• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sağnak yağmur görmek

Merve4

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm ;

Adım merve. İstanbulda yaşıyorum.15 yaşındayım. Rüyamda dershanemin önündeydim ve çok şiddetli bir şekilde yağmur yağıyordu. Eski dershene öğretmenim(bayan) bu dershaneme gelmiş. Üzerimde emeği çoktur o öğretmenimin ve çok da severim onu. Konuşuyorduk ve ona sbsden 394 aldıgımı söyledim aferin dedi. Sonra dışarı çıktık yağmurda gezindik konuştuk öğretmenimle ama yağmur çok şiddetliydi. Bir ara sanki yağmur değilde kafamdan aşağıya koca dolu su boşaltılıyomuş gibi bi görüntü geçti gözümde sonra yağmur yağmaya devam etti. Bunun manası nedir açıklıyabilirmisiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada yağmur görmek daima iyiye yorumlanır. Yağmur üzüntüden kurtulmaya ve o sene içinde yardıma erişmeye işarettir. Bazen de yağmur insana vadedilen şeyin yerine getirilmesine işarettir.

Yağmur; zenginliğin bolluğun ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir.Yağan yağmur büyük kısmettir ama yağmurdan sonra çamur ve sel görmek sıkıntıdır. Rüyada yağmur hayır ile ve Allah (C.C.) tarafından kullarına ihsan eylediği rahmet olarak da yorumlanır.

Yeterki siz aklinizi derslere ve dershanede tutun...farkli seylere ile Allah-in nimeti olan aklinizi kullanirsaniz..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasiniz..!!
Hayirli gunler...

Yağmurda yürümek sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir. Bu rüyayı gören kişi İşsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır. Para derdi varsa gelecekte para sıkıntısı çekmeyeceğine sevdiğine kavuşacağına yorumlanır.

Üst Alt