• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sakat birini görmek

baba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm....... Rüyamda kolları boynuma ayakları belime bağlı, salonda eşimin 17 yasında ölen rahmetli oğlan kardeşini gördüm ve boynundan aşağısı çürümüş gibi sadece başı yüzü son gördüğüm haldeydi ve bir ses bana bedeli olursa iyileşeceğini söyledi (bana ALLAH cc ile konuşuyormuşum gibi geldi) bende bedeli ne olursa olsun yeterki vucudu iyi olsun dedim, şu an oturduğumuz evin salonundan kapıya doğru giderken o boynuma sarılı halde kayınvalidemi avluda yani bahçede gördük, bize sırtı dönüktü sonra yola çıktık yirmi metre ilerimde bir adamın bir bacağı sakat bir kolu sakat ve yüzü felçli olduğunu gördük ama adam karşımızdan gelirken normaldi, biz bakınca bir anda felç gibi ağzı yüzü ayakları sakatlandı ve salonda bana gelen duyduğum ses BEDEL ÖDENDİ DEDİ. Sonra eşimin ölen oğlan kardeşi kucağımdan sağlam bir şekilde ayaklarının üzerine basarak normal haline döndü ve eve geri dönelim dedim döndük annen baban seni özlemiştir hadi gidelim dedim eve doğru gidiyoruz ama yirmi metre yol bir türlü bitmiyor eve bir türlü giremedik o anda uyanmışım ben.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam baba!Hosgeldiniz!
Hayirdir insallah..
Hayirli Huzurlu,bereketli mutlu .saglikli gunler dilerim efendim.. ne guzel burada her ruyasini yazan da yorumlamaya calisan da Dua almaktadir..
kimin duasi ve hangi saate denk gelecegini ve kabul olunacagini Rabbim bilir...

"Rüyamda kolları boynuma ayakları belime bağlı " Size mi bagli idi ? tam anliyamadim..
eger oyle ise; kul hakkı, ödenmemiş borçlar, ibadetler gibi hesapları burada ödeyemezseniz haliniz yaman!öbür tarafa Kul HAKKI
ve ödenmemis Hesaplar ile gitmeyin seklinde bu Size Allah-in bir lutfu bir uyarisi seklinde Hayirli bir Ruya dir!!
unutmayin burasi imtihan dunyasi...hep birbirimiz ile imtihan edilmekteyiz...

Rüyalar insanın iç ve dis duygu ve vicdan dünyasının aynasıdır.
rüyalar içimizden ve dışımızdan gelen etkilerden Allah-in bizde yarattigi duygu vicdan ve dusuncelerden de şekillenir...
Rüyada sakat birini görmek ;
Her türlü şeyde görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder..
su an içinizde yasadiginiz bir kırgınlık öfke,kizginligi saliverin gitsin Hakkinizi Helal edin!!!ki siz de O esinizin ailesindekiler de kardesi de
O`nun cc. nin huzurunda huzur bulasiniz!
Rabimin size verdigi nimetlere cook ca sukr edin kardesim..
sukür edilmeyen nimetler kaybedilebilir...
İbadetin zikrin duanın şükrün vereceği lezzeti başka hic bir yerde bir bulamazsiniz...
Asıl nimet sana şükrün ve sabrın verilmesidir.
cunku Sabir ve şükür ile Dunya ve Ahirettini de kurtarabilirsin....
Allahım Senden ne gelecekse gelsin
Sen ki kahrınla da lutfunla da güzelsin!”
Selamet ile Hayra kalin...

GÖZ AÇIP YUMUNCAYA KADAR BİLE OLSA
BENİ NEFSİMİN ELİNE BIRAKM ALLAH'IM!

Üst Alt