• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sakallı adam görmek

Leyla1421

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sakallı adam görmek
Merhaba,ramazan ayiniz kutlu olsun Allah oruclarinizi kabul etsin, bende orucluyum bunu soyleme nedenim ruyamla ilgili. Ben bugun bir sikintidan dolayi oglen saatlerinde cok aglayip Allaha dua edib uyudum. Ruyami tam hatirlamasam da ruyamin sonunda garip bisey oldu, ruyamda 2 sakalli yasli adam ve bir kac normal adam vardi. Ruyamda da sanki orucluymusuz gibi birden ezan okunuyor ve her kes agzina birer parca ekmek aliyor, benim gozumden yaslar akiyor kafami kaldirip goruyorum ki karsimdakiler de hem ekmegi yiyor, paylasiyor ekmeglerini ve bir elleri yukari sukur ediyorlar gozlerinden yas da geliyor. O anda sakalli adamin biri bana donup soyle soyluyor "Hz Peygamber o an temizdi ,evlenmek icin cocuk icin kadin ariyordu ama Temizdi hicbiriyle bir sey yasamamisdi " ruyam bu kadar lutfen yardimci olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ,Sizin de Ramazan ayınız Olsun oruçu hakkı ile tutanlardan yada oruç bizi her kötülüklerden koruyabilme duası ile...

İnsanda görecek göz işitecek kulak ,idrak edecek akıl varsa her zerre bizi Allah’a götüren bize gerçeği söyleyen Her zerre bir cebraildir...

Rüyada sakallı adam görmek;
ömrünün uzunluğuna ,Gördüğünüz beyaz sakallı ise ; mutlu ve parlak günler geçireceğinize

Rüyada siyah sakallıadam görmek ;
uyanık hayatınızda bir değişim evresi yaşayacağınızı, biraz zorlanacağınızı simgeler. Bu dönemde bilgi ve görgüsüne güvendiğiniz kişilerin tavsiyelerini dinlemenizin size yarar sağlayacağını belirtir.

"Kötü kadınlar ve kötü sözler, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara ve kötü sözlere; temiz kadınlar ve temiz kelimeler ise temiz erkeklere; temiz erkekler de temiz kadınlara ve temiz sözlere yakışır."
NÛR Suresi 26. ayet meali

Rabbim sen sinelerin özünü bilensin. Ben nefsimin şerrinden . Aklım ,kalbim ve ruhumla sana sığınırım selametle..

Üst Alt