az içersine girip yere çömeliyoruz, baktığımda karşı sol tarafda ilerleyen hortumu görüyorum .hortum karşı solda benim sağıma doğru gidiyo yani düz ,bir şey yıkıp söktüğünü farketmedim. o ara uyanmışım zaten. ( kredi kart borcum için 2 gün önce arayıp üstüme taşınmazların göründüğünü icra takibi falan başlatcaz dediler . gerçi bunlar hisseli bölünmemiş , acaba onun etkisindemi kaldım ) yorumunuz için Teşekkürler. iyi çalışmalar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Sıkıntılı bir iş ortamında bilinçaltında görülen bir rüyada olabilir..
Rüyada şiddetli rüzgar ve hortum görmek ;
Rüyanız, iç dünyanızda fırtınalar koptuğunu, sizi endişelere sürükleyen bazı düşüncelere daldığınızı ,Çelişki ikilem kararsızlık yaşadığınıza ;
ancak bu endişeleriniz yersiz olduğunu işaret etmektedir ,gerçek yaşamınızda alışık olmadığınız, sizi çok şaırtacak bazı gelişmeler yaşayacağınızı işaret etmektedir.

Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan götürebileceği sadece tozdur..Gün doğmadan neler doğar.
Eminim ki o hepimiz için en hayırlı olanı yaşatacaktır...
Allah'a Emanet Olun...

esra193

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada rüzgar hortumo görmek

Selamün Aleyküm, ben 24 yaşındayım afyonda yaşıyorum. Öncelikle şu günlerde çok fazla rüya görüyorum bunun sebebi ne olabilir? ve fazlaca etkisinde kalıyorum. Dün gece gördüğüm rüyanın çok etkisinde kaldım sizin yorumlamanzi isterim. Rüyamda evde oturuyoruz ailemle akşam vakitleri pencere açık içeriye rüzgâr hortumu giriyor, korkuyorum besmele çekiyorum babama doğru gidiyor eliyle iteleyince. Hortum bu kez kardeşime yoneliyor o da eliyle itiliyor bana geliyor bende aynı şekil yapıyorum ama beni takip ediyor sanki. Hortum rengi de farklı kırmızı sarı gibi sanki ateş kütlesi, ben euzü besmele çei,kiyorum tekbir getiriyorum, daha çok yaklasiyor boğazmdan icime giriyor çok acıdıginı hissediyorum. Anneme korktuğumu söylerken uyandım ama sanki hala boğazmda o acıyı hissediyorum çok etkilendim yorumlarnz için teşekkürler Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Sizi rahatsiz eden, acıtan olay ve kimseleri ,negative enerjili, olumsiz ,karamsar insanlari,Ya Allah Ya Bismillah diyerek eliniz ile engeleyin...

Sıkıntılı bir iş ,aile,okul ortamında bilinçaltında görülen bir rüyada olabilir..
Rüyada şiddetli rüzgar ve hortum görmek ;
Rüyanız, iç dünyanızda fırtınalar koptuğunu, sizi endişelere sürükleyen bazı düşüncelere daldığınızı ,Çelişki ikilem kararsızlık yaşadığınıza ;
ancak bu endişeleriniz yersiz olduğunu işaret etmektedir ,gerçek yaşamınızda alışık olmadığınız, sizi çok şaırtacak bazı gelişmeler yaşayacağınızı işaret etmektedir.

Rüyada Euzü Besmele Çekmek;
tüm kötülüklerden, zararlardan, görünen ve görünmeyen tüm varlıkların şerrinden emin olmaya alametir.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan götürebileceği sadece tozdur..Gün doğmadan neler doğar.
Eminim ki o hepimiz için en hayırlı olanı yaşatacaktır...

Yapacağınız işlerin ,alacağınız kararların ,vicdani yargılarınızın ,hayırlı bir başlangıç olsun
Rüyasında besmele çektiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulur, ferah ve aydınlık günlerin başlangıcına işarettir.

Eğer içinizde bir endişe varsa Bismirrahirahmanirahim deyin.
Çünkü bir Bismirrahirahmanirahim demek sizi binlerce şeyden korur..Beden arzınızın kabesi olan kalplerinizi Sevdiklerinize Besmele ile açin!!

Bismilllahirrahmanirrahim derken 'bismi'nin manası nurunu Rahman'ın kaleminden Rahim'in levhine yazan Allah'ın adı ile idrak edenlerin beden kabirlerinden dirilişidir.
Mülkünde mutlak kadir ve hükmeden odur. Allah alimdir.

ihlas ve samimiyet besmelenin kapısıdır..Bu Helal ve hayır kapısından Besmele ile gir.Kaderin Sahibine karşı dürüst ve samimi olabilmeli insan..

YILLAR SU GİBİ AKIP GİDİYOR. ZAMANA DUR DİYE BİLMEK .HİÇ BİR CANLI İÇİN MÜMKÜN DEĞİL. VAR OLAN KUVVET VE KUDRETİN İÇİNDE ;KURU BİR YAPRAK GİBİ SAVRULUYORUZ.
KUVVET VE KUDRETİMİZ BİZE LÜTFEDİLEN SURETİN ÖZÜNDE SAKLI.HER CİSİM BİR ENERJİ VE RUHANİYETİNDE KENDİ HAKİKATINI TAŞIYOR...
“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”

Kaderine ve Kaderinin Sahibinden RAZI ol !Allah'a Emanet Olun...

Muhibban

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun...
Bugun esimle benzer ruya gorduk.ikimizinde rüyamizda rüzgar hortumları var idi lakin korku hasıl olmamisti.
Onun rüyasinda hortumu tanimadigi bir cocugu yuttugunu ama sonradan insanlarla el ele tutusarak onu kurtardigini goruyor
Daha sonra yazin evlenecek olan kiz kardesime 4 adet altin takiyor.
Benim ruyamda ise hortumlardan önce çiftlikte su akmayan bir yerden babamin tavsiyesi ile yaptigimiz degisiklik ile bol su aktigini göruyorum

Allahin izni ile yorumlamanizi rica ederim
Selam ve dua ile..

Ruyagordum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Öncelikle bir öğrenci olduğumu belirteyim. Rüyamda bir evin koridorunda yürürken cama baktım ve dışarda hortum(doğal olay olan) vardı. Hemen pencereye koştum ve hortumu izlemeye başladım. İzlerken hortum hızlı bir şekilde küçülerek kayboldu ve evin önüne hortumun içinden bir adam fırladı. Haliyle yaralıydı. Adam bir müddet kan kustu ve ben biraz izledikten sonra yardım çağırmaya gittiğimde rüya bitti. Bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum yardımcı olursanız ne mutlu bana. Şimdiden teşşekkür ederim...

elly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hortum

Rüyamda kardesim ve ben acık bir alandayız kocaman bir hortum geliyor ve kardesimi kapıveriyor ben öyle koca hortum kasırgsına bakakalıyorum. Sonra hortum kardesimi bırakıyor hortumun içindeki kara yılanı ben dısından görüyorum kardesimse abla bak ayağımı o yılan soktu diyor kırmızı bir leke ayağının üstünde ama yılan zehirli değil ona da bir sey olmuyor. Bu rüya kardesim adına mı gördüm yoksa ikimiz adına mı bilemiyorum hortum bana hiç ellemedi anlamadım gitti. Gece yatmadan önce allahın esmaarından Ez Zahir,El Batın ,En Nafi ,Er Rauf okudum. Hepsinide sonraYa Nafi Celle Celalühu diyerekten . Bir maksadım vardı onun icin farz namazdan sonra okudum yattım. Lütfen yorumlayıversin kim biliyorsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt