• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada salon görmek

neilpoly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba daha öncede yazmıştım size cvp vermiştiniz teşekkür ederim...
Yine bi rüya gördüm, rüyamda bir oda vardı içerisine bir yatak dolabı döşeyecekler ama yanlış yere kuruluyor diye bağırdım çağırdım. Sonra isteğim yere yerleştirildiğini gördüm ve salon kısmına geçtik. Salon okadar büyüktü ki içerisine 4 tane otobüs çok rahat sığacak büyüklükteydi. İçinin her yeri halı ile döşenmişti, oturma grubu ve yemek masası yer alıyordu. Birden fazla insanda içerisinde dekaorasyon için çalışıyordu. Büyük dev birde pencere yapılmıştı, ben de içini gezdim tam istediğim gibi olmuş dedim ev 1 oda 1 salondan oluşuyordu galiba. Yorumunuzu bekliyorum teşekür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz.. Hayirdir insallah...

Rüyada görülen oda, salon, antre, yatak odası, oturma odası,banyo, tuvalet, kapı, pencere,vb. yerler insanın iç dünyası ile ilgili mesajlar verir ve ayrı ayrı dikkatle analiz edilmelidir..
Rüyada salon görmek veya bir salonda bulunmak, Kendini tanımak, kim olduğunu bilmek, Kendiniz hakkında temel inançlarınızı temsil eder
duygusal sıkıntı ve stresde oldugunuza da isarettir.. arada kalmislik, celiski ve kararsizlik....
Rüyada Oda görmek Farklılık ve Yeni Başlangıçları simgeler. Kendinize belli bir yön bulmaya çalıştıgınızi, İlişkinizdeki belirsizlikleri de sonlandıracagını işaret eder.

Her durum ve koşulda güzel ahlaktan asla taviz vermemeyi fısıldayan vicdanımızı
dinleyelim. Duygularımız, aklımızın ve vicdanımızın önüne geçmesin..
Sesini yükseltmek yerine sözünü yükseltin..
"Büyük dev birde pencere yapılmıştı "

Rüyada pencere görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...Allahu alem..
pencereyi kapatmak; sıkıntıya...ahh kardesim Hayattimizdaki hic bir KAPI ve Pencereyi kapatip ASLA! demiyelim..
Herseyin bir zamani ve vakti gelene kadar deyip sadece araliyalim..
"her ev penceresi kadar ışık alır".Hamd olsun ki ; Büyük dev birde pencere imis...
Hayirli aksamlar...

Üst Alt