• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada rüzgar hortumuna yakalanmak

benexol

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba..
Rüyamda işyerimdeyim . Patronum ile birlikte muhabbet ederken , bırden rüzgar çıkıyor. sonra dısarıya cıkıyoruz, hersey uçmaya başlıyor, biz uçmasın diye bırkac esyayı tutuyoruz. patron arabasını tutmamı istiyor,ancak o anlarda rüzgar şiddetini arttırıyor ve hortum baslıyor, once arabalar hortuma yakanıyor ve sonra patronum ve ben. gokyuzune dogru ucuyoruz, hersey kuculuyor, karanlıklasıyor, korkuyorum ve artık yapılacak bırsey olmadıgını dusunup gozlerımı kapatarak kelimeyi şehadat getiyorum.
Şimdiden Teşekkür ederim, Kolay gelsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.
Hayirdir insallah..
Rüzgar hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
Belkide RIZK kapiniz farkli mekan ve Kapilardadir Allahu Alem..
bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....

Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam HAZIRLIK gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır...
Siz yinede etrafinizdaki is yerinizdeki insanlar arasinda Temkin ve Tedbiri elden birakmayin...
Hayirli Gunler Allah-in ipine SIKICA SARILIN...

"Ve madem helâl dairesi keyfe kâfidir. Ve madem haram dairesindeki bir saat lezzet, bazan bir sene ve on sene hapis cezasını çektirir"
...

benexol

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İlgilenip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bazı kaynaklarda insanın gökyüzüne doğru uçup, bir daha yere inmediğini görmesi bu dünyadan göçecegine işarettir diye yazılar okumuştum. Bu da beni ürkütmüştü. sağolun.

aysepınar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hortuma yakalandığını görmek

Rüyamda bir hortuma yakalandığımı fakat ölmediğimi sonra tekrar yakalandığımı fakat yine ölmediğimi ve üç kez bu olayı yaşadığımı çok korkmama rağmen hiçbir zarar görmeden evime ulaşabildiğimi gördüm bunun tabiri nedir?

Üst Alt