selamün aleyküm....... Rüyamda kolları boynuma ayakları belime bağlı, salonda eşimin 17 yasında ölen rahmetli oğlan kardeşini gördüm ve boynundan aşağısı çürümüş gibi sadece başı yüzü son gördüğüm haldeydi ve bir ses bana bedeli olursa iyileşeceğini söyledi (bana ALLAH cc ile konuşuyormuşum gibi geldi) bende bedeli ne olursa olsun yeterki vucudu iyi olsun dedim, şu an oturduğumuz evin salonundan kapıya doğru giderken o boynuma sarılı halde kayınvalidemi avluda yani bahçede gördük, bize sırtı dönüktü sonra yola çıktık yirmi metre ilerimde bir adamın bir bacağı sakat bir kolu sakat ve yüzü felçli olduğunu gördük ama adam karşımızdan gelirken normaldi, biz bakınca bir anda felç gibi ağzı yüzü ayakları sakatlandı ve salonda bana gelen duyduğum ses BEDEL ÖDENDİ DEDİ. Sonra eşimin ölen oğlan kardeşi kucağımdan sağlam bir şekilde ayaklarının üzerine basarak normal haline döndü ve eve geri dönelim dedim döndük annen baban seni özlemiştir hadi gidelim dedim eve doğru gidiyoruz ama yirmi metre yol bir türlü bitmiyor eve bir türlü giremedik o anda uyanmışım ben.