• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada saç görmek ne demektir?

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam sevgili kardesim,

Allah hayirlara cikarsin garip bir ruya gordum dun gece.

Sozde benim kendi evimmis, babam gelip benim yatak odama hadi hazirlanmadin mi daha gidelim artik diyor. Tamam baba geliyorum diyorum. Benim evimmis dedim ama benim su andaki kendi evim degil degisik bir ev ama benim evimmis ve ben orada yasiyormusum artik, boyle bir his, ancak bu sekilde izah edebilirim.
Orada bulunmaktan rahatsiz degilim huzurluyum. Tam cikarken farkettim yatagimi toplamaya zaman kalmamis ama babami bekletmek istemiyorum, cikarken aynaya ilisiyor gozum saclarim neredeyse kulaklarimin altina kadar uzamis, gur, tertipli, bir boyda ve simsiyah, bazi yerleri kivirciklanmis, hosuma gidiyor ne zaman uzamis sacim ama guzel duruyor deyip elimi gezdiriyorum saclarimin arasinda kendime gulumseyip aynada cikiyorum, yuzumde guzel ve genc duruyor.
Sonra ilgisi olmiyan baska bir yerde buyuk bir kahverengi canta, bir kucuk boy bir de onun da kucugu uc canta buldum, en sonunkinin yaninda birkac parca ufak kupe sanki bilezik gibi seyler vardi, yeni ve parlak, hepsini ic ice koyup aldim elime ve yuruyup gittim.

Yorumunuz icin simdiden cok tesekkur ederim,

Saglicakla kalin,

Gulnur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. Hayirdir insallah..
bir karar vermeden önce uzun ve dikkatli düşünmek gerektiğini anlatır. uzun saçlı olduğunu görmek önemli bir haber alacağınızı simgeler...

Rüyada çanta görmek, Kazanmak istediğiniz para için çok çalışmanız gerekecek, fakat yakın zamanda sorunların üstesinden gelecek, başarıyı yakalayacaksınız demektir.

Rüyada el çantası görmek, maddi geleceğiniz hakkında iyi haberler verir, çabalarınızın karşılığını misliyle alacağınızı, maddi anlamda büyük bir rahatlık içinde olacağınızı gösterir...Allahu alem..
gecmisinizden bazi olaylar..Kulağınıza küpe Olsun..
Bazı Olaylar KULAĞA “KÜPE” Değil, KAFAYA “BALYOZ” Etkisinde Olmalı ki;bir daha ayni hatayi ins.. yapmiyalim.. dfgtn
hayirli aksamlar..

acilangul1

Üst Alt