• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Sadrazam ve Hz. Mevlana görmek

Pinokye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm

Rüyamda sürekli mezarlık görüyorum. Birinde , önümde uzun, iri bir erkeğin elinde fener ile beni bir mezarlığa götürdüğünü gördüm. Buraya merdivenlerden çıkılıyordu. Daha önce görmediğim biriydi bu ve yüzünü dönmüyordu.
Ertesi rüyamda ise yine mezarlık gibi bir yere gitmiştim. Çok büyük bir taşın gözleri önce kırmızı daha sonra yeşil yanarak "Ben Sadrazam Sokullu mehmet paşa" dedi. Yan tarafa dönerek "bak mevlana sana ziyarete kim gelmiş, hoşgelmiş" dediğini duydum. Çok heybetli ve korkutucu bir sesti duyduğum. Taş çok büyüktü.

Rüyam bundan ibaret. Yorum için, şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı Geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam, rüyan hayır olsun inşallah.
Gayet güzel ve HAYIRLI bir ruya. Hem sizi doğruya davet ediyor hem de kendinizi yeni baştan bir değerlendirmeye tabi tutmanızı öneriyor bu rüya. En doğrusunu Rabbim bilir.

Siz doğruya niyet edin, size yardım eden yolunuzu açan ve size kolaylık gösteren çok olacaktır. Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Siz doğru yerden ve iyi niyetle başlayın akibet hayır olur inşallah.

Rüyanız, hem çevrenizde hem gönül dünyanızda şöyle etraflıca bir yenilenme sürecine girmenizi ve iyi niyetinizin iyi sonuçlar doğuracağını müjdeliyor inşallah.

Rüyada kabir, mezar görmek; insanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir. Nefis muhasebesi yapmanizi...
vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı-kurtlus ve arayistir.

Cennetten geldiğine inanılan Hacer-ül Esved taşının, Hacer-ül Esved'in 4'ü İstanbul'da Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nde, biri Kanuni Sultan Süleyman Türbesi'nde, biri de Edirne'de Eski Cami'de olmak üzere Türkiye'de 6 parçası bulunuyor...

Rüyada Sadrazam Sokullu mehmet paşayi görmek; şu şekilde
tâbir olunur: a) İmanet, b) İlim, c) Hitabet, d) Şan şöhret, e) Hüküm, f) Devlet işi

Hazineyi, muhafaza için bilinmeyen viranelere gömerler, defineyi malum yerlere koymazlar. İşte bu yüzden ferahlık da zahmetin altındadır..
Mevlana...

Rabbim zahmetlerin altında saklı olan "ferah"lığı görenlerden eylesin..
Her kaza ve kadere Tevekkeltü al-allah,
Her itaat ve isyanda La havle vela kuvvete illa billah deyenlerden eyle... amin...

Pinokye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorum için Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Hayırlı Günler.

Üst Alt