• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sarı renk sığırın kurban olarak kesilmesi

toldey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm.
Eşim rüyasında sarı renkli sığırın Allah rızası için kurban kestiklerini ve temizleme esnasında kurbanın bağırsaklarını alırken elinde uzanmış bir şekilde rüyada görmüştür. İnşallah hayırlara vesiledir.

Bende yakın bir zamanda iki kalın söğüt ağacı gördüm. Yaprakları yoktu. Sol tarafında bu iki ağaçtan biraz daha uzun bir ağaç gördüm. Gözüm sürekli bu iki kalın ağacın arasında ve kalınlığında kaldı. Ağacın kalınlığı 4-5 kişinin ellerinin uzatması ile ancak birleşebilirdi. İnşallah hayırlara vesiledir.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Hosgeldiniz uyeliginiz Hayirli ve daim olur ins..
Hayirdir insallah...
Seyid Süleyman rüya tabirine göre Kurban kesmek
Kurban edilmesi caiz olan bir hayvanı kestiğini gören, hayır ve ni'mete erer.
Her bakımdan selamete çıkar, şifaya kavuşur, zengin olur, borcunu öder, güven içinde yaşar. Hac farizasını yerine getirir.
Kirmani demiştir ki: Kurban etinin halka paylaştırıldığını görmek; büyük ve zengin bir zatın ölümüne, mirasının taksimine işarettir.

Lakin burada sarı renk ayni zamanda Eşinizin biraz saglik sorunu,gam,keder bir agirligin altinda ezildigine de isarettir..
Bazi zorluklardan Allah a siginmali..Allah tan yardim dilemeli seklindede yorumlanir...

Rüyada söğüt ağacı görmek, kendi bildiğince hareket eden ve kimsenin nasihatini kabul etmeyen kimseye işarettir.
Rüyada sögüt agaci, kendisinin aile ve çocuklarina bir menfaati olmaksizin onlan seven ve kendisi ile hos geçinen kimseye muhalefette bulunup kendisine düsmanlik edene yaklasan kimseye isarettir.

kardesim baktinizki esiniz, yakin samimi dostlariniz Hakli bence nasihatti verene degil Nasihatta odaklanip acaba hakkimda hangisi daha HAYIRLI diye mantikli dusunceniz..daha huzurlu ve basarili olurdunuz seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu alem..
Hayirli Gunler...

Üst Alt