es selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühu.
Hayırlı günler Gönül sızım hocam,
Hayırdır inşallah;
Hocam yanımda bizden(aileden) biri ile sis içinde koşarak sisin içinden çıkıp etrafı karla kaplı içi suyla dolu ufak ufak gölebeçler(su çukurları) olan bir yoldan bir eve yöneliyoruz kapıdan girdik, evden çıkmaya hazırlanan salonda karşımıza yaşlı sakallı ve eşleri beyaz baş örtülü insanlarla karşılaştık
birisine burada ne var nebu kalabalık diye sordum, enişten çok hasta onu görmeye geldik dediler, bende enişteme bakmak için salonda biraz ilerledim sağa dönüp kapıdan baktım ablam hastanın başında ağlıyordu tam yanına giderken uyandım.
Yaşım :55
Medeni Durum: Evli bekar.
Maddi durum: Sıkıntılı.
Bulunduğum yer: Karadeniz sahili.
İşim: Çok çalıştım artık çalışmıyorum.
Rüyamın anlamı dedir hocam yorumlarsanız memnun olurum,
Şimdiden allah razı olsun.
Selam ve dua ile
Hayırlı günler Gönül sızım hocam,
Hayırdır inşallah;
Hocam yanımda bizden(aileden) biri ile sis içinde koşarak sisin içinden çıkıp etrafı karla kaplı içi suyla dolu ufak ufak gölebeçler(su çukurları) olan bir yoldan bir eve yöneliyoruz kapıdan girdik, evden çıkmaya hazırlanan salonda karşımıza yaşlı sakallı ve eşleri beyaz baş örtülü insanlarla karşılaştık
birisine burada ne var nebu kalabalık diye sordum, enişten çok hasta onu görmeye geldik dediler, bende enişteme bakmak için salonda biraz ilerledim sağa dönüp kapıdan baktım ablam hastanın başında ağlıyordu tam yanına giderken uyandım.
Yaşım :55
Medeni Durum: Evli bekar.
Maddi durum: Sıkıntılı.
Bulunduğum yer: Karadeniz sahili.
İşim: Çok çalıştım artık çalışmıyorum.
Rüyamın anlamı dedir hocam yorumlarsanız memnun olurum,
Şimdiden allah razı olsun.
Selam ve dua ile